in

Bor mámor szerelem 25. rész videa – nézd meg online

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

2024.02.26., Hétfő 19:45 – 25. rész

Miro megígéri Karinnak, hogy alkalmazásba veszi, ha továbbra is erotikus szolgáltatásokat nyújt neki. Stanislavék váratlanul hazaérnek, és a házban találják Martint Ninával. Ingrid és Ivan kapcsolata mindenki előtt nyilvánvalóvá válik. Ingrid megpróbálja összeugrasztani Petert és Ivant. Dorota és Igor Ingrid gyűlöletében egymásra találnak, és egy ferde este után egymáséi lesznek.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhetpő el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

The post Bor mámor szerelem 25. rész videa – nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!

Bor mámor szerelem 24. rész videa – nézd meg online

Bor mámor szerelem 26. rész videa – nézd meg online