in

December 14-én újra Ridikül – íme a vendégek névsora

A műsor december 14-én 17 órakor jelentkezik a Duna Tv-n. A Ridikül témája: Aranyanyu 2015.

Rácz Zsuzsa, író, újságíró, a Terézanyu könyvek szerzője, a Richter Aranyanyu Díj megálmodója. Elmondása szerint rengeteg olyan nő tevékenykedik hazánkban, akiknek nagyon kevesen tudunk a munkájáról. Ez a díj alapvetően úgy lett kitalálva, hogy ne csak erről az egy estéről szóljon. Létrejött az Aranyanyuknak egy társasága, amely egy nagyon összetartó csapat, ahol számíthatnak egymásra – egyfajta szeretetközösség alakult ki. A díj egyben a megbecsülésünk és a hálánk jelképe is.

Sebők Éva, fejlesztőpedagógus, a Ridikül Magazin különdíjasa már gyermekkorában is pedagógus szeretett volna lenni. Diákjai sikere számára a legnagyobb elismerés, amikor a tekintetükben megjelenik a csillogás. Jelenleg negyedikesei vannak, ez a kis csapat, olyan mint egy család: mindenkinek 26 testvére van és két anyukája. Az órákon a kutya, mint egy társ van jelen, egyfajta motiváló tényezõ a gyermekek számára.

Dr. Katona Renáta
, szülész, nőgyógyász az orvos kategória közönségdíjasa mindig is orvos szeretett volna lenni, így célirányosan haladt ezen az úton. Akiknek a segítségére van, ott nemcsak a hölgyet ismeri meg, hanem az egész családot. Mi több nemcsak a betegségük, hanem az egész családi történetük ismerője. Gyermekének is példát mutat azzal, hogy a segítőszándék nem múlik el a nyolc órás munkaidő letelte után sem.

Szólj hozzá!

A Generál soha nem látott felállásban lép fel

Ő kapta idén a Petőfi-díjat