in

Szerelem van a levegőben epizódlista

Szerelem van a levegőben epizódlista.

A sorozatról

Gyűlölet első látásra. Így jellemezhető Eda és Serkan találkozása.

A gazdag férfi mégis rá tudja venni a szegény lányt arra, hogy két hónapig eljátssza a menyasszonya szerepét: cserébe ugyanis megkaphatja a remélt külföldi ösztöndíjat.

Serkan és Eda eljegyzik egymást, és – hogy, hogy nem – a gyűlölködésből egy kihívásokkal és fordulatokkal teli kapcsolat bontakozik ki, ami alaposan próbára teszi az érzelmeiket.

A hideg fejjel kötött egyezségből ugyanis forró szerelem, a megjátszott érzelmekből igaz szenvedély lesz.

A romantikus sorozat főszerepeit az egykori Miss Törökország, Hande Erçel, illetve Kerem Bürsin játszák.

Az előbbit a Madárka sorozatból, míg az utóbbit a Netflixes Halhatatlan vámpírok című szériából ismerheti a néző.

Szerelem van a levegőben 1. rész

Eda Yildiz, a szép, fiatal lány nem tudta elvégezni az olaszországi ösztöndíjjal az egyetem utolsó évét, mert a neves építész, Serkan Bolat cége visszavonta az ösztöndíját. Így a lány most nagynénje, Ayfer virágüzletében dolgozik, de nem adta fel teljesen álmait. Amikor barátnői elmennek az egyetemre a diplomaosztóra, Eda tiltakozásuk ellenére velük tart, és találkozik a díszvendégként odaérkező Serkannal.

Szerelem van a levegőben 2. rész

Az étteremben Eda felajánlja, hogy Serkan barátnőjeként és üzlettársaként mutatkozik be Evren úrnak, akivel Serkannak fontos tárgyalása van, azonban a tárgyalás Eda közbelépésével nem várt fordulatot vesz. Serkan rájön, hogy a gazdasági igazgató vonta vissza a külföldi ösztöndíjakat, és felajánlja Edának, hogy újra ösztöndíjas lehet, ha bocsánatot kér a történtekért, amire a lány nem hajlandó.

Szerelem van a levegőben 3. rész

Eda nagyon megdöbben, amikor Melo helyett elmegy hoszteszkedni utaskísérőnek, és a magángép egyetlen utasa nem más, mint Serkan Bolat. Kiderül, hogy Serkan Selin eljegyzési partijára utazik, és felbukkanása mindenkit meglep. A partin megjelenik Serkan egykori gyerekkori barátja, Kaan is, aki most már komoly ellensége. Serkan kijelenti, hogy már megtalálta élete szerelmét, és el is jegyezte, azonban kénytelen Edát bemutatni ebben a minőségben, majd felajánlja neki, hogy két hónapig játssza el a menyasszonya szerepét, cserébe pedig visszakapja az elveszített ösztöndíját.

Szerelem van a levegőben 4. rész

Miután Eda a sajtótájékoztatón mindenki előtt megcsókolta Serkant, nincs visszaút, kénytelen elfogadni Serkan ajánlatát, miszerint két hónapig eljátssza, hogy ő a menyasszonya. Azonban Serkan kitétele szerint nem árulhatja el az igazat sem a nagynénjének, sem a barátainak, így Eda belekeveredik a hazugságokba, ráadásul a lányok is megpróbálják eltitkolni Ayfer néni elől a történteket. Selin nem akarja elhinni, hogy Serkan szerelmes, ezért figyelni kezdi Edát, azonban nem ő az egyetlen, aki nyomoz a frissen felbukkant ara után.

Szerelem van a levegőben 5. rész

Eda megismerkedik Aydannal, és az asszony viselkedése annyira felbosszantja, hogy végül közli vele, csak két hónapig tart az ál-jegyesség. Ceren nem akarja elhinni, hogy Eda valóban Serkan menyasszonya, és megpróbálja a másik két lányt is meggyőzni kételyei helyességéről. Serkan az irodában bemutatja Edát mint menyasszonyát, és megteszi a lányt személyi asszisztensének. Eda meghívja a szálloda ügyeit intéző Fikretet is az eljegyzési partira. Amikor Eda autója lerobban, Kaan siet a segítségére, és Eda hálából csokrot küld neki.

