in

Tuborg nyereményjáték 2021 – Nyiss és nyerj!

Tuborg nyereményjáték – Nyiss és nyerj! A játék augusztus 3-ig tart!

Keresd a kódot vagy a ‘NYERT’ feliratot a nyitófülek alján!

Azonnali nyeremény: 500 000 db Tuborg 0,5 literes termék
Heti nyeremény: Tuborg bluetooth hangszóró
Főnyeremény: 1 000 000 forint készpénz bankkártyára átutalva

Tuborg nyereményjáték – 2021

Milyen terméket kell vásárolnom ahhoz, hogy részt vegyek a nyereményjátékban?

A játékban úgy vehetsz részt, ha bármely magyarországi kiskereskedelmi üzletben vásárolsz a promócióban résztvevő, promóciós csomagolással ellátott Tuborg márkájú termékek közül legalább 1 db-ot, és amennyiben a nyitófül belső felén „NYERT” feliratot találsz, akkor a www.turborg.hu weboldalon felsorolt beváltó helyek egyikén máris Tiéd egy 0,5 literes dobozos Tuborg sör. Ha a nyitófülön egy 10 karakterű kódot találsz, akkor a www.tuborg.hu weboldalon feltöltve további értékes heti és főnyeremény ajándékokat nyerhetsz.

Ha nem magyarországi áruházban vásároltam, akkor is részt vehetek a játékban?

Nem. Ebben a nyereményjátékban kizárólag a magyarországi áruházakban történt vásárlással vehetsz részt.

Mettől – meddig tart a promóció?

A nyereményjáték 2021. május 3. 00 óra 00 perctől 2021. augusztus 29. 23 óra 59 percig tart.

Meg kell őriznem a vásárlást igazoló blokkot?

Nem, de a játékban való részvételhez, illetve a nyereményed átvételéhez szükséged lesz a „NYERT” feliratot vagy az egyedi kódot rejtő nyitófülre, így kérjük, őrizd meg a beváltásig, illetve kód esetén a nyereményjáték végétől számított 90 napig.

Mit nyerhetek?

Fődíj, melyből összesen 1 db-ot sorsolunk: 1 millió Ft bankszámlára utalva. Heti nyeremény, amelyből hetente 1 db-ot nyerhetsz meg, nyerőidőpont alapján: Tuborg bluetooth hangszóró. A heti nyereményekhez kapcsolódó nyerőidőpontokat a nyereményjáték indulása előtt közjegyző jelenlétében sorsoltuk ki. A főnyeremény sorsolására 2021. szeptember 2. 14 óra 00 perckor kerül sor közjegyző jelenlétében.

Hogyan nyerhetek?

Bármely magyarországi üzletben vásárolj a promóció ideje alatt promóciós csomagolással ellátott Tuborg Green 0,5 literes terméket. Ha a nyitófül alatt egy 10 karakterű kódot találtál, töltsd fel a www.tuborg.hu honlapon található felületen a „Kódfeltöltés” menüpont alatt! Kódfeltöltéshez meg kell adni: a neved, telefonszámod, e-mail címed. Ha a nyereményjáték teljes időtartama alatt legalább 1 db érvényes pályázatot beküldesz, a heti ajándék mellett indulhatsz a fődíjért is a sorsoláson.

Egy kóddal csak egyszer tudok játszani?

Igen. Egy adott kóddal csak egyetlen alkalommal van lehetőséged pályázni. Amennyiben nem Te nyerted meg az adott heti ajándékot, akkor se keseredj el, hiszen még eséllyel indulhatsz a fődíjért is a sorsoláson. Minden egyes kódfeltöltéssel újabb esélyt szerzel a heti nyereményre és a főnyeremény sorsolásán is növeled az esélyeid!

Hány alkalommal nyerhetek a promóció során?

A heti ajándék esetében maximum 3 (három) darabot nyerhetsz el a nyereményjáték ideje alatt. Nyerhetsz heti ajándék mellett főnyereményt is.

Honnan tudom meg, hogy nyertem?

Amennyiben feltöltéseddel heti nyereményt nyertél, 5 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot a regisztrációkor megadott e-mail címeden. Amennyiben főnyereményt nyertél, a sorsolást követően, a regisztráció során megadott e-mail címeden 5 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Ha nyertem, mit kell tennem, hogy megkapjam a nyereményem?

Ha nyertél, a regisztráció során megadott e-mail címeden, legkésőbb 5 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot veled további egyeztetés céljából. A nyertes kódot rejtő nyitófület őrizd meg a játék végét követő 90 napig, illetve munkatársunk jelentkezése után küldd el a nyitófület ábrázoló fényképet a [email protected] e-mail címre a nyereményed postázási címének megjelölésével. Főnyeremény esetében a szükséges adatok megadásával kiegészítve, amelyről az értesítő emailben tájékoztatunk.

Ha nyertem, hogyan kapom meg a nyereményt?

A heti nyereményeket futárszolgálattal juttatjuk el a nyertesekhez, legfeljebb az adott sorsolástól számított 90 napon belül. Főnyeremény esetén munkatársaink egyeztetnek Veled az átutaláshoz szükséges teendőkről.

