in

Éjjel-nappal Budapest tartalom – előzetesek, kezdési időpontok

Éjjel-nappal Budapest tartalom – előzetesek, kezdési időpontok.

Éjjel-nappal Budapest – sorozat – (2013)

A sorozat egy trendi apartmanban játszódik, a vibráló főváros szívében. Ez ad otthont 8 fiatalnak, akik lakótársakként élnek együtt. A fiatalok különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják a fővárost ahol élnek, amely nem más, mint Budapest!

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi, Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik, Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni.

A lakás közössége egy olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába. Itt viszont Joe szabályai szerint történnek az ilyen nagy lélegzetvételű dolgok.

Éjjel-nappal Budapest 2076-2080. rész tartalma

 

 

2021.08.02., Hétfő 21:30 – 2076. rész

Toninak nincs sok kedve elmenni a nyári alkotótáborba, mert ott nem tudja elkerülni Kornélt, akivel épp igyekszik lezárni a kapcsolatát. Csupán annak tud örülni, hogy Dani nem utazik velük, és azt reméli, hogy így legalább el tudja kerülni az érzelmi káoszt.

Szofi örül, hogy sikerült elsimítania a konfliktust közte és Adrián között. Tamara arra bátorítja Szofit, hogy hívja meg egy randira Adriánt. Mikor Szofi rászánja magát erre, Adrián egyáltalán nem veszi komolyan a gesztusát.

Reggel Bori közli, hogy szerveznek mára egy bulit. Közben Roland arra jut, hogy rendbe kell tennie magában az érzéseit, és azon gondolkodik, hogy elmegy Ibizára Drexhez. A bulin aztán Bori és Roland végre ismét megtalálják a hangot.

2021.08.03., Kedd 21:30 – 2077. rész

Toni nagyon feldúlt. Danival töltötte az éjszakát, beszélgettek és összebújtak. De amikor a fiú meg akarja csókolni, visszavonulót fúj, mert Kornélra gondol. Nem sokkal később Dani elmondja neki, hogy Kornélt nem zavarja, hogy együtt vannak, szabad utat adott nekik.

Szofi egyszerre feldobott és értetlen, mert a veszekedés szenvedélyes szexbe torkolt Adriánnal. Amikor Adrián meg akarja hívni ebédelni, Szofi reménykedni kezd, hogy Adrián is így érez. Szofi csalódására azonban a fiú közli, hogy reméli, a szex nem tette tönkre a viszonyukat és bimbózó barátságukat…

Bori nem akarja, nem tudja újrakezdeni Rolanddal, és ezért inkább elmenekül. Szó nélkül akar lelépni, de Karola véletlenül pont elcsípi, így a lány elmondja neki az érzéseit, de azt, hogy hová utazik, nem.

2021.08.04., Szerda 21:30 – 2078. rész

Toni nem tudja rávenni magát, hogy lefeküdjön Danival. Bár Livi azt tanácsolja neki, hogy jöjjön össze Danival, egyszerűen képtelen kiverni a fejéből Kornélt. Toni próbálja figyelmen kívül hagyni Kornélt az eddigi játszadozásai miatt, de amikor este Kornél eltűnik, és senki sem tudja, hol marad, aggódni kezd. Már fel akarja adni, amikor rátalál Kornélra, akiből előtörnek a Toni iránti érzései…

Roland elhatározza, hogy kideríti, hová tűnt Bori. Rájön, hogy mindig ugyanazzal a taxis társasággal utazik és meg is találja a taxist, aki Borit a reptérre vitte, de azt is elmondja, hogy egy férfival látta…

Lali szeretné újra kezdeni Virággal, de azzal szembesül, hogy Virág egy jóképű fiú oldalán lép be a lépcsőházba. Közben Lali tudomást szerez, hogy este Virág önállóan lép fel. Ez Lalinak övön aluli, nem lehet, hogy Virág nélküle énekeljen. Úgy dönt, szabotálja Virág fellépését. Tönkreteszi a pendrive-ot a fellépés helyszínén, de lebukik Virág és Noémi előtt. Lali hiába kér bocsánatot Virágtól, azzal szembesül, hogy tettével egy rivális pasi karjaiba lökte szerelmét.

2021.08.05., Csütörtök 21:30 – 2079. rész

Kornél és Toni nagyon boldog, hogy végre egymásra találtak. Amikor Toni és Kornél között megtörténhetne az első alkalom, teljes erővel visszatér Kornél félelme attól, hogy ez neki nem fog menni. Nem sok választja el attól, hogy mindent bevalljon Toninak…

Roland látja, hogy a táncosok mennyire kivannak, mert Bori utazása a munkájától is megfosztotta, felajánlja, hogy jöjjenek a Térbe táncolni. Mikor az egyik lány a sikeres casting után kikezd Rolanddal, a fiú visszautasítja, ami reménnyel tölti el Evelint. Mikor a fiú megmutatja neki, hogy késznek érzi magát az újrakezdésre, Evelin is bizakodó lesz.

Lali maga alatt van, amikor Virág ront be a szobájába, hogy kérdőre vonja, ő volt-e az, aki a gitáros szomszéd srác ajtaját megrongálta. Lali ezt kikéri magának, és féltékenykedik. Lali irigykedik Virágra, mert ismét sikeres koncertet ad Zolival, ezért elhatározza, hogy becsajozik, hogy felhívja magára Virág figyelmét.

2021.08.06., Péntek 21:30 – 2080. rész

Lalit koncert után Noémi várja, aki békejobbot kínál. Lali kétkedik és tétovázik, de végül elfogadja azt. A békekötésre egy bárban koccintanak, ahol mind a ketten berúgnak. Virág, mikor hazaér, egy nagy csokor virág fogadja Lalitól. Virág meghatódik és szeretné megköszönni, de mikor felmegy az albérletbe, és benyit Lali szobájába, ott találja Lalit és Noémit, egy ágyban, összeölelkezve.

Evelin teljesen el van varázsolva, mert találkozott egy fiúval, ám kicsit megijed, amikor rájön, hogy elfelejtette elkérni a fiú telefonszámát, és attól tart, soha többé nem látja őt. A fiú azonban később felbukkan a TÉR-ben, és randira hívja a lányt.

Tivadar kifaggatja Szofit, mi van közte és Adrián között, mert szerinte Szofi teljesen belezúgott a férfiba. Szofinak az arcára van írva a válasz, viszont miközben ezt beismeri Tivadarnak, nem veszi észre, hogy Adrián ott áll mögötte, és mindent hallott…

Éjjel-nappal Budapest 2071-2075. rész tartalma

 

 

2021.07.26., Hétfő 21:30 – 2071. rész

Evelin és Roland egy közös fotózáson vesznek részt a TÉR-ben. Minden jól megy, amíg Kriszta a fotós lány ki nem szemeli magának Rolandot. Miután Evelin érdektelennek tetteti magát, a nő rástartol Rolandra és sikerrel is jár…

Toni azon tépelődik, vajon helyesen tette-e, hogy megcsókolta Danit. A dolog nyomasztja a lányt, és bevallja a csókot Livinek. Beszélni akar Kornéllal és Danival is, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba, de csodálkozva konstatálja, hogy egyik fiú sem jelenik meg a suliban…

Mikor Glória a rádióban felkonferálja az aznapi műsort, Milán és Karesz tartanak tőle, hogy a riporterrel történt félreértés teljesen tönkreteheti a karrierjüket. Milánnak bűntudata van, és menteni akarja a menthetőt, ezért elrohan a rádióba, hogy rávegye Glóriát, hogy egy szót se meséljen el adásban a történtekről….

2021.07.27., Kedd 21:30 – 2072. rész

Evelin és Roland együtt töltik a napot és jól érzik magukat, de amikor Evelin közelebb kerül Rolandhoz, villámcsapásszerűen felismeri, hogy talán többet jelent neki a fiú, mint gondolta.

