in

Szerelem van a levegőben epizódlista

Szerelem van a levegőben epizódlista.

A sorozatról

Gyűlölet első látásra. Így jellemezhető Eda és Serkan találkozása.

A gazdag férfi mégis rá tudja venni a szegény lányt arra, hogy két hónapig eljátssza a menyasszonya szerepét: cserébe ugyanis megkaphatja a remélt külföldi ösztöndíjat.

Serkan és Eda eljegyzik egymást, és – hogy, hogy nem – a gyűlölködésből egy kihívásokkal és fordulatokkal teli kapcsolat bontakozik ki, ami alaposan próbára teszi az érzelmeiket.

A hideg fejjel kötött egyezségből ugyanis forró szerelem, a megjátszott érzelmekből igaz szenvedély lesz.

A romantikus sorozat főszerepeit az egykori Miss Törökország, Hande Erçel, illetve Kerem Bürsin játszák.

Az előbbit a Madárka sorozatból, míg az utóbbit a Netflixes Halhatatlan vámpírok című szériából ismerheti a néző.

Szerelem van a levegőben 1. rész

Eda Yildiz, a szép, fiatal lány nem tudta elvégezni az olaszországi ösztöndíjjal az egyetem utolsó évét, mert a neves építész, Serkan Bolat cége visszavonta az ösztöndíját. Így a lány most nagynénje, Ayfer virágüzletében dolgozik, de nem adta fel teljesen álmait. Amikor barátnői elmennek az egyetemre a diplomaosztóra, Eda tiltakozásuk ellenére velük tart, és találkozik a díszvendégként odaérkező Serkannal.

Szerelem van a levegőben 2. rész

Az étteremben Eda felajánlja, hogy Serkan barátnőjeként és üzlettársaként mutatkozik be Evren úrnak, akivel Serkannak fontos tárgyalása van, azonban a tárgyalás Eda közbelépésével nem várt fordulatot vesz. Serkan rájön, hogy a gazdasági igazgató vonta vissza a külföldi ösztöndíjakat, és felajánlja Edának, hogy újra ösztöndíjas lehet, ha bocsánatot kér a történtekért, amire a lány nem hajlandó.

Szerelem van a levegőben 3. rész

Eda nagyon megdöbben, amikor Melo helyett elmegy hoszteszkedni utaskísérőnek, és a magángép egyetlen utasa nem más, mint Serkan Bolat. Kiderül, hogy Serkan Selin eljegyzési partijára utazik, és felbukkanása mindenkit meglep. A partin megjelenik Serkan egykori gyerekkori barátja, Kaan is, aki most már komoly ellensége. Serkan kijelenti, hogy már megtalálta élete szerelmét, és el is jegyezte, azonban kénytelen Edát bemutatni ebben a minőségben, majd felajánlja neki, hogy két hónapig játssza el a menyasszonya szerepét, cserébe pedig visszakapja az elveszített ösztöndíját.

Szerelem van a levegőben 4. rész

Miután Eda a sajtótájékoztatón mindenki előtt megcsókolta Serkant, nincs visszaút, kénytelen elfogadni Serkan ajánlatát, miszerint két hónapig eljátssza, hogy ő a menyasszonya. Azonban Serkan kitétele szerint nem árulhatja el az igazat sem a nagynénjének, sem a barátainak, így Eda belekeveredik a hazugságokba, ráadásul a lányok is megpróbálják eltitkolni Ayfer néni elől a történteket. Selin nem akarja elhinni, hogy Serkan szerelmes, ezért figyelni kezdi Edát, azonban nem ő az egyetlen, aki nyomoz a frissen felbukkant ara után.

Szerelem van a levegőben 5. rész

Eda megismerkedik Aydannal, és az asszony viselkedése annyira felbosszantja, hogy végül közli vele, csak két hónapig tart az ál-jegyesség. Ceren nem akarja elhinni, hogy Eda valóban Serkan menyasszonya, és megpróbálja a másik két lányt is meggyőzni kételyei helyességéről. Serkan az irodában bemutatja Edát mint menyasszonyát, és megteszi a lányt személyi asszisztensének. Eda meghívja a szálloda ügyeit intéző Fikretet is az eljegyzési partira. Amikor Eda autója lerobban, Kaan siet a segítségére, és Eda hálából csokrot küld neki.

Szerelem van a levegőben 6. rész

Ayfer izgatottan várja Serkant és Edát vacsorára. Eda és Serkan összetalálkozik egy étteremben Selinnel és Ferittel, és Selin jelzi, hogy szeretné jobban megismerni Edát, aki mindenféle történetet talál ki, hogy hitelessé tegye kapcsolatát Serkannal. Eda, látva Selin féltékenységét, meghívja őt Ferittel az eljegyzési partira. Úgy tűnik, Eda váratlanul megoldja az ökológiai szállodával kapcsolatban felmerült problémát, de a nagy munkában majdnem megfeledkezik a vacsorameghívásról.

