in

Benu Magazin keresztrejtvény – nyerj rendszeresen, így küldd be a megfejtést

Benu Magazin rejtvény – nyerj rendszeresen, így küldd be a megfejtést.

Megfejtetted a BENU Magazinban található rejtvényt? Töltse ki a megadott mezőket, kattints a Megfejtés beküldése gombra a regisztrációhoz és már részt vesz a nyereményjátékban!

Beküldés ITT.

A regisztráció a Játék teljes időtartamára érvényes, egy e-mail címmel csak egyszer lehet regisztrálni, egy e-mail címről havonta kizárólag egy havi megfejtés küldhető.

Egy regisztrációval kizárólag egy Játékos játszhat. A Szervező azon Játékosok közül sorsol, akik a Játékban való részvételhez szükséges adataikat hiánytalanul megadták.

Nyeremények:

Havonta ajándékcsomag
Negyedévente Media Markt ajándékutalvány

A Játék során kisorsolásra kerülő nyeremények pontos körét, megnevezésüket a Szervező a rejtvényt tartalmazó reklámkiadványában teszi közzé.

A nyeremények köre havonta változhat. A Szervező vállalja a nyereményekre vonatkozó minden adózási és egyéb jogszabályi bejelentési kötelezettséget.

A Szervező havonta 3 Nyertest és 3 Pótnyertest sorsol ki. A sorsolás időpontja tárgyi hónapot követő hónap 3. munkanapja 14 óra 00 perc.

A Szervező az „Extra Játék” során negyedévente 1 nyertest és 1 pótnyertes sorsol ki, az „Extra Játék” sorsolási időpontja negyedévenként: 2019. április 3., 2019. július 3., 2019. október 3., 2020. január 3., minden sorsolási napon 14 óra 00 perc.

Játssz naponta – vár a Nyereményhirek.com Játssz naponta!

Szólj hozzá!

Magyar Államkincstár nyereményjáték – nyerj az állampapírral!

Köszönömabc nyereményjáték – sorsolás havonta