Miután Toni tegnap bejelentés nélkül beállított Danihoz, és a fiú durván elküldte, ma összefutnak az iskolában. Dani bocsánatot akar kérni, de amikor a lány kérdezősködni kezd, miért volt tegnap olyan ideges, a fiú újra bezárkózik. A lány barátai is egyre hajtogatják, hogy Danival nem stimmel valami, és hogy tartsa távol magát tőle, mielőtt baja esik.

Tekla egy férfival álmodik, de a baba sírása visszahozza őt a valóságba. Tekla feszültsége nő, miután a klinika egyértelműen kijelenti, hogy a DNS-teszt nem tévedett, és miután a védőnő is megerősíti, hogy a túlhordás oka egy későbbi teherbeesés is lehetett, Tekla az álom után felidézi magában az emlékeit.

2021.07.28., Szerda 21:30 – 2073. rész

Szofi újra úgy érzi, hogy Adrián provokálja, amikor a férfi megint adja a macsót. Amikor azonban megtudja, hogy Adrián mennyire nehezen ért szót Kornéllal, arra ragadtatja magát, hogy jó tanácsot adjon a férfinak és azon tűnődik, hogy Adriánnak talán van egy másik, érzékenyebb oldala is.

Karesz felhúzza magát az egyetlen negatív kritikán, ami megjelenik a büfékocsijáról, és amit igazságtalannak tart. Karesz félelme, hogy a kocsi hírneve megszenvedheti a kritikát. Keresni kezdi az anonim kritikust, és amikor azt hiszi, leleplezte, egy fiatalemberrel konfrontálódik, akiről azonban kiderül, hogy ártatlan.

Tivadar reggel azon méltatlankodik, hogy Tekla semmi nyomra nem emlékszik a titokzatos pasival kapcsolatban, csak amit tegnap már elmondott. Eközben Tekla továbbra is maga alatt van, de aztán felismeri a tetoválása alapján egy internetes bulvárhírben.

2021.07.29., Csütörtök 21:30 – 2074. rész

Tivadar mindenáron segíteni akar Teklának, aki egyre jobban szorong attól, hogy mi lesz, hiszen a gyermeke apja egy egyéjszakás kaland. Lilo magánnyomozó ismerőse kideríti a férfi címét, Tivadar azonban nem tudja, mit csináljon.

Amikor Szofi a fürdőben megpróbál kimenekülni a meztelen Adrián elől, elcsúszik, és Adrián is ráesik. Ebben a pillanatban lép be Tamara a fürdőbe. Szofi attól tart, hogy Tamara azt feltételezi, szexeltek Adriánnal. Másnap reggel Szofi ugyan tisztázza Tamara előtt, hogy semmi sem történt Adrián és közte, de megdöbbenti, amikor kiderül számára, hogy Adriánnak nem lenne kifogása ellene, ha lenne köztük valami.

Roland csalódottan úgy látja, hogy többé nem lesznek együtt Borival. Evelinnek bizonygatja, hogy már túl van a volt feleségén és ezért hatalmas bulira készül a Lupa Beachen. Roland és Evelin játék és koktélozás közben egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Mire becsípve hazaérnek, már nem tudnak ellenállni a kölcsönös vonzalomnak.

2021.07.30., Péntek 21:30 – 2075. rész

Evelin megalázva érzi magát, amikor Roland este lerázza őt azzal, hogy maradjanak csak barátok. Evelinben reggel még mindig dolgozik az indulat, és ennek hangot is ad, amit Bence és Mesi értetlenül hallgatnak végig. Bence ráveszi Rolandot, hogy kérjen bocsánatot, mielőtt a kettejük közötti balhé a T.É.R. rovására megy.

Felbukkan Karesz egy régi osztálytársa, akit már ezer éve nem látott. Janó meghívja őket magukhoz, ahol Milán és Karesz megismerkednek Janó feleségével, Júliával. Ám egy családi botrány robban ki, amikor Janót rajtakapják a szeretőjével.

Tekla kalandja miután este szembesül azzal, hogy valószínűleg Ő Tekla gyerekének az apja, ragaszkodik az apasági teszthez, amibe Tekla is belemegy. Szofi váratlanul betoppan, és szembesül a helyzettel, Tekla pedig azzal, hogy Szofi azért jött, hogy Máté holmijait elvigye a fiú kérésére. Tekla kiborul a tudattól, hogy Máté talán már soha többet nem lesz az élete része.

Éjjel-nappal Budapest 2046-2050. rész tartalma

2021.06.21., Hétfő 21:30 – 2046. rész

Lali nagyon örül, hogy sokan jelentkeztek a csajozási tréningjére. Barátai vele tartanak, amíg Kornélra bízzák az albérletet. A tréning jól indul, de Lalival elszalad a ló és megbántja Virágot. A lány annyira dühös lesz, hogy hallani sem akar Laliról és a békülésről. Ha ez nem lenne elég, amikor a társaság hazaér egy vad házibuli várja őket.

Bori Roland folyamatos provokációja miatt nagyon nehezen viseli az életet a villában. Roland bevallja Bencének, hogy direkt csinálja, mert úgy érzi, visszatudja szerezni Borit. Terve azonban visszafele sül el és Bori bejelenti, hogy elutazik.

Kornél alig várja, hogy a lakótársai elmenjenek és elkezdődhessen a titkos házibuli. Amikor közte és Adrián között még egy őszinte apa-fia pillanatra is sor kerül, Kornél azt reméli, hogy minden nehézségen túl fog tudni jutni: végre be akarja vallani az érzéseit Toninak, és bátran belevágni egy kapcsolatba. Ám aztán minden másként alakul…

2021.06.22., Kedd 21:30 – 2047. rész

Kornél nagyon fél, hogy mi lesz a felelőtlen viselkedésének következménye. Gábor megfenyegeti őket, hogy beszél Joe-val és nincs kizárva, hogy új lakást kell keresniük. Kornél és Norbi megijednek és kitalálják, hogyan hízelegjék vissza magukat…

Rolandot teljesen sokkolja Bori utazása, főleg, amikor rájön, hogy nagyrészt ő a hibás. Ahelyett, hogy félreállna, megtesz mindent, hogy megakadályozza exfelesége távozását. Ellopja a bőröndjét, bezárja őt a raktárba és csak Evelin hatására hajlandó befejezni a gyerekes viselkedést. Roland elengedi Borit annak reményében, hogy egyszer majd újrakezdhetik…

Karesz nagyon meglepődik, amikor Kiki elmondja Lilinek, hogy össze fognak házasodni. Kiki nyomást gyakorol Kareszra, amitől a férfi szorongani kezd. Kétségeit megosztja Milánnal, de amikor Kiki bocsánatot kér, Karesz elengedi a rossz érzéseit. Milán úgy érzi, hogy végleges bizonyítékra lelt Kiki ellen, de Karesz erre nem kíváncsi, és határozottan leszögezi, hogy feleségül veszi Kikit…

2021.06.23., Szerda 21:30 – 2048. rész

Gábor és Lali elindul pasis napot tartani, amikor egy rakás pénzt találnak. Nagyon megörülnek és költekezésbe kezdenek, de kiderül előre ittak a medve bőrére. A pénz tulajdonosa jelentkezik, akiről kiderül, hogy egy alvilági alak, akivel nem érdemes konfliktusba kerülni…

Roland annak ellenére, hogy váratlanul éri, ráveszi magát, hogy aláírja a válási papírokat Bori kérésére. Bori azonban így is elutazik. Roland nem tud mit kezdeni magával, de szerencsére Evelin felkarolja őt és vigasztalni kezdi az összetört szívű férfit.