Szerelem van a levegőben 7. rész

Serkan elmegy Edáért a virágboltba, hogy elvigye az eljegyzésre, ám Kaan is megjelenik, és meghívatja magát. Serkan végül nem bánja, mert szívesen látná az arcát, amikor kiderül, hogy megnyerték a projektet Kaanal szemben. Az eljegyzés alatt a vendégek állandóan megjegyzéseket tesznek Edára, aki ezt nehezen viseli. Ceren és Engin jól elbeszélgetnek, Pirin pedig nem nézi ezt jó szemmel. Fikret úr is megérkezik, és elmondja Serkannak, hogy Kaan nyerte meg a projektet. Serkan dühében Edával is kiabál.

Szerelem van a levegőben 8. rész

Alptekin elmondja a fiának, hogy ő nem nézi jó szemmel, hogy Serkan pár nap ismeretség után el akarja venni Edát. Selin mielőtt elindulna elmondja Edának, hogy ugyan ők össze fognak költözni hamarosan Ferittel, de Eda ne várja ugyanezt Serkantól. Erre Eda azt lódítja, hogy ők is össze fognak költözni Serkannal. Miután mindenki elment, Eda és Serkan beszélgetnek egy kicsit, és Eda meglátja Serkan kedves oldalát.

Szerelem van a levegőben 9. rész

Ayfer nagyon megdöbben, amikor Aydantól értesül arról, hogy Eda össze akar költözni Serkannal. Kaan nem minden hátsó szándék nélkül finoman udvarol Melónak a parfümériában, ahol a lány dolgozik. Serkan megígéri az apjának, hogy ha balul sül el a pályázat, bezárja a céget, és átmegy hozzá dolgozni. Selin úgy dönt, meghívatja magát és Feritet Serkanékhoz látogatóba. Serkan bevallja Edának, hogy úgy érzi, túl közel kerültek egymáshoz.

Szerelem van a levegőben 10. rész

Melo, Ceren és Figen egy étteremben megpillantja Serkant és Selint, és azt hiszik, hogy a férfi megcsalja Edát; a lányok elhatározzák, hogy végére járnak a dolognak. Selin elmondja Serkannak, hogy úgy érzi, a férfi nagyon megváltozott, és nem előnyére. Aydan megkéri Pirilt, hogy figyelje Eda minden mozdulatát az irodában, és jelentsen róla, mert veszélyesnek tartja a lányt Serkanra nézve. Mindenki nagyon megdöbben, amikor Serkan elveszíti a pályázatot Kaannal szemben.

Szerelem van a levegőben 11. rész

Ayfer megpróbálja rávenni Edát, hogy hívja fel a nagymamáját, és kérjen pénzt az egyetemre, de Eda nem hajlandó erre. Selinnek az az ötlete támad, hogy Ferit dolgozhatna tanácsadóként a holdingnál, és ebbe Alptekin is belemegy, hogy idegesítse Serkant. Eda átmegy Serkanhoz, mert azt hiszi, megtanítja úszni, de ehelyett Serkan felfogad valakit. Eda dühében flörtölni kezd az oktatóval, hogy féltékennyé tegye Serkant, és ez sikerül is.

Szerelem van a levegőben 12. rész

Eda megkéri Fifit és Melót, hogy hozzanak el pár holmit tőle, amelyeket elhelyezne Serkan házában, hogy Selinnek úgy tűnjön, Eda tényleg ott lakik. Engin elmegy sétálni Cerennel, aki megpróbálja kikérdezni Selinről. Engin észreveszi, és elmondja neki, hogy nem kell titokban kérdezősködnie, ő szívesen elmond mindent. Amíg Serkan dolgozik, Eda felajánlja, hogy elkészíti a tájtervezést. Serkannak eleinte nem tetszik, amit Eda rajzol…

Szerelem van a levegőben 13. rész

Kaan csúnyán kihasználja Melo rajongását, és a bizalmába férkőzve megpróbál minél többet megtudni Eda és Serkan kapcsolatáról. Eda és Serkan ismét kellemetlen helyzetbe kerül a vacsoravendégek: Ayfer, Aydan, Selin és Ferit előtt; a botrány végül akkor robban ki, amikor Selin közli, hogy Ferit a holdingnál tanácsadó lett, emellett Selin véletlenül megtalálja a széttépett eljegyzési szerződés egy darabját, amit később Ferit viccből lefotóz és átküld Kaannak.

Szerelem van a levegőben 14. rész

Ferit azzal vádolja Selint, hogy a vacsoránál láthatóan féltékeny volt Edára; a lány kikéri magának a vádakat, Pirilnek azonban mégis megvallja, hogy összezavarodott az érzelmeit illetően. Kaan megígéri egy újságírónőnek, hogy kompromittáló fotót kap tőle a Bolat családról cserébe azért, ha egy bizonyos, általa mondott időpontban publikálja. Piril és Engin közelebb kerülnek egymáshoz Antalyában.

