in

“Vannak olyan emberek, akiket nem tudunk kitörölni a fejünkből”

Flipper Öcsi 62 éves lenne, és bár már nincs köztünk, emléke örökké él bennünk. Rajongói és tisztelői szavai hűen tükrözik azt a szeretetet és tiszteletet, amit iránta éreztek, és amit soha nem feledünk el.

Éva szerint: „Túl korán ment el sajnos 🖤.” A fájdalom és veszteség érzése minden hozzászólásban érezhető, hiszen Öcsi tehetsége és karizmatikus személyisége sokakat megérintett.

Eliz így emlékezik rá: „Így kell ezt – emlékezni, és nem ítélni, mert senkinek sincs joga más felett pálcát törni. Gyönyörű megemlékezés volt. Köszönjük Újságmúzeum. Oly fiatalon távozott, és oly fiatalon nem találta a helyét e világban. Jobb így neki, mert ebben a világban még jobban nem találta volna. A gyengék kihullanak. Neki ennyi volt megírva Földi létére, ennyit adott magából nekünk, akik emlékezünk erre a csibész fiúcskára. Köszönjük, hogy voltál, hogy adtál nekünk. 🖤🖤🖤”

Margit is mély tisztelettel emlékszik rá: „Nagyon szerettem, olyan fiatal, bohókás srác volt. Jóképű, sármos, a lányok kedvence volt. A hangja és a dalai fülbemászóak voltak. Nagyon sok dalt itt hagyott nekünk, nehogy elfelejtsük. Nem felejtjük el, emléke örökre velünk marad, a dalaiban él tovább. Nyugodjon békében!”

Mónika Korom megjegyezte: „Öcsi örök kedvenc. Nyugodjon békében 🖤.”

Adél Sárai szavai jól összefoglalják az általános érzéseket: „Vannak olyan emberek, akiket nem tudunk kitörölni a fejünkből, az emlékezetünkből. Ő egy ilyen ember volt. Még nekem is hiányzik, aki ‘csak’ a zenéjét ismerte és szerette, képzelem a családjának és a barátainak mennyire… Fájdalmas és igazságtalan, hogy ilyen fiatalon ment el. Nyugodjon békében! 🖤🖤🖤”

Arany István hozzátette: ”A fájdalom és az emlékezés összekapcsolódnak ezekben a szavakban, és tükrözik azt az ürességet, amit Öcsi hiánya okozott.”

Gabriellának is hiányzik: „Nagyon szerettük, sajnálom, hogy elment. Hiányzik. Nyugodj békében Flipper Öcsi.”

Ilona is elismeri Öcsi művészi nagyságát: „egy zseniális művész volt! Emléke örökké velünk marad! Nyugodjon békében!”

Gábor személyes hangvételű emléke: „Jó barátom volt 😭😭.”

Flipper Öcsi tehetsége és személyisége mély nyomot hagyott mindannyiunkban.

Zenéje és emléke örökre velünk marad, és továbbra is inspirációt nyújt mindazoknak, akik szerették és tisztelték őt.

Nyugodjék békében, emléke legyen áldott.

Szólj hozzá!

“Fantasztikus színész, óriási figura volt!”

Szabó Magda: Január