Milán nem érti, hogy Karesz a bizonyíték ellenére még mindig elakarja venni feleségül Kikit. Kétségbeesésében Mesihez fordul, aki először vonakodik, de mégis megjelenik, hogy beszéljen Karesszal. Amikor már azt hiszik sikerrel jártak Karesz közli, hogy teljesen biztos a döntésében…

2021.06.24., Csütörtök 21:30 – 2049. rész

Máté pánikol, hogy nem gondolkoztak még neveken, de Tekla megnyugtatja és mutat neki egy listát, amit ő írt. Máténak azonban egyik sem tetszik, amit meg ő javasol, az Teklának nem jön be. Máté már teljesen elkeseredik, amikor Tekla este lerohanja őt azzal, hogy megálmodta a tökéletes nevet. Máté megkönnyebbül, hogy végre megoldódott a probléma – ám ekkor szembesül a névvel…

Mesi visszaállna dolgozni, de a klubban azzal szembesül, hogy Jenny kapta meg az ő bárfőnöki pozícióját. Már majdnem feladná az egészet, de sikerül lefotóznia Jennyt a zaklatóval együtt. Mesi szembesíti Jennyt a bizonyítékkal, és dulakodás tör ki köztük…

Karesz ignorálva Milán figyelmeztetését, megkéri Kiki kezét, aki boldogan igent mond. Milán folyamatos ellenállását kihasználva Kiki meggyőzi Kareszt, hogy szabaduljanak meg a férfitől. Karesz felszólítja barátját a távozásra, így a fiúk barátsága végérvényesen megromlik, aminek Kiki kimondhatatlanul örül, és titkon már a győzelmét ünnepli.

2021.06.25., Péntek 21:30 – 2050. rész

Máté le akarja beszélni Teklát a megálmodott névről, de a hormonális Tekla nem túl kompromisszumképes. Máté cselhez folyamodik, ami visszafele sül el. Egyszer csak Máté nem bírja tovább és veszekedés robban ki a pár között, aminek eredményeképp megjelenik a rendőrség…

Bence nagyon aggódik Mesiért. Amikor Jenny megjelenik, hogy elnézést kérjen, veszekedés tör ki a nő és Bence között. A fiú eltökélt, hogy igazságot szolgáltat Mesinek és Farkas elé állít az összegyűjtött bizonyítékokkal…

Virág megbocsátott Lalinak, de még mindig feszült a légkör kettejük között. Mikor Virág Noémivel szeretne egy csajos estét tartani Lali nélkül, de a fiú folyton ott legyeskedik körülötte, megelégeli a dolgot, és közli Lalival, hogy neki a kapcsolaton belül szüksége van a személyes térre. Lali úgy érzi, valami megromlott a kapcsolatukban és Virág is elbizonytalanodik.

Éjjel-nappal Budapest 2041-2045. rész tartalma

2021.06.14., Hétfő 21:30 – 2041. rész

Karola és Ervin kibékülnek, miután Ervin elmondja mi is történt igazából közte és Zsuzsanna között. Karola fotózásán azonban egyre közelebb kerül egymáshoz a két régi ismerős, amit Karola végül nem hagy szó nélkül.

Bori is Roland állandó veszekedése nem csak az ő életüket, hanem mindenki másét is megkeseríti. Barátaiknak viszont nem kötelességük ilyen feszült környezetben élni, így azt a döntést hozzák, hogy amíg nem javul az exházaspár magatartása, ők elköltöznek.

Karesz és Kiki között változatlanul feszült a légkör, amit Karesz kezd megelégelni. Karesz megnyílik Milánnak a kétségeiről Kiki kapcsán, a lány pedig igyekszik kibékülni, hiszen rájön, hogy Karesz az egyetlen módja, hogy visszaszerezze Lucát.

2021.06.15., Kedd 21:30 – 2042. rész

Lali és Virág menedzsere váratlanul fellépést szervez Laliéknak a Nyírségbe, ahol egy fellépőt kellene helyettesíteniük a falunapon. A pár izgatottan indul neki a kihívásnak, nem számítva arra, hogy nem lesz ez egy egyszerű út. Egyik kalamajkából a másikba csöppenek, de legalább lesz mesélni valójuk…

Bori és Roland nehezen viselik a tényt, hogy barátaik valóban elmenekültek. Végül sikerül összefogniuk és félretenniük nézeteltéréseiket, annak érdekében, hogy barátaikat ismét a közös házban tudhassák.

Bécy és Mirjam összefutnak az utcán és beszélgetésbe elegyednek. Hirtelen veszélyes helyzetben találják magukat, amikor egy tolvaj fegyvert szorongatva megtámadja Mirjamot és a nő táskáját követeli…

2021.06.16., Szerda 21:30 – 2043. rész

Kornél nehezen tolerálja Toni áradozását az új kollégájáról. Igyekszik a lányt óva inteni, de Toni egyértelművé teszi, hogy nincs szüksége segítségre. Norbi, az igaz barát, közben kieszel egy tervet, hogyan szabaduljanak meg Balázstól.

Evelin megelégeli, hogy nem tud egyedül lenni a saját lakásában és nem költöznek vissza a többiek. Úgy dönt, saját kezébe veszi az irányítást a siker érdekében és leülteti a lakótársakat megbeszélni a régi sérelmeket és az új szabályokat.

Lali és Virág azon töprengenek, hogy menjenek-e haza Budapestre vagy próbálják meg elintézni, hogy bepótolják az elmaradt koncertjüket. A kalandjuk azonban nem ér véget, sőt ismét abszurd szituációkban találják magukat…

2021.06.17., Csütörtök 21:30 – 2044. rész

Toni úgy dönt, felmond a munkahelyén Balázs miatt. Kornélnak sikerül meggyőznie a mongol büfé tulajdonosnőjét, hogy adjon még egy esélyt Toninak, amiért a lány természetesen nagyon hálás. Este a banda elmegy bulizni és úgy tűnik, végre történik valami Kornél és Toni között, de az utolsó pillanatban ismét fordul a kocka…

Lali és Virág végre megérkeznek az eredeti célállomásra, azonban a falunap hűlt helyét találják. Szerencséjükre előkerül Gerzson, Lali régi ismerőse, aki segít nekik elintézni egy extra falunapot. Hamarosan azonban kiderül Gerzsonnak hátsó szándékai voltak és nem csak puszta kedvességből marasztalta a párt…

Mesi nagyon a végét járja már, folyamatos stressz és félelem veszi körül. Bence igyekszik lenyugtatni a lányt, de nem sok sikerrel. Az utolsó csepp a pohárban, amikor Mesi hazafelé menet azt érzi valaki követi őt. Bence a segítségére siet, de nem talál senkit a lány nyomában. Vajon Mesi csak paranoid és képzeleg?

2021.06.18., Péntek 21:30 – 2045. rész

Lalinak ismét fantasztikus ötlete támad. Csajozási tréninget fog tartani az albérletben. Természetesen nem mindenki örvend ennek, de Lali lebeszélhetetlen. Tervét meg is valósítja, többen is megjelennek a képzésen. Az egyik srácnak megakad a szeme Szofin, így Lali kénytelen alkut kötni a lánnyal….

Mesi azt a tanácsot kapja, hogy gyűjtsön egyértelmű bizonyítékot Jenny ellen, azonban nem jár sok sikerrel. Egy újabb atrocitás után megtámadja Jennyt a Klubban, de Bécy még időben leállítja az őrjöngő Mesit. Egyre inkább mindenki számára úgy tűnik, Mesi az akivel probléma van.

Kornél kényszerítve érzi magát, hogy valljon Norbinak, ezért úgy dönt, hazudik, hogy kibújjon a szoros helyzetből. Azonban ezzel egy lavinát indít, aminek a vége az, hogy bulit szerveznek az albérletbe, pedig Kornél nem akar visszaélni Joe bizalmával.