Szerelem van a levegőben 6. rész

Ayfer izgatottan várja Serkant és Edát vacsorára. Eda és Serkan összetalálkozik egy étteremben Selinnel és Ferittel, és Selin jelzi, hogy szeretné jobban megismerni Edát, aki mindenféle történetet talál ki, hogy hitelessé tegye kapcsolatát Serkannal. Eda, látva Selin féltékenységét, meghívja őt Ferittel az eljegyzési partira. Úgy tűnik, Eda váratlanul megoldja az ökológiai szállodával kapcsolatban felmerült problémát, de a nagy munkában majdnem megfeledkezik a vacsorameghívásról.

Szerelem van a levegőben 7. rész

Serkan elmegy Edáért a virágboltba, hogy elvigye az eljegyzésre, ám Kaan is megjelenik, és meghívatja magát. Serkan végül nem bánja, mert szívesen látná az arcát, amikor kiderül, hogy megnyerték a projektet Kaanal szemben. Az eljegyzés alatt a vendégek állandóan megjegyzéseket tesznek Edára, aki ezt nehezen viseli. Ceren és Engin jól elbeszélgetnek, Pirin pedig nem nézi ezt jó szemmel. Fikret úr is megérkezik, és elmondja Serkannak, hogy Kaan nyerte meg a projektet. Serkan dühében Edával is kiabál.

Szerelem van a levegőben 8. rész

Alptekin elmondja a fiának, hogy ő nem nézi jó szemmel, hogy Serkan pár nap ismeretség után el akarja venni Edát. Selin mielőtt elindulna elmondja Edának, hogy ugyan ők össze fognak költözni hamarosan Ferittel, de Eda ne várja ugyanezt Serkantól. Erre Eda azt lódítja, hogy ők is össze fognak költözni Serkannal. Miután mindenki elment, Eda és Serkan beszélgetnek egy kicsit, és Eda meglátja Serkan kedves oldalát.

Szerelem van a levegőben 9. rész

Ayfer nagyon megdöbben, amikor Aydantól értesül arról, hogy Eda össze akar költözni Serkannal. Kaan nem minden hátsó szándék nélkül finoman udvarol Melónak a parfümériában, ahol a lány dolgozik. Serkan megígéri az apjának, hogy ha balul sül el a pályázat, bezárja a céget, és átmegy hozzá dolgozni. Selin úgy dönt, meghívatja magát és Feritet Serkanékhoz látogatóba. Serkan bevallja Edának, hogy úgy érzi, túl közel kerültek egymáshoz.

Szerelem van a levegőben 10. rész

Melo, Ceren és Figen egy étteremben megpillantja Serkant és Selint, és azt hiszik, hogy a férfi megcsalja Edát; a lányok elhatározzák, hogy végére járnak a dolognak. Selin elmondja Serkannak, hogy úgy érzi, a férfi nagyon megváltozott, és nem előnyére. Aydan megkéri Pirilt, hogy figyelje Eda minden mozdulatát az irodában, és jelentsen róla, mert veszélyesnek tartja a lányt Serkanra nézve. Mindenki nagyon megdöbben, amikor Serkan elveszíti a pályázatot Kaannal szemben.

Szerelem van a levegőben 11. rész

Ayfer megpróbálja rávenni Edát, hogy hívja fel a nagymamáját, és kérjen pénzt az egyetemre, de Eda nem hajlandó erre. Selinnek az az ötlete támad, hogy Ferit dolgozhatna tanácsadóként a holdingnál, és ebbe Alptekin is belemegy, hogy idegesítse Serkant. Eda átmegy Serkanhoz, mert azt hiszi, megtanítja úszni, de ehelyett Serkan felfogad valakit. Eda dühében flörtölni kezd az oktatóval, hogy féltékennyé tegye Serkant, és ez sikerül is.

