in ,

Zewa nyereményjáték 2022 – Nyerj egy évre elegendő Zewa terméket!: A játék október 31-ig tart!

Zewa nyereményjáték 2022 – Nyerj egy évre elegendő Zewa terméket!: A játék október 31-ig tart!

Pörgesd meg a szerencsekereket, és egy kis szerencsével nyerj egy évre elegendő Zewa terméket! A fődíj mellett sok más izgalmas nyeremény is vár Rád. Tudd meg, hogy ma van-e a szerencsés napod: csak egyszer nevezhetsz a versenyen.

A Játék 2022. október 17. napján 0 óra 00 perc 01 mp-től 2022. október 31. napján 23 óra 59 perc 59 mp-ig tart.

A szerencsekeréken az alábbi mezők találhatóak, a szerencsekerék használatát követően a rózsaszín nyíl az alábbi mezőkre mutathat, Játékosok az alábbi nyereményeket nyerhetik meg:

a) Főnyeremény: egy évre elegendő Zewa háztartási papírtörlő (összesen 12 db 70 lapos csomag) – a Játék során 1 alkalommal lehet megnyernie a Játékosoknak,

b) Zewa Premium Extra Long Half Sheet csomag – papírtörlő-csomag (tartalma: 1 db 70 lapos csomag) – a Játék során 30 alkalommal lehet megnyernie a Játékosoknak

c) Zewa Natural Soft papírzsebkendő-csomag (tartalma: 1 db Zewa Natural Soft 90 db-os zsebkendő) – a Játék során 30 alkalommal lehet megnyernie a Játékosoknak,
d) 50 %-os Emag kedvezmény-kupon – korlátlan számban nyerhető, az Emagnál Zewa papírtörlő vásárlásakor lehet felhasználni legfeljebb 2022. november 14. napjáig (a kedvezmény egy darab termékre vonatkozik).

e) 50 %-os Kifli.hu kedvezmény-kupon – korlátlan számban nyerhető, a Kifli.hu-nál Zewa papírtörlő vásárlásakor lehet felhasználni legfeljebb 2022. november 14. napjáig (a kedvezmény egy darab termékre vonatkozik).
f) 50 %-os Tesco kedvezmény-kupon – korlátlan számban nyerhető, a Tesco-nál Zewa papírtörlő vásárlásakor lehet felhasználni legfeljebb 2022. november 14. napjáig (a kedvezmény egy darab termékre vonatkozik).

g) „Ma nincs szerencsés napod…” – nem jár nyeremény – korlátlan számban előfordulhat
h) „Ez most nem telitalálat!” – nem jár nyeremény – korlátlan számban előfordulhat

Bővebb: Zewa nyereményjáték 2022

The post Zewa nyereményjáték 2022 – Nyerj egy évre elegendő Zewa terméket!: A játék október 31-ig tart! appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Játssz naponta! vár a Nyereményhirek.com

Szólj hozzá!

Mikó István – A pesti nő

Bikini: Izzik a tavaszi délután