in

Tiltott gyümölcs – íme a tartalom

Tiltott gyümölcs – íme a tartalom.

Tiltott gyümölcs 1. évad, 41-50. rész tartalma

2021.05.03., Hétfő 20:00

1. évad, 41. rész

Zeynephez vendégek érkeznek, Emir és Alihan személyében. A lány meglepődik, de a két férfi meggyőzi, hogy menjenek el szórakozni. Sinan a repülőtérre készülődik, ahol Ender-t várja. Halit megharagszik Zehra-ra, aki a családi vagyont tette kockára. Cem felkeresi Zeynepet, hogy tisztázza vele korábban tett ígéretét, miszerint visszatér asszisztensi munkakörébe.

1. évad, 42. rész

Alihan meglátja az asztalánál dolgozó Zeynep-et, és az irodájába kéreti. Yildiz akarata ellenére kerül kellemetlen helyzetbe, ezért Halit haragját sikerül kivívnia. Ender neheztel régi barátnőjére, Defne-re amiért Yildiz-zel barátkozik. Lila és barátnője Szelen részt vesznek egy házibulin.

2021.05.04., Kedd 20:00

1. évad, 43. rész

Yildiz részt vesz egy rendezvényen, ahová Ender is hivatalos, azonban jelenlététől feszélyezetten érzi magát. Caner felajánlja barátságát Zeynep számára. Lila Ates-sel találkozik iskola után. Az új Argun házban partit tartanak, ahová Alihan és Zeynep is hivatalos. Defne tanácsokkal látja el Lila-t, miként férkőzhetne Yildiz bizalmába. Zehra kellemetlen helyzetbe kerül a parti során, Zeynep pedig félreérthető jelenetet lát Halit irodájában.

1. évad, 44. rész

Alihan minden eszközt bevet, hogy beszélhessen Zeynep-pel, és elmondhassa érzelmeit. Ender-hez váratlan látogató érkezik, aki hasznos információkat oszt meg vele és Caner-rel. Lila titokban Ates-sel tölti a délutánt, azonban a fiú csapdájába esik. Eközben Zeynep izgatottan készül találkozójukra Alihan-nal.

2021.05.04., Szerda 20:00

1. évad, 45. rész

Cem szeretné megtudni Zeynep szomorúságának okát. Ender segíti Kemal-t abban, hogy hogyan férkőzhetne Yildiz közelébe. Alihan megpróbálja megmagyarázni a történteket, azonban Zeynep hajthatatlan. Halit tudomására jut, hogy Defne és Yildiz találkoztak, ezért úgy dönt, hogy felkeresi. Erim közreműködésével Ender autót kap Halit-tól, így Kemal-t alkalmazni tudja sofőrjeként.

1. évad, 46. rész

Ender tervet eszel ki arra, hogy miként segíthetné Kemal beépülését az Argun házba. Defne segítségét ajánlja fel Yildiz-nek, mikor megtudja, hogy a lány bajba került a sok költekezés miatt. Alihan megpróbál információkat megszerezni Cem-től Zeynep-hez fűződő kapcsolatának részleteit. Yildiz váratlan személlyel találkozik otthonában.

2021.05.05., Csütörtök 20:00

1. évad, 47. rész

Alihan egy szórakozóhelyen találkozik Hira-val. Zehra szemtanúja lesz, így másnap reggel elsőként újságolja el a családnak. Yildiz közli Zeynep-pel a kapott híreket. Kemal megjelenik az Argun házban, miközben Yildiz is otthon tartózkodik. Zeynep úgy dönt, hogy esélyt ad Cem-nek, azonban közös vacsorájuk alkalmával jelen lesz Zerrin, Lila és Zehra is. Yildiz megpróbálja elérni, hogy Kemal-t küldjék el a háztól.

1. évad, 48. rész

Zerrin meglepetés vacsorát szervez, ahová hivatalos Hira és Alihan is. Zeynep átmenetileg az Argun házba költözik. Yildiz megpróbál tervet kieszelni annak érdekében, hogy Kemal-t kellemetlen helyzetbe hozza. Ender igyekszik Zehra-t maga mellé állítani azzal, hogy munkát ajánl neki. Kemal megkéri Halit-ot, hogy négyszemközt beszélgethessenek.

