in

Isztambuli menyasszony 2 évad 99-103. rész tartalma

Isztambuli menyasszony 2. évad, 99-103. rész tartalma

2021.07.19., Hétfő 18:45 – 2. évad, 99. rész

Adem megmenti Faruk életét, és megérkezik a rendőrség is, a férfi pedig összeomlik lelkileg. Faruk látva féltestvére fájdalmát, átértékeli az érzéseit, és békét ajánl, meghívja Ademet a Boran család kerti grillezésére. Ipek és Fikret megegyeznek, hogy a legfontosabb dolguk jelenleg Ada egészsége, ennek érdekében pedig bármit megtesznek, fontolóra véve az orvos tanácsát is a kistestvérre vonatkozóan. Esra megtudja, hogy Fikret lánya beteg. A család megtudja, hogy Reyhan rátámadt Farukra. Süreyya elmondja a férjének, hogy újra zenélni szeretne, Faruk azonban nem támogatja ebben. Osman és Faruk kibékülnek

2021.07.20., Kedd 18:45 – 2. évad, 100. rész

Kiymet haragszik Esmára, úgy érzi az asszony nem foglalkozik Ada betegségével. Ezért az első adandó alkalommal hátba támadja. A család készül a grillezésre, ahová Adem is megérkezik Dilarával. Bár a férfi nem tudja mire vélni, úgy tűnik jó ötlet volt eljönni. Esma asszony legyőzi önmagát, és elfogadja Ademet. Burcu végül támogatja Osmant az utazásban. Faruk arra kéri Akifot, hogy rendezze el a dolgokat Halimmal, a dörzsölt férfit azonban nem olyan könnyű eltántorítani a szándékától.

2021.07.21., Szerda 18:45 – 2. évad, 101. rész

A grillezés jól sikerül a villában, a Boran család teljesnek tűnik. Adem végre felszabadultan boldog. Burcu azonban rájön, hogy mit vágott Osman fejéhez az esküvő éjszakáján, és a szégyenen túl arra is rádöbben, hogy miért ragaszkodik ehhez a szerelemhez. Ez pedig a pár szakításához vezet. Can Iszambulba költözik, ezért a villába megy elköszönni Emírtől.

2021.07.22., Csütörtök 18:45 – 2. évad, 102. rész

Adem végre boldog, úgy érzi, új életet kezdhet. Éppen ezért hidegzuhanyként éri Halim látogatása, aki kitálal neki, hogyan is talált rá. A csalódott férfi felkeresi Cant, hogy segítsen neki bosszút állni. Esma és Süreyya között megtörik a jég, pedig a fiatalabbik Boran asszony nagyon haragszik, amiért az anyósa lemondta a koncertet. Ipek és Fikret az orvossal találkozik, aki jó hírekkel szolgál Ada állapotát illetően, miközben Süreyya és Faruk is megtudják, a születendő babájuk nemét. De nemcsak az ő gyermekük érkezik a Boran családba. Úgy tűnik, egy másik Boran feleség is várandós.

2021.07.23., Péntek 18:45 – 2. évad, 103. rész

Adem nagyon csalódott, de egyelőre nem mutatja. A Boran család készül a sajtótájékoztatóra, ahol bemutatják a Boran Jetet. Fikret szájíze ismét keserű, mivel a média figyelme Faruk felé fordul. Süreyya szeretné kárpótolni Gülcint a lemondott fellépés miatt, és felajánlja, hogy anyagilag támogatja a zenekar új albumát. Dilara lesz a szólóénekes, a nő pedig ezt boldogan jelenti be az esti vacsorán. Adem, bár meglepődik, de jól fogadja a hírt. Ellenben Farukkal, akit megdöbbent ez a fejlemény.

Szólj hozzá!
Hirdetés

Fogd a kezem 2. évad 27. rész magyarul videa

Éjjel-nappal Budapest tartalom – előzetesek, kezdési időpontok