in

Fazilet asszony és lányai epizódlista: íme a tartalom

Fazilet asszony és lányai epizódlista

Február 4-én új, premier sorozat indul a TV2 műsorán: a Fazilet asszony és lányai című török széria egy törtető özvegy és családjának története.

Lányai, Hazan és Ece bár ellentétei egymásnak, egyvalamiben hasonlóak: mindketten nehezen jönnek ki pénzéhes anyjukkal. Fazilet, Ece modell-karrierjével szeretne pénzt keresni, az álma az, hogy a lánya híres legyen. Másik gyereke, a sportedző Hazan munka közben összefut a jóképű, elkényeztetett és gazdag Sinan Egemennel, akin rögtön megakad a szeme. Anyja – természetesen érdekeitől vezérelve – egyből támogatja a kezdődő románcot.

A sorozat főszereplői: Fazilet szerepében Nazan Kesal (Fazilet Camkiran) a Remények földjéből ismert színésznő, a lányait Deniz Baysal (Hazan Camkiran) és Afra Saracoglu (Ece Camkiran) alakítják, továbbá Caglar Ertugrul (Yagiz Egemen), akit már a Szerelem csapdájában című sorozatból is ismerhetnek a nézők, valamint Alp Nevruz (Sinan Egemen).

Törökországban 2017-ben mutatták be a sorozatot nagy sikerrel, ami 2018-ban Arany Pálma-jelölést is kapott a Legjobb drámai TV sorozat kategóriában, valamint négy díjat bezsebelt a Turkish Youth Awards-on. A szereplőknek olyan nagyszerű magyar színészek kölcsönzik a hangjukat, mint Csifó Dorina, Farkasinszky Edit, Gáspár Kata, Vándor Éva, Kőszegi Ákos, Sallai Nóra, Czető Roland, Kokas Piroska, Mohácsi Nóra, Solecki Janka, Szabó Máté, Túri Bálint, Vándor Éva, Halász Aranka, Kiss Erika.

Fazilet asszony és lányai 1. rész

Az özvegy Fazilet két fiatal lány édesanyja. Hazan és Ece nehezen jönnek ki pénzéhes anyjukkal.

Fazilet, Ece modell-karrierjével szeretne pénzt keresni, az álma az, hogy a lánya híres lesz.

A sportedző Hazan munka közben összefut a jóképű, elkényeztetett és gazdag Sinan Egemennel, akin rögtön megakad a szeme.

Fazilet asszony és lányai 2. rész

Ece könnyekben tör ki, amikor Fazilet jelenetet rendez az utcán Yasin miatt. Hazan és Fazilet csúnyán összevesznek, melynek következtében Hazan megsérül. Ece újabb meghallgatáson vesz részt, méghozzá az Egemen vállalatnál. Sinan a megfelelő lányt keresi a kampányhoz és lehet, hogy Ece lesz az.

Fazilet asszony és lányai 3. rész

Fazilet megfenyegeti Sinant, mert a férfi nem hagyja szerepelni Ecét a válogató második körén. A férfitől végül kapnak egy újabb esélyt. Yasin álláslehetőséget ajánl Faziletnek, mivel az Egemen ház új házvezetőnőt keres. Yasin közli Ecével, ha elmegy a találkozóra szakít vele. Hazan megjelenik a hotelben Ece helyett, azonban nem Sinan fogadja.

Fazilet asszony és lányai 4. rész

Hazannak szörnyű megaláztatásban lesz része a találkozón Yagiz által. Sevinc asszony váratlanul életét veszti, az egész családja gyászolja őt. Fazilet elrángatja Ecét a temetésre. Selin Yasemint hibáztatja a történtekért és szégyenbe hozza a családot a búcsúztatón.

Fazilet asszony és lányai 5. rész

Yasemin kihallgatja Hazim és Güzide beszélgetését Sevinc asszony haláláról. Az Egemen testvérek megtudják, hogy édesanyjuk súlyos betegségben halt meg és Yagiz ellen fordulnak. Fazilet azon dolgozik, hogy Ecét felfedezze valaki az Egemen házban. Hazan és Fazilet között veszekedés tör ki a lányok édesapja miatt.

Fazilet asszony és lányai 6. rész

Fazilet ismét magával viszi Ecét az Egemen villába és arról győzködi, ő is ilyen körülményeket érdemel. Sinan rosszul viseli anyja halálát, Hazan próbál segíteni neki megbirkózni a gyásszal. Sinant és Hazant autóbaleset éri. Selin rajtakapja az apját, amint a férfi Ecéhez közeledik.