Éjjel-nappal Budapest 2017-2021. rész tartalma

2021.05.10., Hétfő 21:30 – 2017. rész

Borinak már agyára megy Roland, aki egyfolytában provokálja, ezért úgy dönt, egy napra elmenekül előle Tonival, egy csajos wellness programra. De Roland ott is felbukkan, és szinte már az őrületbe kergeti Borit. Mikor a lány váratlanul kínos helyzetbe kerül, büszkesége nem engedi, hogy elfogadja Roland segítségét.

Milán ledöbben, amikor rájön, hogy az ominózus pendrive mit tartalmazhat. Csökönyösen tiltakozik az ellen, hogy meghallgassa. Karesz addig nógatja a barátját, hogy az később mégis meggondolja magát, ekkor viszont kétségbeesetten konstatálja, hogy valaki tönkretette a pendrive-ot…

Barbi ideges lesz, amikor rájön, hogy ma két helyre is elígérkezett. Joe-val közös programot szerveztek, és a Frufru csapatának is megígérte, hogy elmegy velük egy céges programra. Barbi meglepetésére Joe-t rá lehet beszélni, hogy kössék össze a két programot, és Joe menjen el velük egy bár megnyitójára, de a részletekről Barbi már nem tájékoztatja…

2021.05.11., Kedd 21:30 – 2018. rész

André még többet lóg Tamarával Máté lakásában, és élvezi, hogy a jelenlétével gyötörheti Mátét. Így tudja meg, hogy Tekla ultrahang vizsgálatra megy, ahol a gyerek neme is kiderül. Tekla és Máté nem akarnak hinni a szemüknek, amikor André váratlanul felbukkan a rendelőben…

Bori egyszerűen képtelen bevallani Rolandnak, hogy még mindig érez iránta valamit. Amikor Toni később rákérdez, miért nem mondta el az igazat, Bori bevallja, hogy képtelen volt rá. Ki kell vernie a fejéből Rolandot. Megesketi Tonit, hogy hallgatni fog, de a lány nem tudja betartani az ígéretét…

Evelin optimistán úgy gondolja, hogy az élete lassan ismét visszakerül a rendes kerékvágásba, amikor sikeres estét zár a TÉR-ben. Ám visszatérve az albérletbe az optimizmusát mintha elfújták volna, mert Joe kerüli őt…

2021.05.12., Szerda 21:30 – 2019. rész

André újra próbálja meggyőzni Teklát, hogy mindenképp meg kell csinálniuk az apasági tesztet, de Tekla vehemensen tiltakozik. André már majdnem feladja a reményt, amikor Borival beszélgetve véletlenül támad egy ötlete…

Kornél biztonságban érzi magát: most, hogy Norbi elment, szabad a pálya Toninál. De alighogy elkíséri a lányt az iskolába, úgy tűnik, a lány egyik csoporttársa, Noel nyomul rá. Kornél hirtelen felindulásból úgy dönt, hogy ő is ide akar járni, és egyszerűen beül az órára…

Joe közli Evelinnel, sosem fog neki megbocsátani, mire Evelin felindultan elhagyja a lakást, mert egy pillanattal sem bír tovább maradni. Rolandnál éjszakázik a villában.

2021.05.13., Csütörtök 21:30 – 2020. rész

Evelin meghoz egy életet meghatározó döntést. Barátai próbálják elkeseredésük ellenére is támogatni és megérteni a lány elhatározását. Evelin valójában Joe megbocsátására vágyik, de a férfi véleménye még mindig nem változott…

Toni a fellegekben jár, mikor Kornél közeledik hozzá, ám mivel nem tudja, mit vár most tőle Kornél, kihátrál a helyzetből. Toni Livi előtt bevallja az aggodalmát, miközben Kornél Gábornak panaszkodik, hogy biztosan túl gyorsan ráhajtott Tonira. Livi próbálja összehozni őket, miközben úja bizonytalanul viselkednek egymás társaságában, és újabb félreértésekre kerül sor…

André lebukik előbb Tamara, majd Máté és Tekla előtt is, hogy ellopta Tekla vérmintáját. Máté mindent megtesz, hogy visszaszerezze azt és végül sikerrel is jár. André összeomlik, mikor Tekla azt mondja neki, hogy nem tartja alkalmas apának a fia mellé…

2021.05.14., Péntek 21:30 – 2021. rész

Barbi alaposan meglepődik, amikor Robitól egy nagy összegű tartozásról szóló számla érkezik – a penészirtás miatt, és gondban van, mert neki nincs ennyi spórolt pénze. Joe felajánlja, hogy kifizeti az adósságát, de Barbi számára kellemetlen volna ezt elfogadni, és ehelyett inkább mástól kér kölcsön, ami feszültséget szül Barbi és Joe között…

Kornél és Toni között még mindig feszült a viszony, ezért Toni mindent tisztázni akar. Kornél belekavarodik a magyarázatába, ám Gábor a segítségére siet. Később, amikor Gábor tudni szeretné, hogy miért viselkedik így Kornél, a srác azt állítja, hogy nem akarta megbántani Tonit…

Kiki és Karesz sajnálattal figyelik, hogy Milán még mindig Bella miatt szomorkodik és elhatározzák, hogy felvidítják a haverjukat. Karesznek be kell mennie dolgozni, ám Kiki magabiztosan a saját kezébe veszi a feladatot, és a Milánt jókedvre derítő játékos akciója sikerrel is jár.

Éjjel-nappal Budapest 2012-2016. rész tartalma

2021.05.03., Hétfő 21:30 – 2012. rész

Evelin hazaugrik a maradék holmijáért, és összefut Joe-val és Barbival. Joe nem tudja megakadályozni Evelint, így a lány elmondja mi is volt Barbi balesetének háttere, abban reménykedve, hogy Barbi megbocsát neki…

André miután Karolával és Borival lelkizik felbátorodik, és úgy dönt ismét felkeresi Teklát, és apasági tesztet követel. Máté és Tekla is elküldi, megmondják Andrénak, hogy ide többet ne jöjjön. Egy darabig tartja is magát az új szabályokhoz, de amikor Tamara elcsábítja, nem olyan könnyű nemet mondani…

Mesinek és Bencének különböző elképzeléseik vannak a jelenlegi kapcsolati státuszukról. Bence szeretne ismét egy kicsit lazább és kötetlenebb megegyezést, Mesi azonban nem szeretne visszalépni. Hosszú győzködés után azonban Mesi beadja a derekát és beleegyezik. A sors fintora, hogy még aznap Bence rájön mekkora hibát vétett, de lehet már túl késő…

2021.05.04., Kedd 21:30 – 2013. rész

Evelin egy válaszút elé érkezik. Nem maradhat az albérletben, hiszen Joe-val nem javult a kapcsolatuk és a TÉR-ben sem szállhat meg. Kereshet magának új lakhelyet, vagy dönthet úgy is, hogy elmegy. Végleg. Bántottságában és magányában hoz egy igen nehéz döntést…

Máté és Tekla nem tűrik André jelenlétét a lakásukban, de Tamara nem hajlandó az ő kérésük miatt nem találkozni Andréval. Ideiglenesen máshol folytatják románcukat, amikor is André rájön, Tamara lehet a kulcsa a Teklával való kapcsolatához…

Szofi úgy érzi van mit csiszolni a Lilóval való kapcsolatán. Amikor egy telefonbeszélgetésből megtudja, hogy Lilónak aznap van a születésnapja, úgy dönt ez egy tökéletes alkalom és szervez neki egy partit. Szegény Szofi nem is sejti, mennyire félreértette a beszélgetést, és valójában kinek van ma a szülinapja…

