in , , ,

Matthew Perry meghalt

Matthew Perry meghalt

Helyi idő szerint 2023. október 28-án délután 16 óra után otthonának jakuzzijában elhunyt Matthew Perry, akit mindenki a “Jóbarátok” Chandler Bingjeként ismert. A “TMZ” értesülései szerint idegenkezűségnek és drogoknak nincs nyoma, halálát lehetséges fulladás okozta.

Perry 1969. augusztus 19-én született Williamstownban, Massachussetts államban, kanadai édesanyától, és amerikai édesapától. Miután szülei 1 éves korában elváltak, 15 éves koráig Ottawában, Kanadában élt édesanyjával, majd Los Angelesbe költözött színész apjához, ahol is érdekelni kezdte a színészkedés.

Már 1979-ben feltűnt egy sorozat egyik epizódjában, majd a ’80-as években is volt pár kisebb szerepe, de a hírnevet az 1994-ben induló “Jóbarátok” hozta meg számára, mely 10 évadot ért meg. Közben persze készült pár mozifilm is, mint például az 1997-ben bemutatott “Bolond szél fúj” Salma Hayekkel, vagy 2000-ben a “Bérgyilkos a szomszédom”, és annak folytatása “Már megint bérgyilkos a szomszédom” Bruce Willis főszereplésével.

Matthew Perry sosem nősült meg, gyermeke nem született, egyik barátnőjével jegyességig jutottak kapcsolatukban. 54 éves volt. Nyugodjon békében!

Szólj hozzá!

Szárnyalj teljes film magyarul indavideo

Elhunyt Matthew Perry