in

Az ideális gyerekbakancs

Télen hajlamosabbak vagyunk a megfázásra, és ez alól nem kivételek a gyerekek sem. Sőt, ők általában még többet betegeskednek, mivel még nem olyan fejlett az immunrendszerük. Igyekszünk meleg kabátot adni rájuk, vastag sapkát, sálat, kesztyűt, de ami még ezeknél is fontosabb, az a lábbelijük. 

Ha vékony a cipő, átengedi a hideget, ráadásul könnyen be is ázhat a csapadékos időszakokban. Pláne egy kisgyermek cipője, ami néha igencsak nagy igénybevételnek van kitéve. A friss, ropogó hóba mindenképpen bele kell menni, de a pocsolyák iránt is leküzdhetetlen vágy alakulhat ki bennük. Aztán persze vizes lesz a zokni, amit nem mindig van lehetőség azonnal kicserélni. 

 

A legkisebbek számára kínál minőségi gyerekbakancsokat a VIBA cipő webáruház, amelyekben nem kell attól tartani, hogy betegség lesz egy ilyen kaland végeredménye. Ráadásul rendkívül kényelmesek, és illeszkednek a kicsik lábának anatómiájához is, ezzel segítve megfelelő fejlődésüket. 

 

Miért érdemes bakancsot adni a gyerekre télen? 

 

A bakancsok nagyon komfortosak a kicsiknek is, mert rendelkeznek azokkal a tulajdonságokkal, amelyek ezt lehetővé teszik. A hosszított szárnak és a színvonalas kialakításnak köszönhetően stabilan tartják a lábacskákat. Ez jó alapot biztosíthat az optimális lábtartáshoz és mozgásfejlődéshez is. 

 

A jó minőségű téli bakancs természetesen vízálló. Ez a felnőttek esetében is lényeges, gyerkőcöknél meg egyenesen kötelezővé kellene tenni. Az egészségük érdekében is, valamint amiatt, hogy önfeledten élvezhessék a játék örömét a hideg évszakban is. 

 

Ezek a lábbelik általában meleg béléssel vannak ellátva, úgyhogy a méretválasztásnál nem árt erre odafigyelni. Ha azt szeretnénk, hogy vastag zokniban is komfortos legyen a bakancs, mindenképpen célszerű egy számmal nagyobbat venni. Számos modell anatómiai talpbetéttel rendelkezik, ami fokozza a kényelmet, ráadásul nem engedi a bokának, hogy befelé dőljön. 

 

Trendi bakancsok gyerekeknek

 

A neves gyártók figyelnek az esztétikumra is, hiszen a gyerekek is szeretik a divatot. Vannak uniszex modellek, de kifejezetten fiús vagy kimondottan lányos darabok is. A színek tekintetében is nagy a választék, a gyerekek pedig imádják a vidám árnyalatokat. 

 

Amennyiben még nem tud cipőfűzőt kötni a csemete, vagy nehezen megy neki, akkor talán kívánatosabb először tépőzárast vagy cipzárast viselnie. Fontos a strapabíróság is, bár a gyerekek gyorsan kinövik a cipőt, de azért jó, ha közben megmarad a minősége. De vajon hordhatja a kistestvér is ugyanazt a cipőt, mint a nagyobb gyermek? 

 

Hányan járhatnak egy cipőben?

 

Ahol több gyermek van a családban, ott általában a kicsik megöröklik a nagyobbak ruháit és cipőit. A ruha nem olyan kényes, mint egy lábbeli, de vannak esetek, amikor nyugodtan felvehetik a kisebb testvérek a nagyobbak kinőtt cipőit is. 

 

Ha minőségi és jó állapotú a gyerekcipő, akkor többen is kihasználhatják a kiváló adottságait. Abban az esetben azonban, ha már elnyűtte a nagytesó a lábbelit, akkor nem szabad a kicsikre ráadni. Ezzel sokat ronthatunk a kifogástalan mozgásfejlődésükön.

Szólj hozzá!

Gyógynövényekkel is lehet fokozni a sportteljesítményt

Ölj meg kedvesem teljes film magyarul videa