2021.05.05., Szerda 21:30 – 2014. rész

Evelin nagyon szomorú, hogy Joe még mindig nem tudott neki megbocsátani. Amikor elmegy az albérletbe összeszedni az utolsó kör holmiját Joe-ba botlik. A férfi hidegsége megerősíti döntésében. Evelinben kavarognak az érzések, nem biztos abban, hogy biztos jó úton halad…

Máté elképedve úgy gondolja, Andrénak sikerült az ujjai köré csavarni Tamarát, hogy szabad bejárása legyen az albérletbe. Máté úgy érzi, kénytelen ultimátumot adni Tamarának: vagy befejezi a viszonyát Andréval, vagy elköltözik a lakásból…

Kornélt és Norbit kezdi idegesíteni a rendezetlen lakáshelyzetük. Amikor ráadásul ellopják a cuccaikat, Kornél frusztráltan úgy érzi, nem bírja ezt tovább. Amikor a fiúk véletlenül összetalálkoznak a tolvajokkal, azok azt ajánlják, csak akkor kapják vissza a cuccaikat, ha teljesítik kérésüket…

2021.05.06., Csütörtök 21:30 – 2015. rész

Karesz nagyon boldog, hogy van esélye újra beüzemelni a büfékocsit. Kiki nyomására, a cél érdekében egy nagyobb összeget költenek el beruházásra. Amikor ez Milán tudomására jut nyilvánvalóan mérges lesz, és ismét konfliktus kezdődik a két jó barát között…

Kornél magányos, úgy érzi egyedül maradt a lakhely keresés feladatával, hiszen Norbi elutazik egy rendezvénysorozat turnéjára zenélni. Kornél cserbenhagyva érzi magát, és dühében Tonit is megbántja, pedig a lányt csak a jó szándék vezényelte…

Miközben Szofi egy új autó vásárlásán gondolkodik, a barátai úgy látják, ideje lesz összehozni őt egy férfivel. Lilo és Tivadar megpróbálnak lebeszélni egy próbautat Lilo egyik volt értékesítőjével, miközben a hátsó ülésről próbálnak irányítani. Szofinak hamar leesik, mire megy ki a játék és elege lesz…

2021.05.07., Péntek 21:30 – 2016. rész

Bori és Roland között nem csillapodik a feszültség, sőt rosszabb lesz, amikor Roland lecsapja Bori kezéről az új pultost, akit a klub számára szerzett meg. A pultos lány nem akar közéjük állni, így elutasítja mindkét ajánlatot. Este Bori Rolandon vezetné le frusztráltságát azonban valamiért nem viszi rá a lélek…

Kornélnak a sok rossz után végre jóra fordul szerencséje. Felajánlanak neki egy megoldást a lakhatási problémáira, amit a fiú nagy örömmel fogad. Jó kedvében felbátorodik és végre randizni hívja Tonit. Azonban a lány nem felejt hamar, és lepattintja Kornélt…

Milán és Karesz veszekedése folytatódik. Milán azt veti Karesz szemére, hogy tönkreteszi mindkettőjüket. Milán szemrehányása nagyon mélyen érinti Kareszt, aki azon tépelődik, hogy vajon hiba volt-e vállalkozóvá válnia. Elgondolkozik rajta, hogy talán itt az ideje feladni a büfékocsis álmát és szakmát váltani…

Éjjel-nappal Budapest 2007-2011. rész tartalma

2021.04.26., Hétfő 21:30 – 2007. rész

Joe gondoskodik a kórházban fekvő Barbiról, elhallgatja előle, hogy Edinával való kapcsolata már a múlté. Barbinak rosszul esik, hogy Edina nem látogatja meg, de sejtése sincs mi ennek a valódi oka…

Bori nem fogadja jól, amikor Roland váratlanul megérkezik, és kérdés nélkül beköltözik a házba. Roland azt állítja, csak a bár miatt jött vissza, de hamarosan kiderül, hogy ez nem teljesen így van…

Karolát nagyon zavarja Emília váratlan felbukkanása Ervin lakásában. A nő mosni akar, és véletlenül Karola ruhái is belekerülnek a mosásba. Amikor Karola próbálja kihalászni a szennyes közül saját ruháit megdöbben, amikor fura dolgokat talál…

2021.04.27., Kedd 21:30 – 2008. rész

Joe rászánja magát, és őszintén beszéljen Barbival. Barbinak azonban kétségei támadnak, és az sem segít, hogy mindenki körülötte folyamatosan kérdezősködik kettőjük kapcsolatáról…

Bori és Roland között tapintható a feszültség, Bori nagyon nem örül a férfi hazaköltözésének. Roland meggyőződése, hogy elhidegült felesége még érez iránta valami, így folyamatosan kellemetlen szituációkba hozza Borit. Amikor a nő nem igazán reagál ezekre Roland ultimátumot ad magának…

Kornél elhűl, amikor kicsúszik a lába alól a talaj, mert kiderül, hogy az apja cserbenhagyta. Norbi segítségével megpróbálja elkerülni az elkerülhetetlent és mindhiába próbál az apjától segítséget kérni, teljesen maga alá kerül.

2021.04.28., Szerda 21:30 – 2009. rész

Bori ideges, amiért Roland újra be akar tolakodni az életébe és próbálja határozottan kizárni onnan. Roland azonban makacsabbnak mutatkozik a vártnál és Bori minden lépését követi…

Livi titokban megengedte a srácoknak, hogy Máté nappalijában éjszakázzanak, de reggel majdnem lebuknak Máté előtt. Amikor már azt hiszik, hogy sikerült megúszniuk a dolgok, belefutnak Teklába…

Karesz és Milán örülnek, mert valaki jelentkezik, hogy tudja, hol lehet a büfékocsi. A fiúk lelkesen fogadják az informátort, de kénytelenek megállapítani, hogy egy gyanús alakkal van dolguk. Mégis belemennek az üzletbe, mert ez lehet az egyetlen esélyük, hogy ráleljenek az elveszett büfékocsira…

2021.04.29., Csütörtök 21:30 – 2010. rész

Karesz és Milán kiszolgáltatott helyzetbe kerülnek a büfékocsi utáni nyomozás miatt. Úgy tűnik, hogy teljesen magukra maradtak, eszköztelenek, és ebből a helyzetből nincs kiút….

Mesinek egyre jobban nehezére esik elviselni a sok piszkálódást és utálkozást, ami a klubban éri. Beavatja a gondjaiba Bencét, és örül, mikor az tanácsokat adva a pártjára áll. Ám Mesi így sem tudja túl tenni magát azon, hogy a kollégái utálják, és piszkálják…

Kornél és Norbi helyzete továbbra is kilátástalan. A lányok próbálnak a segítségükre sietni, de egyik ötlet sem válik be igazán.

2021.04.30., Péntek 21:30 – 2011. rész

Karesz reggel elhatározza, hogy Milán tanácsa ellenére még nem mond le a büfékocsiról. Mivel gyorsan kiderül, hogy az új felszerelés megfizethetetlen, Karesz olcsóbb verzió után néz és végül a roncstelepen köt ki. Sikerrel jár és meg tud szerezni néhány felszerelést. Ám Milán nem bírja tovább magában tartani a felgyülemlett haragját, és a két barát összevitatkozik…

Bence a buliból hazaérve csodálkozva állapítja meg, hogy Mesi dühös rá. A lány cserbenhagyva érzi magát, mivel Bence inkább bulizni ment, sem mint, hogy őt vigasztalta volna. Bence nem érti, honnan kellett volna tudnia ezt, ha Mesi nem mondja meg nyíltan, hogy mit szeretne tőle. A két fiatal között vita alakul ki.