Szerelem van a levegőben 15. rész

Sevil és Birol kibékül, ezért hajlandók aláírni a szerződést. Kaan Ferittől megtudja, hogy mikor lesz a díjátadó ünnepség. Serkan és Eda együtt nézi a hullócsillagokat egész éjjel. Másnap reggel Piril ideges, mert nem éri el Serkant, és attól tart, el fog késni a díjátadó ünnepségről. Ám Serkan és Eda még időben visszaérnek, és Serkan megkéri Edát, hogy az ünnepség után foglalja le Feritet, hogy ő beszélhessen Selinnel.

Szerelem van a levegőben 16. rész

Melo nem kapja meg a munkát, és ezért nagyon elkeseredik. Alptekin felajánlja neki, hogy dolgozzon a holdingnál Selin asszisztenseként. Elkezdődik a díjátadó ünnepség, és amikor Serkan beszédet tart, megjelennek az paparazzik. Kaan felhívja Selint, és elmondja neki, hogy a sajtó tele van Serkan és Eda eljegyzési szerződésével. Selin megkéri Edát, hogy beszéljen a paparazzikkal. Eda vonakodik, de mivel segíteni akar Serkannak, elindul, hogy beszéljen velük.

Szerelem van a levegőben 17. rész

Aydant felkavarja a sok újdonság; úgy érzi, csak ő a régi, és a világban minden változik. Eda és az irodai csapat egy része elmegy felújítani Fikret úr házát, hogy a híres énekesnő, Sevda feltételeinek megfeleljenek. Serkan féltékeny lesz Berentre, az énekesnő menedzserére, aki meglehetősen jól elbeszélget Edával, ráadásul a kutyáját is rábízza a lányra. Eda beismeri, hogy túl sokat vállalt…

Szerelem van a levegőben 18. rész

Ayfer nagyon aggódni kezd, amikor megtudja, hogy Eda a munkahelyén töltötte az éjszakát. Aydan megkéri a férjét, hogy rúgja ki Melót, de Alptekín nem hajlandó. Pirilnek rosszul esik, hogy amikor elmegy az építkezésre Enginért, a férfi inkább Cerent választja, hogy hazafuvarozza. Serkan elmeséli Edának, miért nem szokott minden augusztus 19-én bemenni az irodába. Aydan kétségbeesik, amikor az Eda által rábízott kutya kiszökik a kapun.

Szerelem van a levegőben 19. rész

Serkan és Eda is elmennek Fikret úr partijára, de Serkan nem akar bemenni, mert túl sokan vannak. Végül Eda ráveszi, hogy játsszon neki gitáron. Serkan hazaviszi Edát, és neki adja a pengetőjét. Eda kiteszi a falára, és Ayfer azt mondja neki, hogy szerinte Eda beleszeretett Serkanba. Seyfi megmutatja Aydannak azt a videót, amit Eda készített. Aydan sír örömében, amikor meglátja, hogy kiment a kapun. Amikor Serkan hazamegy, Aydan és Seyfi felköszöntik.

Szerelem van a levegőben 20. rész

Kaan felhívja Melót, aki elmondja neki, hogy épp hazaindult, hogy megebédeljen. Kaan megkéri, hogy hadd menjen vele. Eda elkészíti a csokrot Selinnek és üzenetet is ír hozzá. Ceren meglátogatja, és elolvassa az üzenetet. Úgy véli, ez egy szerelmes üzenet, és nem érti, hogy Eda miért írta ezt Serkan nevében Selinnek. Eda végül elmond neki mindent. Miközben Eda otthon van, Kaan és Melo megérkeznek. Melo egyedül hagyja Kaant egy kis ideig, és ő megtalálja a lámpa dizájnját, amit Serkan készített. Titokban fényképeket készít róla…

Szerelem van a levegőben 21. rész

A barátnők nagyon megdöbbennek, amikor rájönnek, hogy Eda romantikus vacsorát szervezett Serkannak a születésnapjára – Selinnel. Végül Serkan ugyanabban az étteremben köt ki, ahol Eda vacsorázik, és kettesben ünnepelnek. Ayfert nagyon bosszantja, hogy Melo ennyire titkolja, ki az új ismerőse. Piril kiönti a szívét Selinnek: nagyon zavarja, hogy Ceren ennyit van bent az irodában, és ilyen jóban van Enginnel. Selint nyomasztja, hogy mindenkinek hazudott a kiszivárogtatott szerződést illetően.

