in

Testvérek 3. évad 74. rész videa – tartalom, nézd meg online

Testvérek 3. évad 74. rész videa – nézd meg online.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt.

A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta.

A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.

Testvérek

2023.11.21., Kedd 15:40 – 3. évad, 74. rész

Orhan egyre elkeseredettebb, amiért úgy érzi családján csak egy módon segíthet. Akif nyeregben érzi magát, amiért Nebahat ismét befogadja a házába, ám boldogsága nem tart sokáig. Sengül kézbe veszi családja életének irányítását, miután hasznos információkhoz jut átverőjének kilétéről.

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán

Nézd meg az epizódokat itt – Testvérek Tv2

The post Testvérek 3. évad 74. rész videa – tartalom, nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!

Az aranyifjú 81. rész magyarul videa: tartalom, nézd meg online!

Bűnök iskolája 33. rész tartalom, videa – nézd meg online!