Tekla boldog az új kapcsolatában Mátéval, ugyanakkor a fiú láthatóan egyfolytában kerüli, hogy lefeküdjön vele. Tekla arra a következtetésre jut, hogy Máté viszolyog tőle, mivel a terhessége alatt elengedte magát. Ám később Tekla számára egyértelművé válik, hogy valami mélyebb oka lehet a dolognak, és elkezdi megkérdőjelezni a kapcsolatát…

A legújabb Éjjel-nappal Budapest részek tartalmáért klikk.

Korábbi részek tartalma.

Éjjel-nappal Budapest 2019.12.23., Hétfő 19:00 és 22:30 – 1673. rész

Bence egyre rosszabbul van, ahogy közeledik a karácsony, nem tudja feldolgozni a testvére halálát. Rozina próbálna mellette maradni, de Bence ismét elhárítja a közeledését. Bence bemegy a tetováló szalonba, hogy ott fejezze be a rajzát, amit megmutat Emilnek és Levinek is, akiknek nagyon tetszik Bence eredeti motívuma. Később egy vendég jelenik meg, akinek nagyon megtetszik Bence vázlata, és szeretné a rajzát magára tetováltatni. Így Bence lehetőséget kap egy komolyabb munkára. A lelkes Bence folytatná a vázlata kibontását, amikor megérkezik a szalonba Marci karácsonyi ajándéka, amit még korábban adott fel a bátyjának.

Joe reggel magyarázkodik a többieknek, hogy ő csak szabadságra küldte Dávidot, mivel meg akarja őt óvni a nyilvánosság haragjától. Joe reméli, hogy hamarosan a homályba fog veszni, hogy Dávid zaklatta Borit és ismét visszatérhet a DJ Sportfitneszbe. Ám később munka közben Joe számára világossá válik, hogy a DJ Sportfitneszt időközben már csak Dávid szexuális zaklatásával azonosítják. Joe fél attól, hogy a DJ Sportfitnesz csődbe fog menni, ha egyre több vendéget vesztenek. Kilátástalan helyzetében Joe a közösségi oldalon elhatárolódik Dávidtól, még ha ez össze is töri a szívét.

Reggel Szofi kiakad, mert Flóra és Tamás családalapítása kerül szóba. Aztán a fodrászatban is elromlik a hangulat, amikor Szofi beszól Flórának, aki a boldogságáról áradozik. Később Szofi elnézést akar kérni, de Flóra bántó hangnemben lerázza. Szofi ezt nem akarja annyiban hagyni, ám ekkor baleset történik: Flóra véletlenül ráejti a karácsonyfa talpat Szofi lábfejére. Szofi teljesen feldúltan azt gondolja, Flóra szándékosan ejtette a lábára a karácsonyfatalpát.

Éjjel-nappal Budapest 2019.12.27., Péntek 19:00 és 22:30 – 1674. rész

Bence az ünnepek alatt elő sem jött a szobájából és rajzolt. Többször találkozott Nadine-nal és eléggé szét is ütötte magát. Teljesen kimerült, és képtelen összeszedni magát. Rossz lelkiismerettel és óriási erőfeszítések árán mégis sikerül eltitkolnia állapotát Rozina és a lakótársai elől. Azt hazudja mindenkinek, hogy nincs jól, talán megbetegedett. A szalonban, Emil is észreveszi, hogy valami nincs rendben a fiúval. Bence azonban kidumálja magát, mert mindenképpen ő maga akarja elkészíteni a tetoválást.

Reggel az egyik táncos lány felfújja Dávid kocsijára, hogy Zaklató, a fiú megint elkeseredik attól, hogy teljesen szétesett az élete. Joe még egyszer beszélni próbál vele, de Dávid nem bírja tovább elviselni a fájdalmat, és azzal fenyegeti Joe-t, hogy elüti, ha az nem áll félre az útjából. Ezek után kénytelen belátni, hogy az idegei már nem bírják tovább, így kétségbeesésében felkeresi azt a terapeutát, akinél korábban járt. Azt a tanácsot kapja, hogy törődjön bele, sosem fogja megtudni, ki az igazi apja. Akkor talán kibékülhet Joe-val, aki nyilvánvalóan sokat jelent neki, különben nem váltana ki Dávidból ilyen heves érzelmi reakciót. Közben Joe is rájön, hogy el kell engednie a fiút.

Alessziának nagyon jó a kedve, mert Anasztáz este partit rendez két fiatal dizájner tiszteletére. A lány úgy dönt, hogy kapcsolatokat épít a partin, és újabb munkát szerez valahogy, hogy mihamarabb megszabadulhasson Anasztáztól. De a főnöke azt hiszi, hogy a kutyája depressziós. Ezért Anasztáz felszólítja Alessziát, hogy a lány vigye magával a kutyát az otthonába, és a parti alatt ott ápolja, mivel a partin résztvevő ismeretlen tömeg és a nagy zaj csak tovább stresszelné a kutyát.

2019.12.20., Péntek 19:00 és 22:30 – 1672. rész

Flóra reggel már nagyon izgatott, mert aznap lesz a mesterséges megtermékenyítése. Előtte még be kell ugrania Tivadar helyett egy külsős sminkelésre, ráadásul Szofival együtt kell dolgoznia. Amikor már visszafelé tartanak a közösségi autóval, és Szofi egy pillanatra megáll, váratlanul bezáródnak a kocsiba. Flóra pánikban és a hormonok hatása alatt azt vágja Szofi fejéhez, hogy szándékosan zárta be, aki ezt felháborodva visszautasítja. Végül a közösségi autó technikai ügyfélszolgálatának munkatársa szabadítja ki őket, és kiderül, hogy valószínűleg az elektronika hibája okozta a problémát. Szofi nagyvonalúan el is viszi Flórát a klinikára, hogy ne késse le az időpontját.

Dávid reggel a Dj Sportfitnesz előtt összefut egy Bori által vezetett csoporttal, akik ellene tüntetnek, és zaklatással vádolják őt. Tehetetlenségében rájuk hívja a rendőröket, hogy azok elzavarják a csapatot. Ám megérkezik Joe is, aki szívesebben venné, ha rendőri közbelépés nélkül oldanák meg a problémát. Bár Bori Dávid kirúgását követeli, Joe ebbe nem megy bele, mire Dávid megkönnyebbül, hogy Joe hisz neki.

Bellához reggelizés közben váratlanul betoppan Chegga, aki egy meglepő ajánlattal áll elő. Ha Bella őszintén elnézést kér a pécsi árulásáért, akkor ő kész arra, hogy ismét együtt dolgozzanak. A lányt az ajánlat nagyon megzavarja, mert nem tudja, nem rejlik-e valami csapda mögötte. Nem szeretne megalázkodni a férfi előtt. Végül meggyőzi magát, és bízik abban, hogy Cheggával folytathatják ott, ahol valamikor abbahagyták. Amikor azonban megtapasztalja, hogy Chegga milyen lekezelően beszél Dalmával, alaposan beolvas a férfinak.

2019.12.19., Csütörtök 19:00 és 22:30 – 1671. rész

Tamásnak kezd elege lenni mindenből: nem úgy alakulnak a dolgok a fesztivállal, ahogy eltervezte, miközben Flóra is egyre labilisabb a hormonkezelés miatt. Amikor aztán a fodrászatban tanúja lesz Szofi és Flóra összekapásának, komolyan elgondolkodik azon, hogy ideje volna új lapot nyitni az életükben. Aznap találkozik egy régi barátjával, Mátéval, aki épp Angliából költözött haza. Mivel Máté üzleti lehetőségek után kutat, Tamás be akarja vonni a start up-ba, amiből nagy megdöbbenésére viszont Valter kiszáll. Máté nem esik kétségbe, annyira tetszik neki a fesztivál ötlete, hogy más partnerrel, de meg akarja csinálni. Tamás annyira lelkes lesz attól, hogy ilyen jól mennek a dolgok, hogy azt is felajánlja Máténak, hogy Máté ideiglenesen költözzön az ő lakásába.