Szerelem van a levegőben 22. rész

Ayfer egy ügyes trükkel kifaggatja Melot Kaanról, és megígérteti vele, hogy elhívja a fiút egy közös vacsorára hármasban. Serkan úgy érzi, Eda menekül előle, azonban mikor kérdőre vonja a lányt, az csak annyit mond, hogy összezavarodott. Aydan kísérlete, hogy romantikus vacsorát költsön el a férjével, kudarcba fullad. Amikor kiderül, hogy ellopták a terveket, Serkan vakon Edát gyanúsítja, és úgy megsérti, hogy a lány az arcába vágja: soha többé nem akarja látni. A lányok elhatározzák, hogy segítenek kideríteni Edának, ki volt a valódi tettes.

Szerelem van a levegőben 23. rész

Ayfer kihúzza Melekből, hogy mi baja van Edának. Dühös lesz Serkanra, amiért Edát vádolja a tervek ellopásával. Melo azt is elmondja neki, hogy Kaan át fog jönni vacsorára. Eda vissza akarja adni Serkannak a gyűrűt, de ő nem fogadja el. Figen úgy dönt, hogy rá fog jönni, ki lopta el a terveket. Serkan bekér minden papírt a csillárral kapcsolatban, de Engin elmondja neki, hogy ahhoz Eda aláírására is szükség van, mert ő intézte a szabadalmaztatást. Serkan ráparancsol, hogy hívja be. Eda végül felveszi a telefont Enginnek, és beleegyezik, hogy bemegy, mert Engin elmondja neki, hogy Serkan nincs az irodában.

Szerelem van a levegőben 24. rész

Serkan megérkezik az irodába, és veszekednek Edával. Eda végül beleegyezik, hogy befejez egy jelentést, amit Serkan még korábban rábízott. Seyfi szabadnapos, ezért átmegy Ayferhez. Később Erdem is felbukkan, aki Fifit keresi. Kiderül, hogy kirakták az albérletéből, ezért Ayfer felajánlja neki, hogy lakjon nála, amíg nem talál másik albérletet. Fatma éppen felfedné Cerennek a forrását, amikor Selin megérkezik, és egy trükkel eléri, hogy Fatma azt hazudja, a szemétben találta a szerződést. Ceren megfenyegeti, hogy be fogják perelni őt. Később Ceren elmondja Edának, mi történt…

Szerelem van a levegőben 25. rész

A Kaannal közös vacsora után Ayfer figyelmezteti Melót: szakítson a fiúval, mert valami hamisságot érez benne. Ceren és Engin szövetkeznek, hogy Engin végre randevúra hívhassa Pirilt, de a randi kissé felemásra sikerül. Serkant meglepi, hogy apja mennyire megváltozott, és némileg bosszantja, hogy ő is Edát védi. Ferit bevallja Edának, hogy ő adta ki a szerződést Kaannak, nem pedig Selin. Serkan megkéri Edát, hogy menjen vissza dolgozni hozzá, de a lány visszautasítja.

Szerelem van a levegőben 26. rész

Serkan eltökélte, hogy visszaszerzi az ökológiai szálloda projektjét. Ez ügyben Fikret úrral is egyeztet, mi több, Edát is rá akarja venni, hogy újra együtt dolgozzanak. Selin elpanaszolja Aydannak, hogy Ferittel komoly válságba került a kapcsolatuk, és már nem biztos benne, hogy hozzá akar menni a fiúhoz. Melo megfogadja, hogy bosszút áll Kaanon.

Szerelem van a levegőben 27. rész

Ayfer és a lányok nem tudják hol van Eda, de végül elmennek Serkanhoz, és Aydantól megtudják, hogy Serkan és Eda elmentek a hegyi nyaralóba. Serkan és Eda kénytelenek a nyaralóban éjszakázni. Másnap megegyeznek abban, hogy Eda segít Serkannak bosszút állni Kaanon, de Eda csak egy napig hajlandó segíteni, utána látni sem akarja Serkant.

Szerelem van a levegőben 28. rész

Fifi felajánlja Ayfernek, hogy segít rendezni a könyvelését. Eda és Serkan bizonyítékot találnak, hogy Kaan nem öko-anyagokat használ a hotelhez. Serkan megírja Fikretnek, és megkapja a projektet. Eda megkéri Serkant, hogy ne is hívja többé, de Serkan nem akarja feladni. Aydan féltékenységében minden fiatal titkárnő jelöltet elutasít. Fel akar venni egy idős asszonyt, de Alptekin azt mondja, ő találta meg a tökéletes jelöltet.

Szerelem van a levegőben 29. rész

Ferit és Selin közli a frissen kibékült Serkannal és Edával, hogy előrébb hozták az esküvőjüket: egy hét múlva lesz a szertartás. Engin értetlenül áll Piril haragja előtt, de hamarosan rájön, hogy Cerentől sem számíthat másra. Serkan házassági szerződést készíttet Ferit és Selin számára, mert attól tart, hogy az esküvő után Ferit aktívabb lesz a holding ügyeiben.

