in

Sztárban Sztár leszek 2021 1. középdöntő teljes adás – nézd vissza a produkciókat

Sztárban Sztár leszek 2021 1. középdöntő teljes adás – nézd vissza a produkciókat.

Vadonatúj köntösben tért vissza a képernyőre Magyarország kedvenc show-műsora a Sztárban Sztár. A Sztárban Sztár leszek! hazánkban sosem látott formátumban keresztezi a tehetségkutatók és a népszerű átváltozó-show elemeit.

Ezúttal civil jelentkezők mutathatják meg rátermettségüket. Aki mind hangban, mind megjelenésben tökéletesen hozza az ikonikus külföldi és hazai előadókat, elnyerheti a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet.

A zsűriszékekben ezúttal Tóth Gabi, Köllő Babett, Pápai Joci és Majka foglalnak majd helyet, akik a hetek alatt nem csupán ítészek, de mesterek is lesznek, hiszen a versenyzők közül saját csapatot választanak maguknak, akik munkáját, felkészülését mindvégig segítik majd.

A műsor első szakaszában az előválogatók és a középdöntő várja majd a nézőket, majd az élő adások alkalmával követhetik figyelemmel, hétről-hétre a 12 döntős sorsának alakulását.

Sztárban Sztár leszek 2021 1. középdöntő produkciói

Az első középdöntőben Köllő Babett és Majka versenyzői mutathatják meg, mire képesek még! Bele kell adniuk apait-anyait, hiszen csak 3-3 tehetség juthat tovább.

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

Sztárban Sztár leszek 2021 1. középdöntő – nézd vissza a produkciókat

Sztárban Sztár leszek 2021 1. középdöntő: Ők mehetnek az élő show-ba Majkával