in

Transferwise ügyfélszolgálat – Itt az elérhetőség!

Transferwise ügyfélszolgálat – Itt az elérhetőség!

A Wise, korábban TransferWise egy 2011-ben, londoni székhellyel rendelkező, ám két észt üzletember, Kristo Käärmann és Taavet Hinrikus által alapított brit, online pénzküldéssel foglalkozó cég.

A társaság több mint 750 valuta pénzforgalmát támogatja a világ minden táján, beleértve az USA dollárt, az angol fontot, az eurót, az ausztrál dollárt és a kanadai dollárt; illetve több devizában vezetett számlákat biztosít.

2018-ban a TransferWise nettó árbevétele elérte a nyolcmillió dollárt, illetve ügyfeleinek száma meghaladta a négymilliót főt, akik havonta összesen körülbelül négymillió fontot utalnak a cégen keresztül. A koncepció alapján, ellentétben a versenytársakkal vagy a szokásos banki átutalással, a pénz igazából nem hagyja el az országot külföldi számlára történő küldéskor. Például ha egy TransferWise felhasználó pénzt küld Magyarországra az Egyesült Államokból, és egy másik résztvevő az Egyesült Államokba küld pénzt Magyarországról, akkor csak a fizetési információkat kell kicserélni és belföldi utalási áron jut el a pénz a címzettekhez.

A szolgáltatás Magyarországon kétes hírnévvel rendelkezik, a felhasználói fiókok felfüggesztésének gyakorlata miatt. Ilyen esetben az egyenleg figyelmeztetés nélkül elérhetetlenné válik, és annak visszatérítése akár 90 napig is tarthat.

Transferwise ügyfélszolgálat – Itt az elérhetőség!

Szólj hozzá!

Háda visszaküldés – Infók itt!

Eurojackpot nyerőszámok fríss – az Eurojackpot január 14-ei nyerőszámai