Szerelem van a levegőben 12. rész

Eda megkéri Fifit és Melót, hogy hozzanak el pár holmit tőle, amelyeket elhelyezne Serkan házában, hogy Selinnek úgy tűnjön, Eda tényleg ott lakik. Engin elmegy sétálni Cerennel, aki megpróbálja kikérdezni Selinről. Engin észreveszi, és elmondja neki, hogy nem kell titokban kérdezősködnie, ő szívesen elmond mindent. Amíg Serkan dolgozik, Eda felajánlja, hogy elkészíti a tájtervezést. Serkannak eleinte nem tetszik, amit Eda rajzol…

Szerelem van a levegőben 13. rész

Kaan csúnyán kihasználja Melo rajongását, és a bizalmába férkőzve megpróbál minél többet megtudni Eda és Serkan kapcsolatáról. Eda és Serkan ismét kellemetlen helyzetbe kerül a vacsoravendégek: Ayfer, Aydan, Selin és Ferit előtt; a botrány végül akkor robban ki, amikor Selin közli, hogy Ferit a holdingnál tanácsadó lett, emellett Selin véletlenül megtalálja a széttépett eljegyzési szerződés egy darabját, amit később Ferit viccből lefotóz és átküld Kaannak.

Szerelem van a levegőben 14. rész

Ferit azzal vádolja Selint, hogy a vacsoránál láthatóan féltékeny volt Edára; a lány kikéri magának a vádakat, Pirilnek azonban mégis megvallja, hogy összezavarodott az érzelmeit illetően. Kaan megígéri egy újságírónőnek, hogy kompromittáló fotót kap tőle a Bolat családról cserébe azért, ha egy bizonyos, általa mondott időpontban publikálja. Piril és Engin közelebb kerülnek egymáshoz Antalyában.

Szerelem van a levegőben 15. rész

Sevil és Birol kibékül, ezért hajlandók aláírni a szerződést. Kaan Ferittől megtudja, hogy mikor lesz a díjátadó ünnepség. Serkan és Eda együtt nézi a hullócsillagokat egész éjjel. Másnap reggel Piril ideges, mert nem éri el Serkant, és attól tart, el fog késni a díjátadó ünnepségről. Ám Serkan és Eda még időben visszaérnek, és Serkan megkéri Edát, hogy az ünnepség után foglalja le Feritet, hogy ő beszélhessen Selinnel.

Szerelem van a levegőben 16. rész

Melo nem kapja meg a munkát, és ezért nagyon elkeseredik. Alptekin felajánlja neki, hogy dolgozzon a holdingnál Selin asszisztenseként. Elkezdődik a díjátadó ünnepség, és amikor Serkan beszédet tart, megjelennek az paparazzik. Kaan felhívja Selint, és elmondja neki, hogy a sajtó tele van Serkan és Eda eljegyzési szerződésével. Selin megkéri Edát, hogy beszéljen a paparazzikkal. Eda vonakodik, de mivel segíteni akar Serkannak, elindul, hogy beszéljen velük.

Szerelem van a levegőben 17. rész

Aydant felkavarja a sok újdonság; úgy érzi, csak ő a régi, és a világban minden változik. Eda és az irodai csapat egy része elmegy felújítani Fikret úr házát, hogy a híres énekesnő, Sevda feltételeinek megfeleljenek. Serkan féltékeny lesz Berentre, az énekesnő menedzserére, aki meglehetősen jól elbeszélget Edával, ráadásul a kutyáját is rábízza a lányra. Eda beismeri, hogy túl sokat vállalt…

Szerelem van a levegőben 18. rész

Ayfer nagyon aggódni kezd, amikor megtudja, hogy Eda a munkahelyén töltötte az éjszakát. Aydan megkéri a férjét, hogy rúgja ki Melót, de Alptekín nem hajlandó. Pirilnek rosszul esik, hogy amikor elmegy az építkezésre Enginért, a férfi inkább Cerent választja, hogy hazafuvarozza. Serkan elmeséli Edának, miért nem szokott minden augusztus 19-én bemenni az irodába. Aydan kétségbeesik, amikor az Eda által rábízott kutya kiszökik a kapun.

