in

X-faktor 2022 versenyző – Kiss Kevin

X-faktor 2022 versenyző – Kiss Kevin.

A versenyző a Válogatón a Csinibaba című saját dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat.

A Mentorházban pedig a Bukott angyal című saját dalával bizonyította be, hogy ott a helye az Élő show-ban. Az első Élő show-ban Táncolj ma! című saját adta elő. A második Élő show-ban az LGT – Álomarcú lány című dalával lépett színpadra.

A harmadik Élő show-ban két produkcióval is elkápráztatta a nézőket: az R-GO – Szeretlek is meg nem is című dalát, valamint Esőben című saját szerzeményét adta elő.

Életkor:  18
Születési dátum: 2003.12.17.
Családi állapot: Egyedülálló

Hajszín: Fekete
Szemszín: Kék
Csillagjegy: Nyilas
Magasság: 175 cm

Hobbi: Lovaglás, fogathajtás
Kedvenc szín: Fekete
Kedvenc étel: Jókai bableves
Kedvenc film: Bohemian Rhapsody (Bohém rapszódia)
Kedvenc előadó: James Arthur
Kedvenc tárgy: Gitár

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert: A műsor lehetőséget teremt, hogy az egész ország megismerje a dalaimat, így végre megélhetem az álmom.
Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: Lovász
Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Nagymamám szakács múltja miatt velem is megkedveltette a főzést. El tudom készíteni azokat a húsos ételeket, amelyeket a legjobban szeretek, de a tejberizsem is híres a városban.
Eddigi tapasztalataim a zenével: Tizenkét éves koromban vettem először gitárt a kezembe, emlékszem, hogyan tanított meg nagypapám az első akkordokra. Azóta az örömeimet és a szomorúbb pillanataimat is gitárszó kíséri.
A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor: A lovász képzés komoly kihívásokat gördített elém, és amint lenni szokott, a vizsgán pontosan azt az egyetlen tételt húztam ki, amelyből nem készültem. Az eredményem alapján aznap mégis büszke lovász lettem.
Azért örülök, hogy Puskás Peti a mentorom, mert: Az alkotói folyamatok kezdetétől nagyon segítőkésznek bizonyult, mindig támogat az őrült ötleteimben. Nagyon hamar beengedtem őt a különc világomba.
Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad? Nem kötődöm tárgyakhoz, a szerencseszámom viszont az ötös, mert azt tapasztaltam, hogy a kaparós sorsjegyen az ötödik kocka mindig nyertes. De ez maradjon az én titkom.

Szólj hozzá!

Elcserélt élet 16. rész videa – nézd meg online

X-faktor 2022 versenyző – Solyom Bernadett