Bella magán kívül van, mikor reggel egy klub előtt véletlenül meghallja a saját zenéjét. Gyorsan fény derül rá, hogy Chegga a városban van, és új felfedezettjével, Dalmával énekelteti el Bella dalát egy versenyen. Bella felháborodva gondolkodik, hogy mitévő legyen, és ő maga is jelentkezik a versenyre, hogy megakadályozza Dalma fellépését. A terve balul sül el, mivel Chegga befolyásosabb a vártnál, így Bellát és Milánt már az ajtóból elküldik.

Lali túl akarja tenni magát a Noémi miatt érzett szerelmi bánaton, és a barátaira szeretne összpontosítani. Joe számára van is egy különleges ajándéka: egy üvegből készült kis motor. Ám amikor Virág dühösen azzal vádolja a fiút, hogy kihasználta a húgát, Noémit, véletlenül összetöri az ajándékot. Miután Lali közli vele, hogy Noémi volt az, aki ki akarta használni őt, és nem fordítva, Virágot furdalja a lelkiismeret, így aztán segít Lalinak beszerezni egy új ajándékot.

2019.12.18., Szerda 19:00 és 22:30 – 1670. rész

Reggel, miután Marci temetése lezajlott, a gyászoló család és barátok a T.É.R.ben gyűlnek össze, hogy emlékezzenek a fiúra. A csendes, szomorú összejövetelen Bence nem bírja sokáig, és lelép. A házba menekül, ahol rajzolással próbálja kiadni magából a fájdalmat. Ez végül nem jön össze neki, és Nadinnál keres menedéket.

Lali reggel nem igazán tud örülni, amikor Csocsesz felbukkan az albérletben, és felveti, hogy dolgozzanak együtt. Lali ebbe csak akkor megy bele, amikor Csocsesz megesküszik, hogy semmi nem volt köztük Noémivel. Lalinak lelkiismeret-furdalása támad, amiért letámadta a lányt, mert azt hitte, hogy az bepróbálkozott Csocsesznél. De miután Csocsesz megesküszik, hogy semmi ilyen nem volt, felkeresi a lányt, hogy bocsánatot kérjen, és újrakezdik Noémivel. Amikor ott áll Csocsesz stúdiójában, és a legújabb, általa írt slágert énekli, a mennyben érzi magát.

Alesszia miután tegnap elhatározta, hogy nem fog többet éhbéréért dolgozni Stefinek, reggel határozottan elé áll és választás elé állítja. Vagy fizetésemelést kap, vagy felmond. Az ultimátum visszafelé sül el, ezért Alesszia megpályáz egy állást Anasztáznál.

2019.12.17., Kedd 19:00 és 22:30 – 1669. rész

Amikor Alesszia túlkölti magát, megint szembesül vele, hogy az életmódját nem tudja finanszírozni a fizetéséből, ismét fizetésemelést kér Stefitől, de megint nem jár sikerrel. Amikor Stefi meghúzza a hátát, nem fogadja el a lány felajánlott gyógytornász segítségét. Alesszia később rájön, mekkora összeget költ Stefi egy kóklernek tűnő gyógymasszőrre, betelik nála a pohár, és kérdőre vonja a főnökét.

Bence reggel a színházban ébred, és komoly bűntudata van Rozina miatt, akinek hazudott és megcsalta. Bence sietve elindul haza. Hazaérve az aggódó Rozina szembesíti őt azzal, hogy hazudott neki. Veszekszenek, mivel Bence nem akarja bevallani, mit is csinált valójában.

Lali napja szinte tökéletesnek indul: úszik a szerelmi mámorban Noémivel. A lánnyal együtt véletlenül összetalálkozik Csocsesszal, aki meghívja őket a mai fellépésére. A fellépés előtti hangpróbán Noémi hanyagolja Lalit, míg végül eltűnik Csocsesszal a backstage-ben. Lali magába roskadva megy haza, ahol megjelenik Virág, Noémi nővére, hogy elvigye a húga pénztárcáját, amit ott felejtett. Lali olyan nagyon szomorú, hogy Virág megsajnálja őt.

2019.12.16., Hétfő 19:00 és 22:30 – 1668. rész

Evelin örül annak, hogy ma eltölthet egy csajos napot Alessziával, mert a Dávid féle ügy miatt ki akar kicsit kapcsolódni. Ám Alesszia kap egy feladatot Stefitől: át kell vennie egy kortárs festményt, amit ajándékba kapott egy mecénásától. Evelin véletlenül tönkreteszi a képet. Alesszia rögtön pánikba esik, hogy Stefi ki fogja rúgni, vagy élete végéig fizetheti a kép árát – ám Evelin kitalálja, hogy fessék újra a képet, hiszen Stefi még nem is látta a festményt.

Lali mindent bevet, hogy meghódítsa álmai nőjét, Noémit. Végül a lány nővérének gáncsoskodása ellenére sikerül mindkettőjüket rávennie arra, hogy eljöjjenek az albiba egy vacsorára. A fiú a rá váró feladattól iszonyúan beparázik, és Gábort és Nikit hívja segítségül, akik végül Lalival együtt egy igazi ünnepi vacsorát rittyentenek, amit a vendégek nagyon dicsérnek. Lali boldog, és úgy véli, a legjobb úton halad afelé, hogy meghódítsa álmai asszonyát. Ám kiderül, hogy a lány undorítónak találja a fiú vadászgörényeit, sőt fél is tőlük.

Bence frusztrált, mert nem tud szabadulni az érzéstől, hogy miatta halt meg Marci, ezért akaratlanul, de megbántja Rozinát. Mivel nem tud magával mit kezdeni, hogy fájdalmát enyhítse, bemegy a tetoválószalonba dolgozni, de rögtön összekap Emillel. A tetoválószalonban újra találkozik és így rendesen megismerkedik Nadinnal. Nadin, amikor megtudja, hogy Bence azért feszült, mert nemrég halt meg az öccse, ismét megkínálja az ütős anyaggal, amitől Bence elbódul. Nadin, akinek bejön Bence, elhívja a fiút egy bezárt színházba, ahol le is fekszenek egymással.

2019.12.13., Péntek 19:00 és 22:30 – 1667. rész

Bori reggel ledöbben, amikor Rolanddal meglátják a videót, amit Dávid töltött fel tegnap a netre. Roland leragad annál, hogy Bori elhallgatta előle, hogy csókolóztak Dáviddal. Összevesznek. Mikor Bori később megtudja, hogy Nelli hihetőbbnek tartja Dávid verzióját, és őt ribancnak tartja, úgy érzi sarokba szorították. Elbizonytalanodva azon gondolkodik, hogy vajon nem tehet-e ő is arról, hogy Dávid olyan rámenős volt.

Lali hazatér Ciprusról és az utcán rögtön megismerkedik álmai nőjével, Noémivel, aki ráadásul még nagy rajongója is, így Lali lelkesen randevút beszél meg vele az TÉR-ben. Ám sajnos Noémi undoknak tűnő testvére, Virág is a lánnyal tart. Egy spontán mulatós fellépés után Lali már biztos benne, hogy meghódította Noémit, amikor a lány a testvére közbenjárása miatt lelép.

Orsi reggel nagyon ki van borulva Marci miatt, fájdalmát és feszültségét a lakótársain vezeti le. Ám még munka közben sem tud egy kicsit sem fellélegezni, amikor egy beteget betolnak a műtőbe. A beteg barátnője nagyon aggódik. Amikor Orsi megtudja, hogy a beteg jól van, elbeszélget a nővel és bátorítja őt. De később kiderül, hogy téves információt közölt, és hiú reményeket keltett a hozzátartozóban. A beteg elveszítette az egyik lábát. Orsi kikészül idegileg. Vera nővér megpróbálja vigasztalni őt, de miután kiderül, hogy Orsi miért volt ma szétszórt, hazaküldi a lányt.

