in

Vincze Ádám bemutatkozott a népszerű műsorban

Hirdetés

A 15 éves magyar Senior Bajnok a SportVerda autós műsorban részletezte, hogyan működik a verseny gokart, és miben különbözik az átlagostól.

A fiatal tehetség már nyolc éve gokartozik, idén pedig egyik nagy álma teljesült: magyar Senior Bajnok lett. Nem csoda, hogy egyre felkapottabb, és sok helyre meghívják. A SportVerda műsorvezetője, Tordai István is felfigyelt rá.

– Ádám nagyon tehetséges fiú, sok mindent elért már ennyi idősen, és még számos lehetőség áll előtte. Az a legszimpatikusabb benne, hogy alázatos a munkáját illetően, kitartó és motivált is egyben. Biztos vagyok benne, hogy nem adja fel az álmait, és eléri azokat – mondta István.

– Nagyon nehéz év áll mögöttem, de így visszagondolva megérte a befektetett energia. Idén nagy dolog történt, hiszen a határhoz közeli osztrák városban, Bruckban én kaptam a legtöbb pontot. Így a Magyar Országos Bajnokság összetett bajnoka lettem, ráadásul a Seniorok között sikerült ezt elérni. Büszke vagyok magamra és a csapatra is. Szeretnék jövőre kijutni a Gokart Világbajnokságra, az Európa Bajnokságon indulni, és azt a sorozatot megnyerni. 2017-ben még folytatom a versenyzést a gokart sorozatban. 2018-ben pedig már a Suzuki bajnokság a célom, és kategóriát ugrani ezáltal – mesélte Vincze Ádám, aki nagyon örül, hogy bekerülhetett az autós műsorba.

– Az volt a legemlékezetesebb, amikor be kellett mutatnom, miben különbözik az én gokartom egy átlagostól. Nagy élmény volt szerepelni, annak ellenére, hogy eleinte izgultam. Ám sikerült feloldódnom egy kis nevetéssel, amikor István direkt elrontotta a szöveget többször is. A család büszke volt rám. A barátok, ismerősök is gratuláltak, hogy nagyon határozott voltam – folytatta a fiatal reménység, akinek édesapja, Vincze Zsolt egyelőre az egyedüli szponzora.

– Szeretném Ádámot előbb-utóbb egy kasznis autóban látni, mert Magyarországon az az elérhető. Ehhez viszont már támogatókat kell keresnünk.

Szólj hozzá!
Hirdetés
Hirdetés

Vincze Ádám megnyerte, gratulálunk

Megható sorok! A Miskolci Nemzeti Színház így búcsúzik a magyar színésztől