in

Zoo sorozat 44. rész tartalom

Zoo sorozat 41. rész tartalom.

2021.07.02., Péntek 15:00 – 41. rész

Miro végre segítséget kér a családjától, így munkát kap az Állatkertben, ő lesz a biztonsági őr. maros a rossz lelkiismeretét az apjánál tett gyakori látogatásokkal akarja megnyugtatni, de ez sem segít. Denisa csúnya játékot játszik Trnovszkyval, és elindítja a lakásprojektet. A szerelmes, idősebb férfi, aki az üzleti életben és a tárgyalóteremben olyan okos, most nem látja a legegyszerűbb dolgokat sem.

A rendőrség, miután Maros elhelyezte a csempészárút, házkutatást tart az Állatkertben. Dominika először úgy dönt, hogy a szerelmes sms után nem megy be dolgozni, végül azonban mégis megjelenik az irodában, és kénytelen tisztázni szeretné a helyzetet Peterrel, de már nem marad rá ideje…

A sorozatról

A népszerű szlovák sorozat fő helyszíne Pozsony és a pozsonyi állatkert, valamint a Serengeti Nemzeti Park, Kenyában. A sorozat főszereplői a Baláz család, szülők, nagyszülők, unokák, dédunokák. Peter Baláz hosszú idő után váratlanul hazatér Afrikából. Nagyszülei és édesanyja boldogan fogadják, ám testvére, akivel először találkozik a családból, nem ilyen lelkes. A mindig féltékeny Miro, aki rendőr, gyorshajtásért azonnal megbünteti.

A Baláz család több generációja él együtt egy nagy házban. Stano, az állatkert igazgatója és felesége Silvia, valamint Silva édesanyja Magda és édesapja Józef. Miro, Peter bátyja, családjával, feleségével és két lányával lakik itt. Miro, az idősebb testvér, kisebb termetű és gyengébb öccsénél, ami nem könnyíti meg a féltékeny testvér életét. Miro ezt küzdősporttal, kemény munkával próbálja kompenzálni, nem sok sikerrel, ráadásul házassága is szétesőben, amiről nem hajlandó tudomást venni. Peter állatmentéssel foglalkozott Afrikában, hazatérésének valódi oka, hogy barátját és munkatársát lelőtték, a gyilkos nyoma pedig Szlovákiába vezet.

Peter feltett szándéka, hogy megtalálja Kamil gyilkosát és megbízóit. Édesapjától kér állást az állatkertben, diploma nélkül azonban csak állatgondozó lehet Dominika Trnovská, a fiatal etológus mellett. Dominika tudományos fokozat megszerzésére készül, mellette az állatkertben dolgozik. Édesapja, Mikulas Trnovsky özvegy üzletember, jó barátja Stanonak. Dominikára otthon is sok feladat hárul, mivel édesanyja halála után ő vette át a házvezetést és a testvérei, húga, a bombázó, egyetemista Lucia és fiútestvére, Risko gondozását is. Risko, a képzett informatikus, autista, akinek családja igyekszik megkönnyíteni az életét. Az állatkert új évadát nyitja meg, ám az első napon eltűnik az óriáskígyó. Miközben rekordot dönt a látogatottság, az emberek riadtan menekülnek a parkból. Sajnos ezen a napon végzi ellenőrzését a dolgozók réme, Ficiková kisasszony is a minisztériumból, aki nemcsak mindenért bírságol, de egyetlen vágya, hogy megbuktassa Stanót…

Így indul az izgalmakkal, romantikus szerelemmel, féltékenységgel, váratlan fordulatokkal és titkokkal teli új sorozat.

Szlovák családi filmsorozat, 2015

A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Zene: Matus Siroky
Vezető operatőr: Matej Somrák, Peter Santavy
Rendezte: Brano Misík

Szereplők:
Alena Ďuránová (Alena)
Andrej Hryc (Zoli)
Ján Koleník (Peter)
Marko Igonda (Maros)
Mihal Bohúl (Stano)
Oldo Hlavácek (Julio)
Táňa Pauhofová (Dominika)
Zuzana Šebová (Roberta)

Szólj hozzá!
Hirdetés

Zoo sorozat 40. rész tartalom

Retró kérdések innen-onnan VILLÁMKVÍZ 213. rész