in

Testvérek 1. évad 38. rész videa – nézd meg online

Testvérek 1. évad 38. rész videa – nézd meg online.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt.

A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta.

A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.

Testvérek 1. évad 38. rész tartalom

2022.12.08., Csütörtök 15:40 – 1. évad, 38. rész

Akif hívást kap az iskolaigazgatótól Doruk miatt. Sengül gyanúsan kedvesen kezd el viselkedni a testvérekkel, még vacsorára is vendégül látja őket, Ömer váratlan meglepetésben is részesül. Suzan asszony a korábban adott pénzösszegről érdeklődik Kadirnál és Ömernél, gyanút ébresztve bennük Sengül iránt.

Nézd meg az epizódokat itt – Testvérek Tv2

Szólj hozzá!

A sziget meséje 72. rész videa – nézd meg online!

Sorsfordító szerelem 1. évad 48. rész videa – nézd meg online!