Szerelem van a levegőben 19. rész

Serkan és Eda is elmennek Fikret úr partijára, de Serkan nem akar bemenni, mert túl sokan vannak. Végül Eda ráveszi, hogy játsszon neki gitáron. Serkan hazaviszi Edát, és neki adja a pengetőjét. Eda kiteszi a falára, és Ayfer azt mondja neki, hogy szerinte Eda beleszeretett Serkanba. Seyfi megmutatja Aydannak azt a videót, amit Eda készített. Aydan sír örömében, amikor meglátja, hogy kiment a kapun. Amikor Serkan hazamegy, Aydan és Seyfi felköszöntik.

Szerelem van a levegőben 20. rész

Kaan felhívja Melót, aki elmondja neki, hogy épp hazaindult, hogy megebédeljen. Kaan megkéri, hogy hadd menjen vele. Eda elkészíti a csokrot Selinnek és üzenetet is ír hozzá. Ceren meglátogatja, és elolvassa az üzenetet. Úgy véli, ez egy szerelmes üzenet, és nem érti, hogy Eda miért írta ezt Serkan nevében Selinnek. Eda végül elmond neki mindent. Miközben Eda otthon van, Kaan és Melo megérkeznek. Melo egyedül hagyja Kaant egy kis ideig, és ő megtalálja a lámpa dizájnját, amit Serkan készített. Titokban fényképeket készít róla…

Szerelem van a levegőben 21. rész

A barátnők nagyon megdöbbennek, amikor rájönnek, hogy Eda romantikus vacsorát szervezett Serkannak a születésnapjára – Selinnel. Végül Serkan ugyanabban az étteremben köt ki, ahol Eda vacsorázik, és kettesben ünnepelnek. Ayfert nagyon bosszantja, hogy Melo ennyire titkolja, ki az új ismerőse. Piril kiönti a szívét Selinnek: nagyon zavarja, hogy Ceren ennyit van bent az irodában, és ilyen jóban van Enginnel. Selint nyomasztja, hogy mindenkinek hazudott a kiszivárogtatott szerződést illetően.

Szerelem van a levegőben 22. rész

Ayfer egy ügyes trükkel kifaggatja Melot Kaanról, és megígérteti vele, hogy elhívja a fiút egy közös vacsorára hármasban. Serkan úgy érzi, Eda menekül előle, azonban mikor kérdőre vonja a lányt, az csak annyit mond, hogy összezavarodott. Aydan kísérlete, hogy romantikus vacsorát költsön el a férjével, kudarcba fullad. Amikor kiderül, hogy ellopták a terveket, Serkan vakon Edát gyanúsítja, és úgy megsérti, hogy a lány az arcába vágja: soha többé nem akarja látni. A lányok elhatározzák, hogy segítenek kideríteni Edának, ki volt a valódi tettes.

Szerelem van a levegőben 23. rész

Ayfer kihúzza Melekből, hogy mi baja van Edának. Dühös lesz Serkanra, amiért Edát vádolja a tervek ellopásával. Melo azt is elmondja neki, hogy Kaan át fog jönni vacsorára. Eda vissza akarja adni Serkannak a gyűrűt, de ő nem fogadja el. Figen úgy dönt, hogy rá fog jönni, ki lopta el a terveket. Serkan bekér minden papírt a csillárral kapcsolatban, de Engin elmondja neki, hogy ahhoz Eda aláírására is szükség van, mert ő intézte a szabadalmaztatást. Serkan ráparancsol, hogy hívja be. Eda végül felveszi a telefont Enginnek, és beleegyezik, hogy bemegy, mert Engin elmondja neki, hogy Serkan nincs az irodában.