2021.05.06., Péntek 20:00

1. évad, 49. rész

Halit nemtetszését fejezi ki Ender-nek, miután értesül róla, hogy több férfi is szemet vetett volt feleségére. Zehra gyanút ébreszt Yildiz-ben, mikor Halit késő este sem ér még vissza az Argun házba. Cem elhívja Zeynep-et a divatbemutatóra, ahol Yildiz és Halit mellett Ender, Alihan is jelen lesz. Zehra szemtanúja lesz egy váratlan eseménynek, miközben Cem nagy bejelentére készül.

1. évad, 50. rész

Miután Zehra kellemetlen helyzetbe hozta, Zeynep elviharzik a rendezvényről. Yildiz kétségbeesetten kezdi el keresni. Alihan tanácstalan az események után, megpróbálja tisztázni Cem-mel a történteket. Caner szeretne információhoz jutni az irodában. Ender egyre közelebb férkőzik Zehra bizalmába.
Tiltott gyümölcs 1. évad, 31-40. rész tartalma

2021.04.26., Hétfő 20:00

Tiltott gyümölcs 1. évad, 31. rész

Lila születésnapjára készülnek az Argun házban. Yildiz megkéri Zeynep-et, hogy jöjjön el a rendezvényre, azonban a vendégek között jelen lesz Alihan is, Ender és Zerrin is. Másnap reggel hivatali személyek jelentkeznek a családnál, Zehra kellemetlen helyzetbe kerül.

Tiltott gyümölcs 1. évad, 32. rész

Halit megbízza Sitki-t, hogy keresse meg Zehra-t, azonban nem akadnak nyomára. Alihan nehezen viseli, hogy Cem és Zeynep között egyre közvetlenebb a kapcsolat. Yildiz féltékeny lesz, mikor együtt találja Halit-ot és Ender-t a férfi irodájában. Zehra váratlanul feltűnik az Argun házban, azonban fontos bejelentenivalója lesz a család számára.

2021.04.27., Kedd 20:00

Tiltott gyümölcs 1. évad, 33. rész

Lila találkozóra hívja Zehra-t, hogy megtudja Sinan-hoz fűződő kapcsolatának részleteit. Yildiz elújságolja Sengül-nek, hogy mi történt az Argun házban. Sengül nehezményezi, hogy Yildiz megváltozott. Ender felkérést kap egy fotózásra, azonban Caner aggodalmát fejezi ki. Alihan és Cem közös vacsorán vesznek részt.

Tiltott gyümölcs 1. évad, 34. rész

Yildiz közli Halit-tal, hogy szeretné vezetni a kávézót, ahol korábban dolgozott. Ender fotózása az Argun házban zajlik, mikor Yildiz hazatér. Alihan tervet eszel ki annak érdekében, hogy Cem-et Zeynep-től távol tartsa. Lal később búcsúestet tart, ahol Cem bejelentést tesz. A hír hallatán Alihan ledöbben.

2021.04.28., Szerda 20:00

Tiltott gyümölcs 1. évad, 35. rész

Ender épp divatbemutatóját tartja, mikor váratlan meglepetés éri. Zeynep közli Yildiz-zel, hogy elutazik Cem-mel. Alihan nehezen viseli, hogy Zeynep egyre távolabb kerül tőle. Ender bosszút forral, ezért Halit előtt szembesíti Yildiz-t a múltjával. Hakan megpróbálja meggyőzni Alihan-t, hogy ne engedje el Zeynep-et.

Tiltott gyümölcs 1. évad, 36. rész

Ender és Caner megjelenik Halit irodájában, és magukkal hozzák Sengül-t is. Halit elbizonytalanodik, mikor hangfelvételt játszanak le neki Yildiz-ről. Alihan nehezen viseli, hogy Zeynep elutazott Cem-mel, és emlékképek gyötrik. Sengül felkeresi Yildiz-t, hogy tisztázzák az Argun házban történteket. Yildiz elhatározza, hogy nem tér vissza Halit-hoz.

2021.04.29., Csütörtök 20:00

Tiltott gyümölcs 1. évad, 37. rész

Ender felkeresi Zehra-t és Sinan-t otthonukban. Tervet eszel ki annak érdekében, hogy Halit-ot tőrbe csalják. Sitki meglepetést kézbesít Yildiz számára. Alihan utazni készül Atlanta-ba, miközben Zeynep váratlanul hazautazik nővére segítésére.

