in

Testvérek 1. évad 32. rész videa – nézd meg online

Testvérek 1. évad 32. rész videa – nézd meg online.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt.

A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta.

A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.

Testvérek 1. évad 32. rész tartalom

2022.11.30., Szerda 15:40 – 1. évad, 32. rész

Ömer komoly ajánlatot kap Akiftól, azonban döntésének súlyos következményei lesznek. Emel, hogy oldja testvérei között a feszültséget, olyan lépést tesz, ami még nehezebb helyzetbe hozza fivérét. Kadir vívódik, amiért nem tud mindent megadni testvéreinek. Ayse meginvitálja magához Ömer-t, hogy jobban megismerhesse.

Nézd meg az epizódokat itt – Testvérek Tv2

Szólj hozzá!

Zorán: Boldog idő

A végzet fogságában 1. évad 32. rész videa – nézd meg online!