in

Testvérek 1. évad 29. rész videa – nézd meg online

Testvérek 1. évad 29. rész videa – nézd meg online.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt.

A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta.

A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.

Hirdetés

Testvérek 1. évad 29. rész tartalom

2022.11.25., Péntek 15:40 – 1. évad, 29. rész

Sengül dühében elküldi Kadir-t és Ömer-t a kórházból, miközben Orhan állapota válságos. Berk szorult helyzetbe kerül, ezért Akif megpróbál segíteni rajta. Melisa aggódni kezd, miután Kadir és a többiek nem jelennek meg az iskolában.

Nézd meg az epizódokat itt – Testvérek Tv2

Szólj hozzá!

M7: Valaki áttáncolt az életemen

Összetört szívek 1. évad 43. rész videa – nézd online