Szerelem van a levegőben 30. rész

Selin egy félmondatban közli Meloval, hogy Eda és Serkan összeházasodik; Eda hiába inti nyugalomra barátnőjét, Melo elújságolja a nagy hírt Ayfernek, aki nagyon rosszul reagál a dologra. A cégnél mindenkit megdöbbent az előrehozott esküvő. Kaan figyelmezteti Feritet, hogy a látszat ellenére van még egy-két trükk a tarsolyában.

Szerelem van a levegőben 31. rész

Seyfi felfogad egy színészt, hogy Aydan féltékennyé tegye Alptekint. Engin bocsánatot kér Piriltől, és meghívja vacsorázni. Eda és Serkan elmegy egy megbeszélésre a holdingba, ahol Ferit elmondja, hogy egy világhíres tájépítész akar velük társulni. Serkan elolvassa a feltételeit, és úgy dönt, nem társulnak, mert elfogadhatatlanok a feltételek. Amikor elindulnak onnan, Kaan is ott van, és elmondja, hogy Ferit megvette a becsődölt cégét.

Szerelem van a levegőben 32. rész

Engin és Piril vacsorázni mennek, de kiderül, hogy Engin meghívta Cerent is, hogy mindkettejüktől egyszerre kérjenek bocsánatot. Persze mindketten ott hagyják Engint. Eda és Ferit kimennek sétálni, Serkan és Selin pedig beszélgetnek. Selin elindul lefeküdni, amikor Engin felhívja Serkant, ezért Selin elbújik, és hallgatózik. Engin azt javasolja Serkannak, hogy vallja be az érzelmeit Edának, Selin pedig azt hiszi, hogy róla beszélnek.

Szerelem van a levegőben 33. rész

Ayfer megkéri Cerent, hogy a bankár barátai segítségével segítsen neki elintézni, hogy jelzálogkölcsönt tetethessen a házra. Serkan elviszi Edát egy felújítandó házba, és a segítségét kéri a munkához. Eda beadta a jelentkezését az olasz egyetemre, és úgy dönt, odautazik egy személyes beszélgetésre. Aydan akciója, hogy féltékennyé tegye Alptekínt, sikerrel jár. Ayfer véletlenül megtalálja a Serkan és Eda kötött szerződést, és kérdőre vonja Cerent, majd Edát, aki végül mindent elmond neki – azt kivéve, hogy milyen érzésekkel viseltet Serkan iránt.

Szerelem van a levegőben 34. rész

Serkan váratlanul megbetegszik, és Seyfi értesíti Edát, aki azonnal odarohan. Annak ellenére, hogy Eda elmegy, Engin és Ceren biztosítják egymást további barátságukról. Ayfer dühében elmondja Melónak és Figennek, hogy az eljegyzés és minden más csak színjáték volt Eda és Serkan között. Közben Aydan is áthívja Selint a beteg Serkanhoz, akit a fiú udvariasan elküld. Engin rájön, hogy Ceren csak színlelte, hogy ügyvédgyakornok, és kérdőre vonja a hazugság miatt. Ferit és Alptekín komoly beszélgetést folytat a holding felügyelete alatt történt egykori balesettel kapcsolatban.

Szerelem van a levegőben 35. rész

Melo dühös Edára, mert nem mondta el nekik, hogy szerződést kötött Serkannal. Végül megegyeznek, hogy nem titkolóznak többé egymás előtt, ezért Ceren elmondja, hogy ő meg azt hazudta Enginnek, hogy ő csak egy ügyvéd-bojtár. Alptekin elmondja Aydannak, hogy bűntudata van, mert régen, amikor megalapította a céget, fel kellett újítania egy nyaralót, de azt a munkát inkább kiszervezte. Később nem ellenőrizte a munkát, és a támfal rádőlt két emberre, akik meghaltak. Ezután Alptekin mindent megtett, hogy őt ne vonják felelősségre.

Szerelem van a levegőben 36. rész

Eda megígéri Serkannak, hogy elmondja a nénjének, hogy miért nem ment el, de amikor Ayfer ellenséges megjegyzéseket tesz Serkanra, Eda meggondolja magát, és azt hazudja, két hónappal elhalasztották az ösztöndíját. Eda később megkéri Serkant, hogy Aydannak se mondja el, hogy együtt vannak. Ayfer azt hiszi, az anyja miatt halasztották el Eda ösztöndíját. Selin bocsánatot kér Ferittől, és elmennek vásárolni. Eda talál egy ürügyet arra, hogy eljöhessen otthonról, hogy találkozhasson Serkannal.

Szerelem van a levegőben 37. rész

Serkan és Ayfer komoly, tisztázó beszélgetést folytatnak Eda ösztöndíjával kapcsolatban. Az irodában – a pletykás Erdemnek köszönhetően – mindenki értesül a jegyességi szerződésről. Ferit megpróbálja rávenni Alptekínt, hogy Efe Akman kérése szerint vegyék be őt társként a holdingba. Selin közli Serkannal, hogy az esküvő után otthagyja PR-posztját a holdingnál. Ceren elárulja Pirilnek, hogy Engin szereti a lányt.