Fazilet asszony és lányai 7. rész

Faziletet és Ecét kirúgják az Egemen házból, emiatt szörnyű veszekedés tör ki Fazilet és a lánya között. A baleset után Sinan élete veszélybe kerül és mindenki meglepetésére Ece az, aki meg tudja menteni a férfi életét.

Fazilet asszony és lányai 8. rész

Hazan szerelmet vall Sinannak, azonban a férfi még nincs eszméleténél. Hazan a címlapokra kerül Sinan mellett, mint a “titokzatos szépség”. Hazim megpróbál egyezséget kötni Fazilettel, de a nő nem enged álláspontjából. Faziletet Sükriye várja haza és a két nő óriási vitába kezd.

Fazilet asszony és lányai 9. rész

Fazilet eléri, hogy Hazim visszavegye őt a villába, azonban ennek az a feltétele, hogy nem hozhatja Ecét. Az Egemen család nem ért egyet Hazim úr döntésével. Yasin családja eltiltja őt Ecétől, de ennek ellenére is megkéri a lány kezét. Fazilet Hazan segítségét kéri, ahhoz, hogy elérje céljait.

Fazilet asszony és lányai 10. rész

Sinan meglepő kijelentést tesz a sajtónak. Hazan Yagiz arcába dobja a pénzt, amivel a férfi megalázta őt. Fazilet kérdőre vonja Hazan viselkedését, szerinte a lánya beleszeretett Sinanba. A dühös Nil jelenetet rendez az Egemen villában és Sinan után Fazilet lesz a célpont.

Fazilet asszony és lányai 11. rész

Hazant elküldik a munkahelyéről Sinan hazugsága miatt. Hazim úr felveszi a kapcsolatot Kerimével és a nő közli vele, hogy addig nem nyugszik, amíg ki nem deríti, melyik Egemen fiú az ő fia. Yasemin újabb konfliktusba keveredik Selinnel a család előtt.

Fazilet asszony és lányai 12. rész

Sinan Betül segítségével találkozik Hazannal és bevallja neki érzéseit. Fazilet megtalálja Ece széttépett fotóját és Hazim urat vonja kérdőre érte. Selin és barátnői kinézik a lánynak Yasint, az sem zavarja őket, hogy a fiú ujján jegygyűrűt látnak. Fazilet nyomozni kezd Kerime után.

Fazilet asszony és lányai 13. rész

Fazilet dühében elárasztja a házat vizzel, hogy lányai kénytelenek legyenek engedelmeskedni neki. Ece elkíséri őt a villába, Güzide asszony azonban elküldi őket. Sinan meglátogatja Hazant a faluban.

Fazilet asszony és lányai 14. rész

Fazilet addig sajnáltatja magát, amíg Sinan meghívja őket a villába, azzal a feltétellel, hogy hozza el Hazant is. Hazan próbálja rendbe hozni a lakást, amikor megtudja, ki okozta a károkat. Yagiz és Sinan vitába, majd verekedésbe kezdenek az édesapjuk előtt, aki már azt hitte, végre felnőttek a fiai…

Fazilet asszony és lányai 15. rész

Selin hazatérve a szobájában találja Ecét, amiért jelenetet rendez és megalázza a lányt. Hazan nem hallgat anyjára és továbbra sem hajlandó a villában éjszakázni, annak ellenére sem, hogy megbetegedett a hidegben. Saliha asszony és Fazilet összevesznek, melynek következtében Saliha kórházba kerül, Faziletet pedig a bűntudat gyötri.

Fazilet asszony és lányai  16. rész

Az Egemen villa Saliha asszony felépülését reméli. Fazilet Sinan szobájában találja a lányát, Hazant, miután egész este nem tudta elérni őt. Selin azon dolgozik, hogy keresztbe tegyen Yasinnak és Ecének.

Fazilet asszony és lányai  1. évad, 17. rész

Nil Sinan szobájában találja Hazant, amiért újabb dühkitörést kap. Ece bocsánatot kér Hazim úrtól a parfüm miatt. Hazan hazatérve meglátja, hogy kilakoltatták őket. Selin döntés elé állítja apját, vagy Fazilet és lányai hagyják el a villát vagy ő.

Fazilet asszony és lányai  1. évad, 18. rész

Fazilet teljesen összetörik, hogy elvesztették otthonukat lányaival, annak ellenére is, hogy sosem szerette a házat. Hazim úr megengedi, hogy Saliha asszony felépüléséig a villában maradhassanak. Fazilet még mindig keresi az alkalmat arra, hogy elérje, Ece legyen az Egemen vállalat reklámarca.

