in

Törőcsik Marit meglepték – képekben

Együtt ünnepelte 84. születésnapját Törőcsik Marival a Nemzeti Színház. A teátrum képviseletében Törőcsik egyik kedvenc színpadi partnere, Trill Zsolt színművész, valamint egykori kollégái látogatták meg velemi otthonában a művésznőt, hogy személyesen köszöntsék fel.

A Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel is kitüntetett, Kossuth-nagydíjas, kétszeres Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművészt virágcsokorral és a Nemzeti Színház aranyszínű logójával díszített köntössel ajándékozták meg a színház munkatársai.

Azok a kollégák, akik színházi elfoglaltságaik miatt nem tudták meglátogatni, üzenetben üdvözölték a legendás színésznőt: a Galilei című előadás fiatalabb színészei, Mátyássy Bence, Trokán Nóra, Szép Domán, Nagy Márk, Herczegh Péter és Mészáros Martin kedvenc Máté Péter dalát énekelték videóra, a színház háttérdolgozói a szerepeiből készítettek egy videóösszeállítást, fotókkal köszöntötték őt a nézőteres munkatársak, a Nemzeti Színház legközelebbi bemutatóját, a Macskajátékot próbáló Szász János rendező, Udvaros Dorottya, Bánsági Ildikó, Blaskó Péter, Nagy Mari és Tóth Auguszta pedig telefonon jelentkezett be a születésnapi ünnepségre.

Törőcsik Mari boldog volt attól, hogy ha már ő nem tud elmenni a Nemzeti Színházba, kedvenc színháza idén is ellátogatott hozzá.

Fotó: Eöri Szabó Zsolt

Még több kép a látogatásról.

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

Első Emelet – Megyek a szívem után

Szabó Gyula: “Te, lejöttünk a térképről!”