in

Testvérek 3. évad 70. rész videa – tartalom, nézd meg online

Testvérek 3. évad 70. rész videa – nézd meg online.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt.

A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta.

A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.

Testvérek

2023.11.15., Szerda 15:40 – 3. évad, 70. rész

Sarp lelkesen készül randevújára Süsennel. Sevval teljesen tanácstalanná válik, miután ügyvédjüktől hírt kap válásuk várható alakulásáról.

Sengül úgy érzi, hogy a szerencse kegyeltje, mit sem sejtve a könnyen jött pénz hátteréről. Akif ismét földönfutóvá válik, miután Nebahatnál nem jár sikerrel. Orhan mindent elkövet, hogy feleségét visszaszerezze.

Nézd meg az epizódokat itt – Testvérek Tv2

Szólj hozzá!

Cápák között 2024 február 11. videa – nézd meg online!

Máté Péter – Miért nem élek ott