Tiltott gyümölcs 1. évad, 38. rész

Zerrin szeretné, ha testvére és Lal újra közelebb kerülne egymáshoz, és ehhez Halit segítségét kéri. Ender látszólagos békét köt Zehra-val. Yildiz felháborodik, mikor Halit készen áll elindítani a válási folyamatot. Sinan megpróbálja Ender-ral tisztázni a múltban történteket. Yildiz az ügyvédtől való távozás után váratlan támadás éri.

2021.04.30., Péntek 20:00

Tiltott gyümölcs 1. évad, 39. rész

Yildiz-t ismeretlenek egy hajóra kényszerítik. Zeynep izgatottan várja az új vezetőséget munkahelyén, mikor megpillant egy váratlan ismerőst. Alihan mindent elkövet, hogy a közelébe férkőzzön.

Tiltott gyümölcs 1. évad, 40. rész

Alihan látogatást tesz a kórházban, miután értesül arról, hogy Lal édesanyja az intenzív osztályra került. A hír hallatára Cem is visszatér a városba. Caner munkába áll Alihan cégénél, azonban nehezen találja a helyét. Yildiz nehezen jut pénzhez Halit által, ezért más megoldást kell találnia, hogy teljesíthesse Sengül részére tett ígéretét.

Tiltott gyümölcs 1. évad, 26-30. rész tartalma

2021.04.19., Hétfő 21:00 –
Tiltott gyümölcs 1. évad, 26. rész

Ender nagy meglepetést okoz, mikor megjelenik Canerrel az esti rendezvényen. Yildiz kellemetlen helyzetbe kerül, amit a paparazzik meg is örökítenek. Alihan teljesen elzárkózik Zeynep-től, aki hiába próbálja vele felvenni kapcsolatot. A férfi ismét elkezdi az éjszakát járni, ahol volt barátnője, Lal is feltűnik.

2021.04.20., Kedd 21:00 –
Tiltott gyümölcs 1. évad, 27. rész

Zeynep komoly elhatározásra jut munkahelyével kapcsolatban. Ender újabb tervet eszel ki Caner-rel Yildizzel szemben. Halit gyanakodni kezd Erim-re, miután furcsa tüneteket észlel fián. Alihan feladatul adja Zeynep-nek, hogy új asszisztenst keressen.

2021.04.21., Szerda 21:00 –
Tiltott gyümölcs 1. évad, 28. rész

Yildiz és Sengül alkalomhoz illően öltözve jelennek meg a meghívón szereplő címen, azonban nem várt meglepetés éri őket. Ender és Cenar terve célt ér, miután a sajtóban kellemetlen hírek jelennek meg Yildiz-ről. Halit elhatározza, hogy segíti feleségét, és tanácsadót fogad mellé. Zeynep szomorúságán Sengül próbál segíteni. Erim-et bántások érik az iskolájában, mit nehezen visel. Halit talál rá, mikor váratlanul rosszul lesz. Alihan vívódik Zeynep-hez fűződő érzelmeivel.

2021.04.22., Csütörtök 21:00 –
Tiltott gyümölcs 1. évad, 29. rész

Halit és családja nagyon aggódik Erim-ért, akit a kórházban vizsgálnak. Az orvosok javaslatára Halit-nak fia közelébe kell engednie Ender-t. Alihan-t nem érik el telefonon, ezért Hakan és Zeynep megpróbálják felkutatni hollétét. Zeynep ötlete célhoz vezeti őket, és miután megtalálják, a lány önként távozik. Alihan minden áron szeretné, hogy épségben térjen haza, azonban Zeynep elutasítóan viselkedik a férfival. Az Argun házba mindenki meglepetésére új lakó érkezik.

2021.04.23., Péntek 21:00 –

Tiltott gyümölcs 1. évad, 30. rész

Yildiz teljes átalakuláson esik át tanácsadója javaslatára. Zeynep továbbra is nehezen küzd meg Alihan-nal kapcsolatos érzelmeivel. Yildiz és Ender között tovább nő a feszültség, miután újra egy házban élne

Szólj hozzá!
Hirdetés

A vipera sorozat – a tartalom

Nagy magyar kedvencek kvíz 2. – megy a 15 jó válasz?