in

Víz, Zene, Virág Fesztivál 2022 Tata jegyek – infok itt!

Víz, Zene, Virág Fesztivál 2022 Tata jegyek – infok itt!

Hazánk legnépszerűbb zenekaraival, vásárral, tűzijátékkal, valamint különleges és színes kulturális-, virág-, sport- és gyermekprogramokkal vár mindenkit a 27. Víz, Zene, Virág Fesztivál Tatán, az Öreg-tó körül!
2022.  JÚNIUS 24-26.      TATA, ÖREG-TÓ

Minden évben június utolsó hétvégéjén, hazánk legnépszerűbb zenekaraival, külföldi fellépőivel, vásárral, tűzijátékkal, valamint különleges, színes kultúrális-, virág-, sport- és gyermekprogramokkal várunk Tatán, az Öreg-tó partján!

A hangulatos időtöltésről pedig hatalmas gasztronómiai kínálat gondoskodik.

Nem jártál még nálunk? Nézd meg galériánkat, vagy kedvcsináló vidaóinkat! Garantáltal a legjobb kikapcsolódás, önfeledt szórakozás és a legmaradandóbb élmények várnak a Víz, Zene, Virág Fesztiválon!

Több színpadon, hatalmas területen, vízen, földön, levegőben zajlanak programjaink! Nálunk akár nagyszülőkkel, vagy gyermekeddel / kistesóddal, azaz a családdal és barátaiddal is megtalálod számításodat!

Napi, 3-napos, valamint kedvezményes jegyek is rendelkezésedre állnak! Nézz utána időben, váltsd meg belépődet előre, hogy közel 150 programot élvezhess szinte 1 koncert áráért!

Bővebb: Víz, Zene, Virág Fesztivál 2022 Tata jegyek

Szólj hozzá!

Víz, Zene, Virág Fesztivál 2022 Tata – infok itt!

www.tuborg.hu kódfeltöltés 2022 – Nyiss és nyerj! A játék augusztus 28-ig tart