in

Sztárok a reptéren 2. évad 10. rész videa – nézd meg online!

Sztárok a reptéren 2. évad 10. rész videa – nézd meg online!

A Sztárok a reptéren című műsorban magyar hírességek, műsorvezetők, influenszerek közreműködésével kapunk bepillantást a Budapest Nemzetközi Repülőtér életébe.

Láttál már egy énekest, ahogy épp egy takarítógépen ülve a reptéri terminált tisztogatja? Vagy egy színészt csomagokat pakolni a poggyászszalagról a repülőgépbe?

Esetleg egy műsorvezetőt, miközben egy repülőgép tankolásában segédkezik? Most itt a lehetőség, hogy részese légy egy nem mindennapi műszaknak a Reptéren.

A Sztárok a reptéren című vadonatúj magazinban magyar hírességek, műsorvezetők, influenszerek közreműködésével kapunk bepillantást a Budapest Nemzetközi Repülőtér életébe.

A 12 epizódos műsorban közismert magyar énekesek, színészek, műsorvezetők, közéleti személyek és nem utolsó sorban nézőink megismerhetik a Reptér komplex működésének egyes munkafolyamatait. Minden adásban két szakterületet mutatunk be, két dolgozni vágyó híresség segítéségével.

Sztárok a reptéren 2. évad 10. rész

A sorozat ezen része egyelőre nem érhető el a videa oldalán.

Nézd meg itt: Sztárok a reptéren 2. évad

The post Sztárok a reptéren 2. évad 10. rész videa – nézd meg online! appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!

Sztárok a reptéren 2. évad 9. rész videa – nézd meg online!

Hofi csak viccel 7. – Lépcsős