in

Sztárban Sztár leszek 2021 teljes adás – nézd újra a produkciókat

Sztárban Sztár leszek 2021 teljes adás – nézd újra a produkciókat.

A Sztárban Sztár leszek! hazánkban sosem látott formátumban keresztezi a tehetségkutatók és a népszerű átváltozó-show elemeit. Ezúttal civil jelentkezők mutathatják meg rátermettségüket.

Aki mind hangban, mind megjelenésben tökéletesen hozza az ikonikus külföldi és hazai előadókat, elnyerheti a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet.

A műsor első szakaszában az előválogatók és a középdöntő várja a nézőket, az élő adások alkalmával pedig a 12 döntős sorsának alakulását követhetik figyelemmel hétről-hétre.

Megkezdődött a Sztárban Sztár leszek 2021

Fergeteges produkciókkal és hatalmas hangokkal elindult a Sztárban Sztár Leszek! legújabb évada.

Őrült karakterek, cici villantás, vad flörtök és megható pillanatok vártak minden nézőre a Sztárban Sztár leszek! második adásában.

Pucér felsőtestét mutatta meg a kameráknak a Sztárban Sztár leszek! versenyzője, a mentorok pedig szinte elájultak a fedetlen keblei láttán!

Fergeteges produkciókkal és hatalmas hangokkal elindult a Sztárban Sztár Leszek! legújabb évada. Ha lemaradtál volna az első részről, itt újra megnézheted!

Sztárban Sztár leszek 1. válogató – Pál-Baláž Karmen: when the party’s over
Sztárban Sztár leszek 1. válogató – Rupi: Oh yeah

Sztárban Sztár leszek 2021 teljes adás

Sztárban Sztár leszek 2021 5. válogató produkciói

Sztárban Sztár leszek 2021 1. középdöntő produkciói

Az első középdöntőben Köllő Babett és Majka versenyzői mutathatják meg, mire képesek még! Bele kell adniuk apait-anyait, hiszen csak 3-3 tehetség juthat tovább.

Sztárban Sztár leszek 2021 2. középdöntő produkciói

A második középdöntőben Tóth Gabi és Pápai Joci versenyzőinek kellett színpadra állniuk. A teljes adásból kiderül, kik jutottak az élő show-ba!

 

 

 

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

Sztárban Sztár leszek 2021 2. középdöntő teljes adás – nézd vissza a produkciókat

Viharos szívek 19. rész videa – nézd online