in

Amerikai zenekarral lép fel az Omega

Hirdetés

Az amerikai Creedence Clearwater Revival együttessel tart közös koncertet május 4-én Gyulán az Omega együttes – közölte a zenekar énekese szerdán gyulai sajtótájékoztatóján.

Kóbor János elmondta, hogy a tengerentúli zenekar tagjaihoz régi barátság fűzi az Omegát. A két együttes teljesen eltérő stílusban játszik, éppen ettől lesz érdekes a gyulai koncert.

A Creedence-ről szólva azt emelte ki, hogy a világhírű zenekar a ’70-es években szinte hetente újabb és újabb számokkal vezette a slágerlistákat.

A mostani koncerten a vendégzenekar retro műsorral fog jelentkezni, amelyhez az Omega nagy slágerei társulnak. A különlegesnek számító koncertről filmfelvétel is készül.

A magyar zenekar idei koncertsorozatának a gyulai lesz az első szabadtéri fellépése a Vár előtti téren, hiszen a most zajló Tűzvihar nevű koncertsorozat keretében általában sportcsarnokokban lépnek fel.

A gyulai koncertről szólva Görgényi Ernő, a város polgármestere elmondta: a fürdőváros számára rendkívül fontos, hogy gazdag kulturális élettel és színes fesztiválokkal fogadják a városba látogató vendégeket.

MTI

Szólj hozzá!
Hirdetés
Hirdetés

Fontos hír Kovács Kati április 11-ei koncertje kapcsán

Fonogram díj 2019 közvetítés – live stream itt