in

Cápák között 2024 február 11. videa – nézd meg online!

Cápák között 2024 február 11. videa – nézd meg online!

Az RTL üzleti showműsora új évaddal jelentkezik 2024-ben, amelyet január 7-től minden vasárnap láthatnak az RTL nézői. A Cápák között – amelynek eredeti változata, az angol Dragons’ Den ma már 45 országban látható – 2019 óta található meg az RTL műsorkínálatában. A műsor sikere a kezdetek óta töretlen, ahogy a Cápák befektetései is: a műsor indulása óta közel egymilliárd forintot ígértek oda azok az üzletemberek, akik saját, befektetésre szánt pénzükkel szavaznak bizalmat egy-egy feltörekvő vállalkozásnak.

A műsorvezető személye nem változik, továbbra is Kovalcsik Ildikó ’Lilu’ fogadja a befektetésben reménykedő ötletgazdákat, akik a 2024-es évadban is az élet különféle területéről érkezve tárják a Cápák elé vállalkozási ötleteiket.

A hetedik évad több meglepetést is tartogat a nézők számára. Tovább bővül a befektetők köre egy új Cápával, míg egy korábbi Cápa visszatér a befektetői csapathoz. A hetedik évad befektetői:

Orbók Ilona, a BDO cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője, befektető, a nemzetközi adóstruktúrák kialakításának megkerülhetetlen szereplője. A luxusipar egyik leghitelesebb magyarországi gazdasági szakértője.

Dr. Varga Eszter, bankár, befektető, jogász, a Pannon hitel Zrt. társtulajdonosa. Dinamikus, eredményorientált executive coach, a Corvinus Egyetem coach képzésének előadója, vállalható üzleti kultúráért nagykövet.

Balogh Levente, a vízkirály. A szentkirályi ásványvíz alapító tulajdonosa. Emellett befektető és üzleti tanácsadó, a nemzeti és nemzetközi márkaépítés mestere.

Balogh Péter, a hazai startup közösség meghatározó alakja, több mint 50 vállalkozásban van érdekeltsége. Cége, a ST(a)RT Holding az ország egyik legaktívabb startup inkubátora, melyet tőzsdére visz.

Lakatos István, a Bravogroup holding vezérigazgatója, a számok embere. Célja új iparágakban terjeszkedni és új tehetségeket felkarolni, szenvedélye a növekedés.

Moldován András, befektető, tanácsadó, az ország egyik legnagyobb sertésintegrátora, aki mindenkiből ki akarja hozni a legjobb önmagát.

Sárospataki Albert, a mintegy 200ezer felhasználóval rendelkező Billingo online számlázó alapítója és vezérigazgatója. A megoldóember, akinek az innováció és a skálázódás a terepe.

A héttagú befektetői kör ezúton rendhagyó felállásban dönt majd arról, hogy a pitchelő vállalkozások mellett leteszi-e a voksát vagy sem. A Cápák ugyanis két csapatra osztva, váltásban hallgatják meg az előttük prezentált üzleti lehetőségeket, de továbbra is egyénileg döntenek azok befektetési sorsáról.

Cápák között 2024 február 11. videa – nézd meg online!

A műsor ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán

A kürtőskalács vállalkozás és a video-vendégkönyv szolgáltatás mellett két, cseppet sem hétköznapi vállalkozás pitchét is hallhatták a Cápák: bemutatkozott a tücsökfehérjét tartalmazó termékcsalád és a gombaszövet, amely az állati bőr alternatívája lehet.

Bővebb: Cápák között 2024 február 11.

 

Szólj hozzá!

Mutasd a hangod! 2. évad 2. rész TV2 videa – nézd vissza online!

Testvérek 3. évad 70. rész videa – tartalom, nézd meg online