in

Testvérek 1. évad 33. rész videa – nézd meg online

Testvérek 1. évad 33. rész videa – nézd meg online.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt.

A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta.

A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.

Hirdetés

Testvérek 1. évad 33. rész tartalom

2022.12.01., Csütörtök 15:40 – 1. évad, 33. rész

Asiye, Ogulcan és Aybike újra feltűnnek az iskolaudvaron, Doruk és Melisa nagy örömére. Doruk elhatározza, hogy jobb emberré válik azért, hogy elnyerje Asiye szívét és bizalmát. Ogulcan bosszús, amiért Berk visszatérhet az iskolába, ezért Mazlum felajánlja segítségét. Akif újabb ajánlatot tesz Ömernek.

Nézd meg az epizódokat itt – Testvérek Tv2

Szólj hozzá!

Janus Pannonius: A lázbeteg Janus a táborozó Balázsnak

A sors játéka 11. rész magyarul videa – nézd meg online