Fazilet asszony és lányai  1. évad, 19. rész

Hazim úr és lánya kibékülnek, így Selin visszatér a villába. Fazilet megtudja, hogy Hazant elküldték a munkahelyéről. Sinan ismét Betül segítségét kéri, hogy találkozzon Hazannal. Yagiz kirúgja Faziletet a vállalat épületéből, amikor a nő szóba hozza a reklámarc nyertesét.

Fazilet asszony és lányai  1. évad, 20. rész

Fazilet megtalálja Ece eljegyzési gyűrűjét és az Egemen család előtt megüti lányát. Ece visszateszi a parfümöt Hazim úr szobájába, ahogy ígérte. Yasint kitagadja a családja és Ecevel ketten, mindenkit hátrahagyva megszöknek. Yagiz bemutatja a márka új arcát. Hazan megtudja, ki a régi házuk új tulajdonosa.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 21. rész

Hazannak sikerül beszélnie Ecével, és arra kéri a lányt, jöjjenek haza Yasinnal, de Ece tiltakozik. Fazilet magát hibáztatja lánya eltűnéséért és teljesen összetörik. Yasemin megpróbálja átvenni a villa irányítását, de Selin közbelép. Sinan az új házában tölti estéjét.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 22. rész

Yasin súlyos sérülést szenved, azonban orvost nem mernek hívni, nehogy rájuk találjanak Ecével. Nil dührohamot kap, amikor megtudja, hogy Sinan vette meg Fazileték házát. Fazilet kétségbeesve keresi lányát, de nem jár sikerrel. Yagiz siet Yasin és Ece segítségére.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 23. rész

Ece menekülni próbál Yagiz elől, végül elfogadja a férfi segítségét. Hazan nem hisz Sinannak és otthagyja őt az étteremben. Selin elárulja Hazim úrnak, hogy Sinan vette meg Fazilet asszonyék házát. Hazannak végre sikerül találkozni húgával.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 24. rész

Hazan hazaviszi Ecét. Fazilet alig hisz a szemének, hogy végre épségben láthatja és biztonságban tudhatja kiskorú lányát. Hazan elutasítja Sinan ajánlatát. Fazilet asszony meglátogatja Hazim urat és a férfi felajánlja neki, hogy dolgozzon ismét a villában…

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 25. rész

Sinan és Yagiz fogadást kötnek Hazanra. Sinan eléri a cégnél, hogy Hazan fotója kerüljön a reklámplakátokra. Sükriye meglátogatja Hazim úrat, mert sürgősen beszélni akar vele Saliha asszonyról.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 26. rész

Ece rettenetesen féltékeny testvérére, amiért Hazan arca szerepel a reklámplakátokon. Hazim úr szigorúan megbünteti fiait a botrány miatt. Yasin megszökik a börtönből és szerelméhez siet, azonban hatalmasat csalódik Ecében. Fazilet eléri, hogy a vállalat nagy összeget fizessen neki, de Hazan közbelép.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 27. rész

Fazilet Hazant hibáztatja, hogy miatta nem fordul jobbra a sorsuk, de nem marad sokáig tétlen. Sinan bevallja apjának, mit érez valójában Hazan iránt. Fazilet felkeresi Kerimét, hogy többet tudjon meg a nő Hazim úrral való kapcsolatáról. Yasemin és Gökhan kínos helyzetbe kerülnek az étteremben Yasemin egy régi ismerőse miatt…

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 28. rész

Kerime asszony követi Faziletet és megtudja az igazságot. Sinan és Hazan egy különleges estét töltenek el kettesben a városban. Fazilet kifaggatja Sükriyért a megállapodásukról. Hazim úr, családja és Fazileték előtt meglepő kijelentést tesz.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 29. rész

Saliha asszony visszatér a villába, hogy beszéljen Hazim úrral. Güzidének gyanús lesz Saliha és Fazilet viselkedése. Yasin ügyében döntést hoz a bíróság. Nil egy hazugsággal eléri, hogy Hazan meglátogassa őt. Selin ismét megalázza Ecét, mely után Yagiz próbálja vigasztalni a lányt.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 30. rész

Fazilet betör Kerime lakásába, hogy bizonyítékot keressen. Hazant letartóztatják Nil hazugsága miatt. Fazilet teljesen ledöbben azon, amit Keriménél talál. Yasin együtt látja Ecét Yagizzal és azonnal féltékenységi jelenetet rendez.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 31. rész