Szerelem van a levegőben 38. rész

Ferit, aki kihallgatja Serkan és Selin beszélgetését, pánikrohamot kap az utcán; Ceren véletlenül meglátja, és kórházba viszi. Piril és Engin közös vacsorája nem a tervek szerint alakul. Serkan megható ajándékkal lepi meg Edát. Mivel Ferit eltűnik az esküvő előestéjén, Selin nagyon aggódik érte. Erdem megpróbál bizonyítékot szerezni arra, hogy Figen más férfiakkal találkozgat. Alptekínt nagyon megrázza, amikor Kadir felfedi előtte, hogy ki is a nyaralóban elhunyt házaspár elveszettnek hitt gyermeke.

Szerelem van a levegőben 39. rész

Ferit az esküvőn ott hagyja Selin, mert nem akar olyan nőt feleségül venni, aki mást szeret. Ezután Serkan és Eda beszélgetnek, de Alptekin meglátja őket, és rájön, hogy szeretik egymást. Ezt később Aydannak is elmondja. Eda elmondja a lányoknak, hogy együtt vannak Serkannal, de Ayfernek még mindig nem meri. Másnap reggel Selin átmegy Serkanhoz, és elmondja neki, hogy eladta a részvényei negyvenöt százalékát Efe Akmannak.

Szerelem van a levegőben 40. rész

Serkan behívatja néhány munkatársát, és elmondja nekik, hogy Efe Akmannak negyvenöt százalékos részesedése van, és még aznap átmegy. Ferit érkezik meg először, és elmondja, hogy ő lett Efe Akman tanácsadója. Aydan a telefonon keresztül láthatja Alptekint, és elmondja neki, hogy ne foglalkozzon azzal, amit el akart mondani Serkannak Edáról, majd ő elintézi. Aydan azt gyanítja, hogy Eda mindent tud, és bosszút akar állni, ezért megkéri Seyfit, hogy nyomozzon utána, és tudja meg például, hogy hogyan találkoztak.

Szerelem van a levegőben 41. rész

Serkan és Eda úgy dönt, elmondják végre a családjuknak, hogy együtt járnak; a kétségbeesett Aydan és Ayfer szövetkezik a fiatalok szétválasztására. Ayfer különleges szóbeli szerződést köt Serkannal, Aydan pedig arra kényszeríti Edát, hogy mindenféle furcsa társasági eseményen helyettesítse. Melo kezébe veszi Erdem és Fifi szerelmi életének intézést, aminek következtében Erdem elmegy a vakrandira. Ferit elég sok mindent elmesél Efének a vállalatról; Efe láthatóan nagyon örül a sok friss információnak. Pirilt bosszantja, hogy Engin egyáltalán nem jelentkezik.

Szerelem van a levegőben 42. rész

Alptekín úgy dönt, megmondja Serkannak, hogy ki is Eda valójában, és őt magát milyen kapcsolatban fűzi a lány családjához. Amikor Fifi meglátja Erdemet a vakrandin, dühében elrohan. Serkan elújságolja Edának, hogy vele megy Olaszországba: vett ott egy házat és kibérelt egy irodát is. Efe egy titokzatos idegennel egyezteti a terveit. Alptekín elmondja Serkannak az igazat; a fiú úgy dönt, egyelőre nem osztja meg Edával, amit megtudott. Serkan rettentő dühös lesz, amikor rájön, hogy Efe a háta mögött – Selin segítségével – megtart helyette egy értekezletet a cégnél.

Szerelem van a levegőben 43. rész

Eda elmondja Serkannak, hogy közvetve a nagymamája tehet a szülei haláláról, és ezt nem bocsátja meg neki. Serkan aggódik, hogy ha elmondja, mi történt, Eda neki sem fog megbocsátani. Ferit panaszkodni akar Cerennek arról, hogy Selinnel kell dolgoznia, de Ceren elhajtja. Később Efe elmondja Feritnek hogy reggelit szeretne szervezni az egész irodának, hogy jobban megismerjék egymást. Efe szerint egy kicsit keményebbnek kéne lennie Serkannal, hogy komolyan vegye őt. Serkan elmondja Enginnek, mi történt. Engin szerint ez nem Serkan hibája, de Serkan akkor is aggódik, mi lenne, ha Eda megtudná. Engin elviszi bowlingozni Pirilt. Eda és Serkan elmennek moziba. Serkan el akar mondani mindent Edának, de végül nem meri.

