in

Fonogram díj 2019 közvetítés – live stream itt

Fonogram díj 2019 közvetítés – live stream itt.

Ma este kiderül, melyek voltak a 2018-as év legjobb albumai és hangfelvételei.

A Fonogram – Magyar Zenei Díj szakmai és közönségszavazás eredményei összesen 20 kategóriában látnak napvilágot az április 4-én, csütörtök este 8-kor kezdődő díjátadó keretén belül.

Az elmúlt évek talán legizgalmasabb Fonogram-gálájára készül a MAHASZ, azaz a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége. Amellett, hogy hamarosan fellibben a fátyol a tavalyi év legjobb albumairól és hangfelvételeiről, számos meglepetéssel készülnek a szervezők.

A Fonogram – Magyar Zenei Díj néven immár tizenötödik életévébe lépő rangos szakmai esemény tiszteletére 2019. április 4-én egy estére FonogRaM Colosseummá változik a RaM.

A 18 zenei kategória díjazottjait az est két csodálatos háziasszonya, Dallos Bogi, valamint a reflektorfénybe e jeles alkalomból visszatérő Kiss Ramóna szólítja színpadra.

Mindketten kiváló rutint szereztek az elmúlt években különböző programok és események műsorvezetőjeként, most először állnak azonban együtt színpadra. Kiss Ramóna ráadásul a Fonogram-díjátadón ünnepli visszatérését, miután az elmúlt hónapokban kismamaként állt helyt otthon, ezért keveset láthattuk szerepelni. Bogi énekesnőként és műsorvezetőként is bizonyított már, egy zenei díjátadó tehát minden szempontból otthonos környezet lesz számára.

Fonogram díj 2019 – élő közvetítés, live stream itt

Kövesd az eseményeket online! 

Az esemény élő közvetítésére csütörtök este 8-tól a www.fonogram.hu oldalon kerül sor.

Ezenkívül Fonogram Facebook, Instagram és YouTube felületein pedig folyamatosan friss tartalmakat, híreket találnak a zenekedvelők.

Szólj hozzá!
Hirdetés

Amerikai zenekarral lép fel az Omega

Húsvéti programok 2019: Gödöllőn a Királyi Kastélyban ezzel várnak