Sinan bajba sodorja magát, hogy a rendőrségen Hazan közelében lehessen. Fazilet próbálja menteni lánya becsületét. Ekrem ismét csalódik legjobb barátjában, Hazimban. Hazant és Sinant kiengedik a fogdából.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 32. rész

Fazilet megtudja, hogy Kerime kit keres az Egemen fiúk között. Nil megfenyegeti Sinant, hogy őt is börtönbe küldi. Yagiz találkozóra hívja Ecét, ami miatt Ece hazudik nővérének. Yaseminnek döntenie kell Tarik kérésével kapcsolatban, elmegy a találkozóra vagy a férfi leleplezi őt Gökhan előtt.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 33. rész

Fazilet megpróbál rájönni melyik Egemen fiú lehet Kerime fia. Sinan ismét megbántja Hazant. Hazan rájön, hogy Ece hazudott neki Yagizzal kapcsolatban. Hazim úr számon kéri Sinant az ügyvéd miatt.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 34. rész

Sinan próbálja meggyőzni Aysent, hogy ne tanúskodjon Hazan ellen, mert ezzel egy ártatlan ember életét tenné tönkre. Ece és Yasin között óriási veszekedés tör ki, melynek következtében Yasin faképnél hagyja szerelmét. Hazim úr nem fogadja el fia felmondását, de Yagiz mégis meglepő kijelentést tesz.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 35. rész

Kerime rájön, hogy Fazilet mindvégig megvezette őt. Selin hazudik Yasinnak Ecéről, emiatt a két fiatal között újabb veszekedés tör ki. Kerimét súlyos baleset éri. Ece elmondja az igazat Hazannak Yagizról.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 36. rész

Aysen sikerrel jár Nil lehallgatásával. Yasin Hazan segítségét kéri Ecével kapcsolatban. Ecét továbbra is rosszullétek gyötrik és attól fél, hogy teherbe esett Yasintól. Nil hazugsága lelepleződik a család előtt.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 37. rész

Fazilet meglátogatja Kerémét a kórházban, de valójában Hazim urat tartja szemmel. Ece kérdőre vonja Yasint, mi köze Selinhez és közben leleplezi, kicsoda a lány valójában. Nil egy újabb hazugsággal Hazan közelébe férkőzik és megtámadja a lányt.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 38. rész

Selin magyarázkodik Yasinnak, miért hazudott neki. Kerime asszony állapota jobbra fordul. Nil őrült módjára fogva tartja Hazant és Sinant. Faziletnek egyre furcsább Ece és Yagiz viszonya.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 39. rész

Fazilet felgyújtja a házukat egy jobb élet reményében. Hazan kérdőre vonja anyját, hogyan keletkezett a tűz. Hazim úr állapota jobbra fordul, kiengedik a kórházból. Güzide nem nézi jó szemmel Hazim bizalmaskodását Ecével.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 40. rész

Fazilet ismét elérni, hogy Hazim úr akaratából a villába költözhessen lányaival. Nil teljesen megőrül és megpróbál kárt tenni magában. Gökhan követi Yasemint a találkozóhelyre. Sinan el akarja mondani az igazságot Hazannak a hotelszobás estéről.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 41. rész

Hazan sejti, hogy Sinan titkol előle valamit. Az orvosi vizsgálaton kiderül, hogy Ece terhes, ezért Fazilet mérhetetlenül dühös fiatal lányára. Hazan közli az Egemen testvérekkel, hogy elfogadja az ajánlatot.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 42. rész

Yagiz próbálja meggyőzni Hazant és Faziletet, hogy nincs semmi Ece és közte. Fazilet megtudja ki Ece születendő gyermekének apja. Selin ismét hazudik apjának.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 43. rész

Fazilet megpróbálja meggyőzni Kerimét, hogy a segítségével kiderítheti, melyik Egemen fiú az ő fia. Ece meglátogatja Yasint a börtönben, ami után a lány bánatában szörnyű elhatározásra jut.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 44. rész

Ece teljesen összetörik Yasin miatt. Fazilet hazudik Hazim úrnak és a férfi megdöbbentő kijelentést tesz. Hazan megtudja az igazságot Sinanról.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 45. rész

Ece ellátogat Sükriyéhez, de a nő kidobja őt a házból. Gökhan meglátja a Yaseminról készült felvételt és órási veszekedés tör ki közöttük. Hazan nem tudja megbocsátani Sinannak amit vele tett.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 46. rész

