in , ,

Elhunyt Matthew Perry

Elhunyt Matthew Perry

Helyi idő szerint 2023. október 28-án délután 16 óra után otthonának jakuzzijában elhunyt Matthew Perry, akit mindenki a “Jóbarátok” Chandler Bingjeként ismert. A “TMZ” értesülései szerint idegenkezűségnek és drogoknak nincs nyoma, halálát lehetséges fulladás okozta.

Perry 1969. augusztus 19-én született Williamstownban, Massachussetts államban, kanadai édesanyától, és amerikai édesapától. Miután szülei 1 éves korában elváltak, 15 éves koráig Ottawában, Kanadában élt édesanyjával, majd Los Angelesbe költözött színész apjához, ahol is érdekelni kezdte a színészkedés.

Már 1979-ben feltűnt egy sorozat egyik epizódjában, majd a ’80-as években is volt pár kisebb szerepe, de a hírnevet az 1994-ben induló “Jóbarátok” hozta meg számára, mely 10 évadot ért meg. Közben persze készült pár mozifilm is, mint például az 1997-ben bemutatott “Bolond szél fúj” Salma Hayekkel, vagy 2000-ben a “Bérgyilkos a szomszédom”, és annak folytatása “Már megint bérgyilkos a szomszédom” Bruce Willis főszereplésével.

Matthew Perry sosem nősült meg, gyermeke nem született, egyik barátnőjével jegyességig jutottak kapcsolatukban. 54 éves volt. Nyugodjon békében!

Szólj hozzá!

Matthew Perry meghalt

Cserháti Zsuzsa: New York, New York