in

Magyar Államkincstár nyereményjáték – nyerj az állampapírral!

Magyar Államkincstár nyereményjáték – nyerj az állampapírral! Az akció június 30-ig tart!

Nyereményakciókat hirdet a Magyar Államkincstár (MÁK) azok számára, akik legalább 100 ezer forint értékű állampapírt vásárolnak – közölte a MÁK az MTI-vel hétfőn.

Az akciók hétfőtől június 30-ig tartanak. A közlemény szerint összesen 25 darab, 100 ezer forintos, kincstári kibocsátású utalványt nyerhetnek azok, akik a határidőig az ügyfélkapun keresztül értékpapírszámlát nyitnak a MÁK-nál, és ezt követően vásárolnak állampapírt.

További 50 darab, 50 ezer forint értékű utalványt sorsolnak ki azok között, akik az értékpapír-számlájukon, vagy a gyermekük Start-számláján növelik az állományt új befizetésből származó állampapírral.

Az utalványok a MÁK-nál állampapír vásárlására fordíthatók – olvasható a közleményben. A kincstár honlapjáról letölthető játékszabályzatok szerint a részvétel mindkét esetben jelentkezéshez kötött. A sorsolásokat július 15-én tartják.

Állampapíros nyereményakció a Kincstárban!

Nyisson értékpapírszámlát otthonról, és nyerjen állampapírt!

Amennyiben Ön 2021. április 19. és június 30. között az Ügyfélkapun keresztül (Magyarország.hu) értékpapírszámlát nyit a Magyar Államkincstárban, és legalább 100.000 forint értékben állampapírt vásárol, akkor részt vehet akciós nyereményjátékunkban. A nyereményjátékban 25 darab Kincstár által kibocsátott 100.000,- forint értékű, a Kincstárnál állampapír vásárlására fordítható Nyereményutalványt sorsolunk ki.

Fontos, hogy a részvételhez nyilatkoznia kell. Ennek érdekében annyit kell tennie, hogy első lépésként az Ügyfélkapus felületen, a www.magyarorszag.hu weboldalon a jobb oldali menüoszlopban található „Számlanyitás a Magyar Államkincstárnál” kiemelt cikkre kattintva kitölti a számlanyitáshoz vagy elektronikus szolgáltatás (WebKincstár és MobilKincstár) igényléséhez kapcsolódó űrlapot, bepipálja a „Nyereményjáték” fejezetben található részvételi szándékra vonatkozó check box-ot, kitölti az Önre vonatkozó adatokat és beküldi az Ajánlati Nyilatkozatát.

A nyereményjátékról további információkat a Nyereményjáték Játékszabályzatában talál.

Nyerjen állampapírt állampapír vásárlással!

Az Állampapír-állománynövelő nyereményjáték 2021. április 19. és június 30. között tart, melynek nyereménye 50 darab Kincstár által kibocsátott 50.000,- forint értékű Nyereményutalvány, mely a Kincstárnál állampapír vásárlására fordítható.

Fontos, hogy a részvételhez nyilatkoznia kell. Az Állománynövelő nyereményjátékban való részvételhez a nyilatkozat megtételén felül annyit kell tennie, hogy a Kincstárnál vezetett értékpapír nyilvántartási-számlájának vagy gyermeke Kincstári Start-számlájának állományát a nyereményjáték időszaka alatt 100.000,- forint névértékű új pénz befizetésből származó állampapír állománnyal növeli.

A részvételi nyilatkozatot megteheti ügyfélkapun keresztül az Értékpapírszámlához kapcsolódó adatok módosítása űrlap végén található check boksz kipipálásával, vagy postai úton a Kincstár 6701 Szeged, Pf.: 418 levelezési címére megküldheti, továbbá e-mail-en keresztül scannelten a [email protected] e-mail címre, továbbá személyesen leadhatja a Kincstár bármely ügyfélszolgálatán.

Az Állománynövelő nyereményjátékról további információkat a Nyereményjáték Játékszabályzatában talál.

Játssz naponta – vár a Nyereményhirek.com Játssz naponta!

Szólj hozzá!

Havonta 10 ajándék a Reáltól! A játék 2021 december 31-ig tart!

Benu Magazin keresztrejtvény – nyerj rendszeresen, így küldd be a megfejtést