Hova fordulhatok további kérdéseimmel?

A nyereményjáték időtartama alatt kérdéseidet, észrevételeidet a lebonyolító Bang Bang Ideas Kft.-nél, az [email protected] e-mail címen vagy a +36 1 610 8952-es telefonszámon (H-P 9:00 és 17:30 között) teheted fel.

Online vásároltam. Részt vehetek a nyereményjátékban?

Természetesen, amennyiben promóciós csomagolással ellátott terméket vásároltál, hiszen nem szükséges megőrizned a vásárlást igazoló blokkot, csupán a nyitófülön található kódot kell feltöltened a weboldalra és csak a nyitófület kell megőrizned eredeti és fényképes formában.

Milyen Tuborg termékek vesznek részt a nyereményjátékban?

A játékban a Tuborg Green 0,5 literes promóciós csomagolású termékek vesznek részt, amelyek nyitófüle promóciós kódot vagy „NYERT” feliratot rejt.

Még nem múltam el 18 éves. Részt vehetek a játékban?

A játékban kizárólag 18. életévüket betöltött, cselekvőképes magyar állampolgárok vehetnek részt, akik magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek.

Nem tudok belépni az oldalra, mit tegyek?

A játékhoz új regisztráció szükséges, kérjük, hogy regisztrálj.
Amennyiben már regisztráltál a játékba, akkor lehetséges, hogy elfelejthetted jelszavad, ebben az esetben kérjük használd a Belépés felületen az elfelejtett jelszó funkciót. Lehetséges, hogy elgépelted e-mail címed a regisztráció során. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy ismételd meg a regisztrációt a helyes adatokkal. Előfordulhat, hogy nem megfelelően jelenik meg az oldal a készülékeden, amely esetben azt javasoljuk, hogy ellenőrizd a böngésző programod. Az oldal használatához az Chrome, Firefox, Edge és Safari böngészők legfrissebb verzióját javasoljuk.

Mit tegyek, ha további kérdéseim vannak a játékkal kapcsolatban?

Kérjük, olvasd el figyelmesen a Játékszabályzatot, ami elérhető a Játékszabályzat menüpontban. Ha további kérdésed lenne a játékkal kapcsolatban, írj egy levelet a [email protected] e-mail címre, vagy hívd fel a +36 1 610 8952-es telefonszámot hétköznap 9:00 és 17:30 között!

Elfelejtettem a jelszavam, mit tegyek?

Semmi pánik, ha belépésnél hibás jelszót adtál meg, akkor kattints az „Elfelejtetted a jelszavad? Kérj újat!” gombra, amely segítségével jelszómódosítást kérhetsz.

Hogyan tölthetem fel a kódokat?

Regisztrálj a www.tuborg.hu oldalon, erősítsd meg a regisztrációdat az e-mailben kapott linkre kattintva, majd jelentkezz be! A „Kódfeltöltés” menüpontban tudod feltölteni a kódjaidat a játék időtartama alatt.

Hány kódot tölthetek fel egy nap?

Bármennyi kódot feltölthetsz naponta, korlátozás nélkül.

Hány kódfeltöltéssel indulhatok a heti és fődíj nyereményért?

Tölts fel legalább 1 db kódot, hogy heti nyereményt nyerhess, valamint indulhass a fődíjért is. Ne feledd, hogy további kódfeltöltésekkel többszörözheted a nyerési esélyeidet.

Akkor is indulhatok a fődíjért, ha heti nyereményt nyertem a feltöltött kódjaimmal?

Igen, amennyiben a játék során legalább 1 db kódot feltöltöttél, indulhatsz a fődíj sorsoláson függetlenül attól, hogy nyertél-e heti ajándékot.

Nem találtam kódot a csomagolásban, mit tegyek?

A promóció ideje alatt „hagyományos”, nem promóciós csomagolású termékkel is találkozhatsz a boltokban, ezek nem vesznek részt a nyereményjátékban. Ha olyan promóciós csomagolással találkozol, amelynek nyitófülének belsején nem találsz promóciós kódot, vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected] e-mail címen! Kérjük, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében küldj egy képet az e-mailhez csatolva a Tuborg doboz külsejéről és a nyitófül belsejéről is!

Nem tudom feltölteni a kódot az oldalon, mit tegyek?

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a [email protected] email címen, és kérjük, írd meg minél pontosabban, hogy mi a probléma. Segítünk, hogy mielőbb megoldást találjunk! Beírtam a kódom, de azt írta a rendszer, hogy ezt a kódot már felhasználták. Hogyan lehetséges ez, mi a teendőm? Minden kódot csak egyszer lehet feltölteni, így, ha a csomagolás sértetlen volt, és Te voltál az első kódfeltöltő, akkor valószínűleg valamilyen technikai probléma lehet. Mindenképpen szeretnénk utánanézni, hogy mi okozhatta ezt, így arra kérünk, hogy küldd el nekünk a kódod az elérhetőségeddel együtt a [email protected] e-mail címre.

Bővebb – Tuborg nyereményjáték 2021

 

Szólj hozzá!

Tuborg nyereményjáték beváltóhelyek

Retró kérdések innen-onnan VILLÁMKVÍZ 211. rész