Szerelem van a levegőben 44. rész

Serkan tanácstalan, ezért dühében az asztalra üt, mire az eltörik, és megvágja Serkan kezét. Másnap Eda épp elindulna a reggelire, amikor Selin felhívja, és elmondja, hogy ő nem megy. Eda érzi, hogy valami baj van vele, ezért elmegy hozzá. Rábeszéli, hogy ne bujkáljon Ferit elől, hanem húzza ki magát, és nézzen szembe vele. Cerent felkérik, hogy legyen a holding ügyvédje, de megbántja Feritet, amikor bemegy a céghez. Aydan elküldi Seyfit Ayferhez, hogy tudjon meg valamit Eda szándékairól. Seyfi körülnéz a házban, de amit talál, az arra utal, hogy Eda és Serkan szeretik egymást. A reggeli egészen jól sikerül, azonban miután Ceren bocsánatot kér Ferittől, ők ketten annyira jól elbeszélgetnek, hogy az már idegesíti Selint. Eda és Melo kérdőre vonják Cerent, hogy mondja el, mi van közöttük, de Ceren állítja, hogy csak barátkoznak.

Szerelem van a levegőben 45. rész

Efe egyre magabiztosabban mozog a vállalatnál, amit nem mindenki néz jól szemmel. Ferit azt tervezi, hogy eladja a részvényeit és kilép a cégtől; ezen Ceren nagyon meglepődik. Edát megdöbbenti, hogy Serkan milyen heves szócsatába bonyolódik Efével, és végül a saját munkája is veszélybe kerül. Serkan a munkájára hivatkozva végleg szakít Edával, amitől a lány teljesen összeomlik; nem tudja, hogy Serkan milyen titkot őriz magában a szüleivel kapcsolatban. Eda rádöbben, hogy az olaszországi ösztöndíjat a nagyanyján keresztül titokban Ayfer intézte.

Szerelem van a levegőben 46. rész

Miután Eda és Serkan szakítottak, Efe úgy dönt, maga mellé veszi a lányt asszisztensnek, így Eda újra naponta bejár a céghez. Az iroda munkatársai két táborra szakadnak, így Efe és Serkan csapata között versengés alakul ki. Aydan kétségbeesetten próbálja kibékíteni Alptekínt és Serkant. Selin és Ceren viszonya meglehetősen feszült, mivel Selint bántja, hogy Ferit ilyen jóban van az ügyvédnővel. Alptekín ellátogat Ayferhez, de képtelen felfedni látogatása valódi okát.

Szerelem van a levegőben 47. rész

Serkan elmondja Aydannak, hogy el fog költözni, ami érzékenyen érinti Aydant. Eda elhatározza, hogy beszél az egyetem rektorával, hátha ad neki kedvezményt a tandíjból. Az ötlete bejön, amikor megemlíti neki, hogy Efével dolgozik. Visszamehet az egyetemre tanulni. Figen és Ceren elmondják Edának, hogy Ayfernek pénzügyi gondjai vannak. Eda úgy dönt, beszél Ayferrel, és kibékülnek. Serkan és Eda bemutatják a kikötői projekt prezentációját az ügyfélnek, és Serkan úgy ügyeskedik, hogy az ügyfél az ő épületeit, és Eda tájépítészeti terveit válassza.

Szerelem van a levegőben 48. rész

A csapat még mindig a táborban van, amikor Eda eltűnik. Serkan megtalálja egy gödörben eszméletlenül. Orvoshoz viszi, aki szerint nem kéne aludnia az este az agyrázkódása miatt. Azonban Eda nem emlékszik arra, hogy szakítottak. Serkan el akarja vinni őt a nyaralóba, hogy vigyázzon rá, és a kocsiban Eda ráhajtja Serkan vállára a fejét. Serkan azt mondja, bárcsak örökké tartana az a pillanat. Azonban Eda emlékezni kezd.

Szerelem van a levegőben 49. rész

Eda megfogadja, hogy kideríti, mi volt Serkan valódi oka a szakításra. Serkan gyanakodni kezd Efére, ezért megkéri Engint, hogy nyomozzon utána; Engin érdekes dolgot tud meg. Ferit figyelmezteti Cerent, hogy Selin és Efe ellene szavaztak, amikor az ügyvédi kompetenciájáról kellett nyilatkozniuk. Aydan mindenképpen szeretné valahogy kibékíteni Serkant és Alptekínt. Pirilnek születésnapja van, és azt hiszi, hogy Engin meglepetéspartit készít elő neki, holott a férfi csak Serkanék házába szervez estére egy videojáték-partit a barátoknak.

Szerelem van a levegőben 50. rész

Piril és a lányok nagyon jól érzik magukat a születésnapi bulin, ahogy a fiúk is Serkanék házában, azonban Piril alaposan beolvas Enginnek, aki elfelejtette a születésnapját. Alptekín kijelenti, hogy tudja, hogy a fia sosem fogja megbocsátani neki, hogy felelős volt a balesetért. Eda megfogadja, hogy történjen bármi, kideríti, hogy Serkan miért szakított vele. Aydan egy terapeuta segítségét kéri, aki arra biztatja, hogy vegye fel a kapcsolatot Edával.