Hazan Yagiz karjaiban talál vigaszt a Sinannal való veszekedése után. Hasan beleegyezik, hogy ő legyen az Egemen kozmetikumok arca. Ece a terhesség megszakítására készül.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 47. rész

Yasemin megzsarolja Hazim urat. Hazan próbálja kideríteni, mi baja húgának, de Ece továbbra is titkolózik előtte. Botrányos cikk jelenik meg Hazim úrral kapcsolatban.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 48. rész

Ece és Hazim úr aláríják a házassági papírokat. Hazan alig hisz a szemének, amikor meglátja húgát az esküvőn. Sinan megalázza az apját az egész család előtt.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 49. rész

Yasin az Egemen villába szökik a kórházból. Yasemin továbbra is békülni próbál Gökhannal. Yasin Ecéhez vágja az eljegyzési gyűrűjüket.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 50. rész

Ece átveszi a ház irányítását és kitiltja Hazant az Egemen villából. Gökhan Yasemin hatására visszatér a családi vállalkozásba. Yasin elutasítja Selin kérését.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 51. rész

Fazilet Ece minden lépését követi és a lány nem hallgat rá semmiben. Selin meglátja Ecét az anyja szobájában és újabb veszekedésbe kezdenek. Fazilet megfenyegeti és választás elé állítja Hazim urat.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 52. rész

Selin rátámad Ecére, amelynek következtében majdnem megöli a lányt. Ece az anyja tiltása ellenére aláírja a házassági szerződést. Selin Yasin szüleihez menekül a villából.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 53. rész

Hazan megpróbálja kideríteni, mit titkol előle az anyja és Kerime asszony. Gökhan és Yasemin visszatérnek a villába. Fazilet minden erejével próbálja elérni, hogy Hazim úr megsemmisítse a szerződést.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 54. rész

Ismét nagy veszekedés tör ki az Egemenek között Fazileték jelenléte miatt. Hazim úr megsemmisíti a szerződést. Güzide találkozót beszél meg Kerimével, mivel megtudja, hogy ő Fazilet asszony gyenge pontja.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 55. rész

Ece szembesül azzal, hogy egy barátja sem maradt a házasságkötés után. Yasin apja váratlanul meghal, amiért Sükriye Faziletet és Ecét hibáztatja. Güzide új házvezetőnőt hoz a villába, hogy keresztbe tegyen Faziletnek.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 56. rész

Ece azonnal orvoshoz siet a támadás után. Hazan ki akarja deríteni, mi köze Kerimének az Egemen fiúkhoz. Fazilet megtudja, mi történt Ece babájával.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 57. rész

Güzide kihallgatja Fazilet és Kerime beszélgetését. Sinan meglepetéssel készül Hazannak. Yasemin szárnyai alá veszi Ecét, amit Fazilet nem néz jó szemmel.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 58. rész

Ece Yasemin segítségével szervezi meg az esküvőt, ami miatt később kellemetlen helyzetbe kerül. Ece meglátogatja Hazant, hogy békülni próbáljon vele. Selin bosszúval készül az esküvőre.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 59. rész

Ece és Hazim megtartják esküvőjüket, ami botrányos véget ér. Selin nagy bejelentést tesz az eseményen. Güzide asszonyt súlyos sérüléssel kórházba szállítják.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 60. rész

Ece teljesen összetörik, hogy Yasint és Selint együtt kell látnia. Hazim úr maga alá kerül nővére halála miatt. Yagiz meg akarja leckéztetni Selint, amiért a lány helytelen döntést hozott.

Fazilet asszony és lányai  1. évad, 61. rész

Hazan kérdőre vonja Yasint a történtekért. A rendőrség megjelenik az Egemen villában Güzide asszony halála miatt. Ecét rosszullét gyötri, Hazan és Yagiz sietnek a segítségére.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 62. rész

Hazim úr megtudja az igazságot Güzide haláláról. Hazim súlyos autóbalesetet szenved. Ece aggódik férje miatt, amit az Egemen család többi tagja nem hajlandó komolyan venni.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 63. rész

Súlyos veszteség éri az Egemen családot. Hazim úr életét veszti a balesetben és a család minden tagja az elhunyt férfit gyászolja. Selin próbálja feldühíteni Ecét, de a lány meglepően reagál rá.