2019.12.12., Csütörtök 19:00 és 22:30 – 1666. rész

Dávid reggel ismét ráébred arra, hogy kész rémálommá vált az élete, mióta zaklatással gyanúsítják. A DJ Sport Fitneszben alszik, és amikor elmegy az albérletbe pár holmijáért, Evelinbe botlik. Dávid teljesen kétségbeesik, amikor észreveszi, hogy Evelin már semmit nem érez iránta. Mikor aztán még a fitneszszalon vendégei is ellenségesen lépnek fel vele szemben, és erőszaktevőnek nevezik, Dávid besokall. Készít egy videofelvételt, melyben előadja saját verzióját, hogy voltaképpen ő az áldozat.

Reggel Bence nagyon rosszkedvű, mert Vanda telefonon letolta, hogy az új rajzai cseppet sem jobbak, mint a korábbiak, nem látja a fejlődést. Miközben Marci egyre hívogatja, Bence nem veszi föl a telefont, hanem egy graffitiparkban keres inspirációt, ahol azonban a graffitiző srácok ugyancsak gúnyt űznek belőle és a rajzaiból. Teó, aki jobb kedvre akarja deríteni a fiát, elviszi Bencét egy biliárdszalonba, ahol Bence kiönti a szívét Teónak. Marci időközben üzen, hogy feljön hozzájuk Budapestre, és Bencéék készülnek is a fogadására. Amikor azonban Marci nem jelentkezik, kezdenek egyre nyugtalanabbá válni. Végül a fiúk anyja, Éva telefonál, hogy Marci autóbalesetet szenvedett.

Milánnak és Bellának nagy tervei vannak mára, élményfürdőbe készülnek, de Orsi keresztülhúzza a számításukat: előbb fel kell takarítaniuk ezt a disznóólat, amit tegnap csináltak. Milán és Bella titokban mégis elindulnak a fürdőbe, de egy mogorva bohóc beül a taxiba, hogy vigyék el őt egy ékszerüzletbe. A fiataloknak nem tetszik a fura utas, ráadásul nem sokkal azután, hogy a bohóc belépett az ékszerüzletbe, hangos dörrenést hallanak bentről. Milán és Bella pánikszerűen értesítik a rendőrséget, hiszen biztosak benne, hogy egy rablás szemtanúi lettek.

2019.12.11., Szerda 19:00 és 22:30 – 1665. rész

Ma kerülne végre sor a petesejt levételére a mesterséges megtermékenyítés keretében, ám a tegnapi vita óta nem állnak jól a dolgok Tamás és Flóra között. Tamás ki akar békülni Flórával, ám ő kissé kiábrándult és kétségei támadtak afelől, hogy jelenleg vállaljanak-e egyáltalán közös gyermeket. Tamás először kétségbeesik, ám egy szenvedélyes szerelmi vallomással sikerül mégis kibékülnie Flórával.

Bencét reggel ismét az alkotói válsága nyomasztja, amiből most Rozina próbálja kirángatni. Bence elmondja, hogy a legnagyobb nyűgje az, hogy Vanda csak piti melókat passzol le neki. Kezdi megutálni a tetoválást, és Rozina az egyetlen öröme. Ezen felbuzdulva úgy döntenek, hogy a lány odaköltözik a házba. Bence később a sarkára áll és kap egy jó melót, de minden igyekezete ellenére sem tudja hozni az elvárt szintet.

Joe kihozza Dávidot a rendőrségről és megrémül, amikor látja, milyen állapotban van. Amikor Dávid összeomlik a DJ Sport fitneszben, mert lehet, hogy tényleg félreértette Bori viselkedését, Joe nem bírja tovább magába fojtani a sajnálatot és segít Dávidnak, hogy még egyszer beszélhessen Borival. Kérjen bocsánatot és mondja el, ez egy félreértés volt. Talán Bori visszavonja a feljelentést. Bori azonban nem lágyul el, Joe-nak pedig Evelin előtt is magyarázkodnia kell.

2019.12.10., Kedd 19:00 és 22:30 – 1664. rész

Dávid Bori vádaskodása miatt még mindig sokkhatás alatt áll, de ártatlannak tartja magát. A lány viszont feljelentette szexuális zaklatás miatt. A rendőrség kihallgatja Dávidot, és a DJ Sport fitneszben is szárnyra kelnek a pletykák, amitől Dávid rádöbben, hogy erre a sztorira rámehet az élete. Pánikban elindul Borihoz, hogy megkérje, vonja vissza a feljelentést. De ő látni sem akarja Dávidot.

Elérkezett Karola nagy napja: végre bemutatják a klipjét. Nagyon izgul és örül az eseménynek: Teó mindenben támogatja. De egy áramszünet miatt veszélybe kerül a bemutató parti. Végül Karolának egy ügyes improvizációval sikerül megmentenie az estét. Tulajdonképpen boldog lehetne, ha meg tudná osztani ezt a pillanatot a barátaival.

Tamás egyre jobban stresszel, mikor a fesztivál-szervezésen felül még a mosogatógép is tönkremegy. Hogy Flóra ne tudja meg, milyen szorult helyzetben van, nem hívja ki a szerelőt, és maga lát neki a javításnak. De alaposan félresikerül a dolog, és ezért Flóra Tamás háta mögött csak beszél egy szerelővel. Vitatkozni kezdenek, mire Tamás végül bevallja, hogy anyagilag nagyon rossz a helyzete, és hogy az elmúlt hetekben is hazudott neki.

2019.12.09., Hétfő 19:00 és 22:30 – 1663. rész

Miközben Dávid elhallgatja Joe előtt, hogy pénteken mi történt közte és Bori között, a lány beszámol a történtekről Rolandnak. Bori hasztalanul igyekszik visszatartani a férjét, aki meg akarja verni Dávidot. Amikor Dávid Bori szemére veti, hogy ő flörtölt vele és azért kezdett ki vele, mert a lány jelzéseket adott, Bori teljesen kiakad. Feljelenti Dávidot a rendőrségen, ugyanakkor felteszi magának a kérdést, nem tett-e olyasmit, amit Dávid félreérthetett. A fiú eközben Joe-ra zúdítja minden keservét, úgy érzi, hogy félreértik a viselkedését és igazságtalanul vádolják. Amikor úgy érzi, hogy Joe sem hiszi el az általa előadott verziót, eltaszítja magától a férfit. Joe azonban nem tudja, és nem is akarja Dávidot cserben hagyni.

Tamást rettenetesen stresszeli, hogy sikerül-e a fesztivál projektje, amit előre kell finanszírozni, ugyanakkor nem talál szponzorokat. Elsőként Valterrel egy megfelelő nevet kell találniuk a fesztivál számára, ami megindítja az érdeklődők fantáziáját. Egyelőre azonban nem igazán jut előrébb a problémák megoldásában. Flórát azonban nem avatja be a gondjaiba, eltitkolja előle az anyagi nehézségeket. Flóra mit sem sejtve elmegy Arnolddal ebédelni, és döbbenten konstatálja, hogy Tamás hitelkártyája nem működik. Aggódva rákérdez Tamásnál, hogy mi történt. Lehetséges, hogy anyagi csődbe kerültek? A férfinak azonban sikerül egy trükkel meggyőznie Flórát arról, hogy az egész csupán a bank mulasztása miatt történt.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!
Hirdetés

Isztambuli menyasszony 2 évad 99-103. rész tartalma

Nagy pénzrablás – íme a szereplők neve