in

Bikini CD-k, kiadványok – rendelés, vásárlás

Bikini CD-k, kiadványok – rendelés, vásárlás
Hirdetés

Bikini CD-k, kiadványok – rendelés, vásárlás.

Összeállításunkban azokat a netes forrásokat szedtük össze, ahol a Bikini kiadványokhoz tudsz hozzájutni.

A Bikini egy magyar rockzenekar – az ismertebb, rengeteg slágert magáénak tudható felállás frontembere D. Nagy Lajos, míg a kezdeti évek felállásának frontembere Nagy Feró volt.

Jó válogatást kívánunk!

The Best of Bikini

Megjelent a Bikini együttes rendkívül sikeres pályafutását összegző válogatás-album dupla CD-n, amelyen a zenekar pazar életművének 28 legsikeresebb dala szerepel. A válogatás azért is kuriózum, mert a régi sikereket friss zenei köntösbe varázsolta a hat kitűnő muzsikus: stúdióba vonultak, és az összes dalt újra felvették.

Ennek az albumnak ott a helye minden Bikini-rajongó polcán, de ideális azoknak is, akik egy alapos és átfogó Bikini-repertoárt szeretnének a gyűjteményükbe.

The best of Bikini 1. CD-n található dalok listája

1. Ébredés után
2. Lóhere
3. Olcsó vigasz
4. Lassan szopogasd
5. Őrzöm a lángot
6. Széles – tágas
7. Valaki kéne
8. Magányos nap
9. A férfi megy, a nő marad
10. Már semmit sem érzek
11. Rossz idők
12. Nehéz a dolga
13. Megüssem vagy ne üssem
14. Fagyi


The best of Bikini 2. CD-n található dalok listája

1. A Mennyország felé
2. Ne legyek áruló
3. Ezt nem tudom másképp mondani
4. Itthon vagyok
5. Könnycsepp a Mennyből
6. Ha volna még időm
7. Minden úgy történt
8. Angyali üdvözlet
9. Legyek jó
10. A világ végén
11. Közeli helyeken
12. Ki visz haza
13. Mielőtt elmegyek
14. Adj helyet

The best of Bikini – 2 CD

A 2012-es koncert CD és DVD megjelenést követően az együttes egy a Bikini történetét feltáró könyvvel folytatja harminc éves jubileumának megünneplését. 2012-ben lett harmincéves a magyar könnyűzene egyik meghatározó együttese, a Bikini. A zenészek nem vártak sokat az ünnepléssel, már februárban közel négy órás koncerten mutatták be az igen komoly életművet.

A nyár elejére készült el a dupla CD és DVD a műsor anyagával, a koncertlemezek után pedig 2012. november 12-én jelent meg a koncertkönyv. Maróthy György műve ugyanis a jubileumi koncert menetét követve mutatja be a Bikini együttest. Az olvasó újra ott érezheti magát az előadáson, s közben megismeri a zenekar három évtizedes történetét, valamint a jelenlegi és egyben a leghosszabb ideje együtt lévő tagságot. A Bikini zenészei jubileumi alkalmakkor ritkán tapasztalt őszinteséggel beszélnek életükről, a muzsikáról, a közönségről, vagy akár a politikáról.

A kötet képanyaga is rendhagyó, mert ugyan a jubileumi koncerten készített, igényes fotósorozat az ünnepi hangulatot idézi fel, ám emellett eddig még sosem publikált felvételek kalauzolnak el a kulisszák mögé. Bemutatva, hogyan turnéznak, azaz hogyan muzsikálnak, és utána hogyan mulatoznak a Bikini tagjai.

Maróthy György Bikini 30 – Közeli helyeken

Még több  Bikini kiadvány, CD, bakelit, kazetta ITT

A Vatera egy nagyszerű online piactér, ahonnan szintén tudsz beszerezni Bikini kiadványokat. Érdemes belesni és válogatni.

Hirdetés

Szólj hozzá!

Berecki Zoltán – Száz év

Megérkeztek az ősz legjobban várt könyvei