in

Háda visszaküldés – Infók itt!

Háda visszaküldés – Infók itt!

Amennyiben a megrendelt és kézhez kapott terméket mégsem szeretnéd megtartani, akkor az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, és visszaküldheted a nem kívánt terméket.

Visszaküldési szándék jelzése e-mailben, postai úton

Amennyiben elállási jogoddal kívánsz élni, úgy kérjük, hogy az elállási szándékodat tartalmazó nyilatkozatodat minél hamarabb juttasd el hozzánk elektronikusan az [email protected] címre vagy postai úton a 4600 Kisvárda, Városmajor u. 86-90. címre a visszáruval együtt.
Elállási nyilatkozat minta letölthető a következő linkre kattintva: link

A visszaküldési szándékod adatait tartalmazó nyilatkozatot e-mailben haladéktalanul visszaigazoljuk. Amennyiben mód van rá, úgy kérünk, hogy a bankszámlaszámod is tüntesd fel a levélben, hogy a visszáru összegét minél hamarabb átutalhassuk neked.

Áru visszaküldése

A kézhezvételtől számított 14 napon belül kell a terméket visszaküldened a Háda-1 Kft. részére. Kérjük, hogy a ruhában található Háda címkét ne távolítsd el! Ha a címkét eltávolítod, nem tudjuk beazonosítani a ruhát, és így az árát sem tudjuk visszatéríteni.

Visszaküldési cím:
Háda-1 Kft.
WEBSHOP
4600 Kisvárda
Városmajor u. 86-90.

*A postai borítékon kérjük tüntesd fel a ’webshop’ szót a gyors és sikeres kézbesítés érdekében!

Webshopunk a termékek árát a visszaküldött ruha megérkezését követő 14 napon belül visszafizeti. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek Téged terhelnek, tehát a termék Háda-1 Kft. címére (Kisvárda, Városmajor u. 86-90.) történő visszaküldésének költségét neked kell kifizetned, azonban ezen felül egyéb fizetési kötelezettség nem terhel. Az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Kérjük, kiemelten ügyelj a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését a Háda-1 Kft. kérheti tőled!

Háda visszaküldés – Infók itt!

Szólj hozzá!

Fade to Black dalszöveg magyarul – Íme a dalszöveg magyarul!

Transferwise ügyfélszolgálat – Itt az elérhetőség!