in ,

X-faktor 2021 teljes adás – nézd meg a teljes műsorokat online!

X-faktor 2021 teljes adás – nézd meg a teljes műsorokat online!!

Csobot Adél, Gáspár Laci, Puskás Peti és ByeAlex a mentorszékben ültek, hogy 10. alkalommal is megtalálják az ország legtehetségesebb előadóját, akiben ott van az a bizonyos X!

X-faktor 2021 első adás

Az első válogató adásban felbukkant egy tehetséges hasbeszélő, Puskás Peti ismét táncra perdült, Gáspár Lacit megsértették, Csobot Adél szerelmes lett, ByeAlex pedig dollárjeleket látott maga előtt.

X-faktor 2021 második adás

Érzelmi hullámvasút az X-Faktor második válogatóján

Sírtak és nevettek a mentorok a 10. jubileumi X-Faktor második válogatója. Puskás Peti nem mindennapi performansszal lepte meg mentortársait.

Csobot Adél és Gáspár Laci azon vitáztak, kiket jutassanak tovább. ByeAlexet pedig egy rajongója nyűgözte le.

X-faktor 2021 első élő show

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Négyen búcsúztak az X-Faktortól

Az X-Faktor 10. évadának első élő showjában a székes feladat hatalmas próbatétel elé állította a versenyzőket és a mentorokat. A Beneath My Skin, Imi Plaza, Tóth Roland és a The Palace számára pedig véget ért az X-Faktor.

Látványos és különleges produkciókkal indult el szombat este az X-Faktor 2021 első élő showja. Miller Dávid pedig egy igazán különleges nyitánnyal rukkolt elő, ugyanis a 12 döntős produkcióval közösen adták elő az X-Faktor műsorvezetőjének új dalát. A versenyzők 4 vadonatúj slágerrel is meglepték a nézőket az első élő showban, ugyanis Alee, Paulina, a The Palace és Mardoll a mentoraikkal együtt készített dalokkal léptek színpadra.

A biztos továbbjutóknak fenntartott székekért hatalmas harc folyt, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, hogy az ő véleményük szerint kik érdemelnek továbbjutó helyet, de a nézők döntötték el, hogy kik azok, akik ott is maradhattak.

Amikor az összes produkciót bemutatták a versenyzők, a nézők az RTL 24 applikáción és sms-en leadott szavazatainak köszönhetően Paulina, Tabatabai Nejad Flóra, ALEE és Mehringer Marci ültek a továbbjutást jelképező helyeken, ám ezzel a show még nem ért véget. A többi 8 versenyző sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 4 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozhatott Ferenczi Kamilla, Nagy Regina Martina, Mardoll és a The Harmonies.

A Beneath My Skin, Imi Plaza, Tóth Roland és a The Palace, számára pedig véget ért az X-Faktor.

X-faktor 2021 második élő show

Íme a második élő show-ban elhangzott dalok listája.

A produkciókat keddtől megtalálod az X-Faktor oldalán, viszont ha rögtön az adása után szeretnéd visszanézni a versenyzők előadásait, megteheted az RTL Most+ felületén.

Az ehhez szükséges aktiváló kódod keresd már több, mint 50 TV-szolgáltatónál, előfizetésed mellé extra költség nélkül.

Extra produkció
Miller Dávid – Süt a nap

Lányok

Nagy Regina Martina: New York, New York (Cserháti Zsuzsa)
Tabatabai Nejad Flóra: Mocskos Pénz (Flóra x Burai)

Fiúk
Mehringer Marci: Use Somebody (Kings Of Leon)

22 év felettiek
Paulina: Most kéne abbahagyni (Kovács Kati)
Mardoll: Crazy (Saját dal)

Zenekarok
The Harmonies: Utoljára sírtam érted (T.Danny)

X-faktor 2021 második élő show – nézd meg a teljes adást

X-faktor 2021 harmadik élő show teljes adás – nézd meg online!!

A továbbjutást jelképező két székért pedig hatalmas harc folyt. Végül Mardoll és a The Harmonies számára véget ért az X-Faktor.

Az X-Faktor 10. évadának versenyzői, a harmadik élő showban már két produkcióval léptek a közönség és a mentorok elé.

A produkciók közben a nézők az RTL 24 applikációján és sms-en szavazhattak arról, kiket szeretnének látni a második fordulóban. Az első fordulóban a legkevesebb szavazatot Mardoll kapta, így ő búcsúzott az X-Faktortól.

Ám az izgalmak itt még nem értek véget, mert következett a székes feladat. A mentorok és a nézők szavazatai alapján a továbbjutást jelentő székeken Mehringer Marci és Paulina foglaltak helyet. A másik 3 döntős sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 2 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal.

A második fordulóban a továbbjutók táborához még csatlakozhatott ALEE és Ferenczi Kamilla így ők már biztosan ott lesznek jövő héten az elődöntőben. A legkevesebb szavazatot The Harmonies kapta így a lányok számára is véget ért az X-Fakor.

X-faktor 2021 harmadik élő show – nézd meg a teljes adást

X-faktor 4. élő show

Az X-Faktor 2021-es évadának elődöntőjében, a versenyzőknek két produkcióval kellett bizonyítaniuk a Finálé előtt. A továbbjutást jelképező két székért pedig hatalmas harc folyt. Végül Mehringer Marci számára véget ért az X-Faktor.

 Az X-Faktor 10. évadának versenyzői, a negyedik élő showban egy duettel és egy egyéni produkcióval léptek a közönség és a mentorok elé. Miután egy versenyző mindkét dalát előadta, a mentorok döntöttek arról kaphat-e továbbjutást jelentő széket.

Végül a továbbjutást jelentő székeken Ferenczi Kamilla és Paulina foglalt helyet.

A másik 2 döntős sorsáról pedig a nézők dönthettek a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozott ALEE.

X-faktor 2021 negyedik élő show – nézd meg a teljes adást

X-faktor 2021 döntő

Az X-Faktor 2021-es évadának győztese ALEE lett. A versenyzőknek öt héten át tartó kemény küzdelemben kellett bizonyítaniuk, hogy ők a legjobbak. Végül ByeAlex mentoráltja szerezte meg a végső győzelmet.

Az X-Faktor 10. évadának Döntőjében már nem a biztos továbbjutást jelentő székek, hanem a végső győzelem megszerzése volt a cél. A döntősök: Ferenczi Kamilla, Kocsis Paulina és Alee négy produkcióval készültek, ám volt, aki nem adta elő az összes dalát.

A nézők már a produkciók közben szavazhattak az RTL 24 applikációján és sms-en arról, kiket szeretnének látni a döntő második felében. Amikor a versenyzők előadták mindkét produkciójukat, leállították a szavazást és kiderült, hogy Ferenczi Kamilla lett az X-Faktor 2021 harmadik helyezettje. A versenyben maradt két versenyző Kocsis Paulina és Alee pedig még két dallal bizonyíthatott.

Végül a nézők szavazatai alapján ALEE lett az X-Faktor 10. jubileumi évadának győztese.

Az X-Faktor 2021 döntőjében 729,129 érvényes szavazat érkezett.

X-faktor 2021 döntő – nézd meg a teljes adást

Nézd meg X-faktor 2021 teljes adás

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

Witcher 2. évad 8. rész magyarul indavideo

X-faktor 2021 döntő teljes adás – nézd meg online!