in

Válaszutak 1. évad 85. rész videa – tartalom, nézd meg online

Válaszutak 1. évad 85. rész videa – nézd meg online.

Abril és Bruno boldogan élnek családjukkal Zacatlán de las Manzanas-ban, a birtokon bőséges termést hozó nagy almafákkal.

Max és felesége, Debra boldog hisz mindenük megvan. Max egy nap előléptetést kap, amihez Mexikóban kellene új életet kezdeniük, azonban ezt felesége nem akarja. Debra rájön, hogy gyermeket vár, ám arra az elhatározásra jut férje tudta nélkül, hogy megszakíttatja terhességét.

Abril és kedvese arra érnek vissza a birtokra, hogy az almafák lángokban állnak, így oda a termés és elvesztik a birtokot.A család egy része úgy dönt, hogy következő nap a fővárosba költöznek…

Főbb szereplők:

Abril Moreno – Eva Cedeno
Bruno Garcia – Andres Palacios
Max Stewart – Gabriel Soto
Debra Puig – Irina Baeva

2023.01.31., Kedd 14:35 – 85. rész

Megcsalások

Lucero-t nagyon bántja, hogy széthullott a családja és bármire képes lenne, hogy újra együtt legyenek, de Renan is megnehezíti a helyzetét. Phillipe elhívja Cielo-t egy különleges partira. Domingo próbálja megtalálni önmagát és ismét jól érezni magát a bőrében.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán

Nézd meg a sorozat epizódjait – Válaszutak

The post Válaszutak 1. évad 85. rész videa – tartalom, nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!

Válaszutak 1. évad 84. rész videa – tartalom, nézd meg online

Válaszutak 1. évad 86. rész videa – tartalom, nézd meg online