Fazilet asszony és lányai  1. évad, 64. rész

Fazilet bejelenti Ece terhességét. Az Egemen testvérek nem hiszik el, hogy Ece az elhunyt édesapjuktól terhes. Yagiz apasági tesztet készített Ece tudta nélkül.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 65. rész

Yagiz és Gökhan mindent megtesznek annak érdekében, hogy kiderítsék, Ece születendő gyermeke valóban a testvérük-e. Yagiz nem meri felfedni érzéseit Hazan előtt. Hazan rajta kapja Kerimét, amit az Egemen fiúk szobájában kutat.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 66. rész

Kerime kénytelen színt vallani Hazan előtt. A terhességi teszt eredménye lebuktatja Ecét az Egemenek előtt. Óriási meglepetés éri az Egemen családot.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 67. rész

Hazim úr számonkéri a gyerekein a történteket. Yagiz próbálja kimagyarázni a helyzetet, de édesapjuk ezután is úgy érzi megsértették a becsületét. Ece szóba sem akar állni Hazannal, de a nővére közli vele, tudja a titkát…

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 112. rész

Kerime arról győzködi Sinant, hogy Hazan szét akarja választani őket. Hazim arra kéri Ecét, ne adja fel a lányát a rendőrségen. Ece meg akarja bosszulni, amit Selin vele tett.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 113. rész

Ece és Selin között óriási veszekedés tör ki, amit Yasin szakít félbe. Hazim próbálja kideríteni mire készül Kerime. Ece meglátogatja Sükriye asszonyt.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 114. rész

Kerime asszony sokkoló titkot árul el Sinannak Hazim úrról. Sevda kideríti, mit hallgat el Selin a család előtt. Fazilet meg akarja védeni Hazant.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 115. rész

Ece megtudja az igazságot Selin terhességéről és bogarat ültet Yasin fülébe. Sinan szembesíti Hazimot bűneivel.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 116. rész

Hazan kellemetlen helyzetbe hozza Yagizt. Hazim fegyverrel rátámad Kerimére. Ece leteremti az édesanyját, mert Fazilet megőrizte Selin titkát.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 117. rész

Yasin kórházba viszi Ecét. Hazim arra kéri Ecét, hozza meg a döntését a házasságukkal kapcsolatban. Yasin egyre inkább látni szeretné a Selinnel közös babájukat.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 118. rész

Selin csapdába csalja Ecét. Yagiz átveri Hazant az új barátnőjével. Kerime továbbra is próbálja elválasztani Sinant Hazantól.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 119. rész

Hazim megtudja az igazságot a lánya terhességéről. Yasin ismét Selinnek hisz Ece helyett. Hazim emlékei kezdenek visszatérni, emiatt Gökhan és Yasemin veszélybe kerülnek.

2022.07.28., Csütörtök 15:40 – 1. évad, 120. rész

Sinan ismét Ece ellen fordul, ami vitát eredményez Hazan és közte. Hazim szembesíti lányát a hazugságaival. Fazilet megfenyegeti Kerimét.

2022.07.29., Péntek 15:40 – 1. évad, 121. rész

Gökhan váratlan döntést hoz és színt vall Hazim előtt. Yagiz segíteni próbál Hazannak. Fazilet rajta kapja Sinant Nillel.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 122. rész

Yasemin nem hajlandó elhagyni a villát. Fazilet megtudja, mit érez Hazan Yagiz iránt. Yasemin újra magára hagyja a kis Ömrümöt.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 123. rész

Ece kiborul, amikor megtudja, hogy Selin beköltözteti a villába Sükriye asszonyt. Hazan beismeri magának Yagiz iránti érzéseit. Gökhan próbálja kideríteni, Ömrüm miért ragaszkodik Yaseminhez.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 124. rész

Kerimének sikerül pénzt kicsalni Fazilettől. Nil bevallja Sinannak valójában miért tért vissza. Gökhan követni kezdi Faziletet és Ömrümöt.

Fazilet asszony és lányai 1. évad, 125. rész

Kerime Hazan elleni bosszúja kezdetét veszi. Yagiz aggódni kezd Hazanért, de senki nem veszi őt komolyan. Yasemin kis híján lebukik Gökhan előtt.

Fazilet asszony és lányai  1. évad, 126. rész

Fazilet próbálja kideríteni, hova tűnt el Hazan. Hazim kényszeríti Yasemint, hogy aláírja a válási papírokat. Yagiz sejti, hogy Hazan bajba került.

Szólj hozzá!

Szerelem van a levegőben epizódlista

Meggyőző érvek 2022 – íme a szereplők névsora