in

Bor mámor szerelem 26. rész videa – nézd meg online

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

2024.02.27., Kedd 19:45 – 26. rész

Slávo rájön, hogy Ingrid és az apja egy pár lettek és jelenetet rendez. Ivan később megpróbál kibékülni vele, de Slávo elutasítja. Stanislav azt tanácsolja Peternek, hogy próbálja meggyőzni Ivan családját az üzleti döntéseiről, és így vegyék rá Ivant is arra, hogy támogassa az elképzeléseit. Peter előbb bizottsági ülést hív össze, hogy szavazással döntsék el az üzleti stratégia sorsát. Ebben számít Eva támogatására, aki azonban nem mer az apja ellen szavazni. A szavazás így Peter szándéka ellen dől el, akiért egyre inkább aggódik a családja, mert már nem eszik és nem alszik a gondok miatt. Stanislav és családja örömmel fogadja Nina és Martin kapcsolatát és támogatják őket. Dorota-t kínosan érinti, hogy milyen jól érezte magát Igorral, aki nagyon szeretne tartós kapcsolatot a lánnyal. Viola kezd gyanút fogni, hogy Miro és Karin között több van munkatársi kapcsolatnál, amikor megtalálja Karin fülbevalóját a kanapé párnái között.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhetpő el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

The post Bor mámor szerelem 26. rész videa – nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!

Bor mámor szerelem 25. rész videa – nézd meg online

Koncz Zsuzsa – Holnapra kész