Szerelem van a levegőben 24. rész

Serkan megérkezik az irodába, és veszekednek Edával. Eda végül beleegyezik, hogy befejez egy jelentést, amit Serkan még korábban rábízott. Seyfi szabadnapos, ezért átmegy Ayferhez. Később Erdem is felbukkan, aki Fifit keresi. Kiderül, hogy kirakták az albérletéből, ezért Ayfer felajánlja neki, hogy lakjon nála, amíg nem talál másik albérletet. Fatma éppen felfedné Cerennek a forrását, amikor Selin megérkezik, és egy trükkel eléri, hogy Fatma azt hazudja, a szemétben találta a szerződést. Ceren megfenyegeti, hogy be fogják perelni őt. Később Ceren elmondja Edának, mi történt…

Szerelem van a levegőben 25. rész

A Kaannal közös vacsora után Ayfer figyelmezteti Melót: szakítson a fiúval, mert valami hamisságot érez benne. Ceren és Engin szövetkeznek, hogy Engin végre randevúra hívhassa Pirilt, de a randi kissé felemásra sikerül. Serkant meglepi, hogy apja mennyire megváltozott, és némileg bosszantja, hogy ő is Edát védi. Ferit bevallja Edának, hogy ő adta ki a szerződést Kaannak, nem pedig Selin. Serkan megkéri Edát, hogy menjen vissza dolgozni hozzá, de a lány visszautasítja.

Szerelem van a levegőben 26. rész

Serkan eltökélte, hogy visszaszerzi az ökológiai szálloda projektjét. Ez ügyben Fikret úrral is egyeztet, mi több, Edát is rá akarja venni, hogy újra együtt dolgozzanak. Selin elpanaszolja Aydannak, hogy Ferittel komoly válságba került a kapcsolatuk, és már nem biztos benne, hogy hozzá akar menni a fiúhoz. Melo megfogadja, hogy bosszút áll Kaanon.

Szerelem van a levegőben 27. rész

Ayfer és a lányok nem tudják hol van Eda, de végül elmennek Serkanhoz, és Aydantól megtudják, hogy Serkan és Eda elmentek a hegyi nyaralóba. Serkan és Eda kénytelenek a nyaralóban éjszakázni. Másnap megegyeznek abban, hogy Eda segít Serkannak bosszút állni Kaanon, de Eda csak egy napig hajlandó segíteni, utána látni sem akarja Serkant.

Szerelem van a levegőben 28. rész

Fifi felajánlja Ayfernek, hogy segít rendezni a könyvelését. Eda és Serkan bizonyítékot találnak, hogy Kaan nem öko-anyagokat használ a hotelhez. Serkan megírja Fikretnek, és megkapja a projektet. Eda megkéri Serkant, hogy ne is hívja többé, de Serkan nem akarja feladni. Aydan féltékenységében minden fiatal titkárnő jelöltet elutasít. Fel akar venni egy idős asszonyt, de Alptekin azt mondja, ő találta meg a tökéletes jelöltet.

Szerelem van a levegőben 29. rész

Ferit és Selin közli a frissen kibékült Serkannal és Edával, hogy előrébb hozták az esküvőjüket: egy hét múlva lesz a szertartás. Engin értetlenül áll Piril haragja előtt, de hamarosan rájön, hogy Cerentől sem számíthat másra. Serkan házassági szerződést készíttet Ferit és Selin számára, mert attól tart, hogy az esküvő után Ferit aktívabb lesz a holding ügyeiben.

Szerelem van a levegőben 30. rész

Selin egy félmondatban közli Meloval, hogy Eda és Serkan összeházasodik; Eda hiába inti nyugalomra barátnőjét, Melo elújságolja a nagy hírt Ayfernek, aki nagyon rosszul reagál a dologra. A cégnél mindenkit megdöbbent az előrehozott esküvő. Kaan figyelmezteti Feritet, hogy a látszat ellenére van még egy-két trükk a tarsolyában.

Szólj hozzá!
Hirdetés

Szerelem van a levegőben 1. évad 30. rész tartalom

Fedezd fel a tökéletes parfümöt és élvezd a luxus kényeztetését