Szerelem van a levegőben 51. rész

Aydan felhívja Edát, és megkéri, hogy beszélgessenek, mert ezt javasolta a terapeutája. Efe elmondja Feritnek, hogy Serkan nyomoztat utána, mert szeretné kirakni a holdingból. Eda átmegy Aydanhoz, és megígéri neki, hogy másnap visszajön, és együtt megpróbálnak kimenni a kapun. Eda ott hagyja a kulcsát, és amikor visszamegy érte, hallja, hogy Aydan azt mondja a fiának, nem lenne baj, ha Serkan elmondta volna neki, miért szakítottak. Eda megpróbálja kihúzni Aydanból, hogy ezt, hogy értette, mire Aydan azt válaszolja, hogy ő győzte meg Serkant, hogy szakítson Edával.

Szerelem van a levegőben 52. rész

Eda megint rosszul lesz, ezért elmegy a mosdóba, ahol találkozik Aslival. Asli elmondja neki, hogy elvégzett egy terhességi tesztet, ami pozitív lett. Eda elmondja, hogy ő úgy érzi, kislány lesz. Ezt meghallja Serkan, amikor ő is a mosdóba megy, és később meg is találja a terhességi tesztet, ezért azt hiszi, hogy Eda várandós. Eda felajánlja Emrének és Aslinak, hogy ő és Serkan vigyáznak a gyerekre, amíg ők a partira készülődnek. Serkan elmondja Enginnek, hogy Eda talán terhes.

Szerelem van a levegőben 53. rész

Serkan és Eda együtt vigyáznak a Kafesciouglu házaspár kisbabájára, ami mindkettejük számára nagyon tanulságos tapasztalatszerzés. Engin nagyon szórakoztatónak találja Piril féltékenységét, mert úgy gondolja, alaptalan, azonban jó kis leckét kap abból, hogy mennyire figyel oda a nőkre. Eda ajándékának köszönhetően Aydan – ha csak virtuálisan is – de kiszabadul a házból.

Szerelem van a levegőben 54. rész

Miután Asli és Emre partiján beomlott a frissen felújított épület teteje, Serkan természetesen magát vádolja, Eda viszont szilárdan eltökélte, hogy bebizonyítja Serkan ártatlanságát. Figen helyettesíti Ayfert a virágüzletben, és megtudja, hogy Idil asszonynak nem Efe, hanem Serkan ajánlotta be őket; bár titkolni akarta Ayfer előtt, az asszony mégis kiszedi belőle. Serkan és Alptekín között még jobban elmérgesedik a viszony a tető-incidens után.

Szerelem van a levegőben 55. rész

Eda haragszik Serkanra, amiért Selin mellett állt ki, és nem mellette. Serkan továbbra is keresi, ki miatt szakadt le a tető, ezért átnézik a felvételeket, hogy ki használta a nyomtatót, de nem találnak semmit. Ayfer felkeresi Serkant, és elmondja neki, hogy tudja, hogy ő küldte Idil asszonyt hozzá. Engin és Piril úgy döntenek, hogy összeköltöznek. Serkan elköltözik, de megígéri Aydannak, hogy másnap átmegy reggelire. Ferit megbántja Cerent, bár nem akarattal.

Szerelem van a levegőben 56. rész

Reggel Ayfernek eszébe jut, hogy van egy bizonyos tea, aminek kiváló nyugtató hatása van, és azt javasolja Edának, hogy vigye el Aydannak. Serkan elmondja Aydannak, hogy mégsem tud menni reggelire, mire Aydan nagyon elszomorodik. Eda ekkor ér oda, és megkéri Seyfit, hogy főzzön le egy csipet teát három csészéhez. Azonban Seyfi összekeveri az adagolást, és három csipetet főz le, ami azt eredményezi, hogy Aydan beáll a teától. Viszont legalább a félelme elmúlik, és Eda elviszi őt és Seyfit Serkanhoz. Ferit egy virágcsokorral kér bocsánatot Cerentől.

Szerelem van a levegőben 57. rész

A különböző érdeklődési területek miatt Engin és Piril kapcsolata nem zökkenőmentes. Efe elismeri Serkan és Eda előtt, hogy ő a hibás a tető beomlásáért. Aydan szövetkezik Seyfivel, hogy kiderítsék, vajon Serkan és Eda még mindig érez-e egymás iránt valamit. Közben Melo és a lányok kitalálnak egy elképzelt udvarlót Edának, hogy féltékennyé tegyék Serkant. Ferit nagyon megdöbben, amikor megtudja, hogy Selin ott lakik Serkannál. Aydan elmeséli Edának, hogyan halt meg a nagyobbik fia, és Serkannak milyen nehéz gyerekkora volt. Efe elismeri a hibáját a munkatársak előtt is.

Szerelem van a levegőben 58. rész

Serkan bevallja Enginnek, hogy elviselhetetlen számára a gondolat, hogy Edát más férfival lássa. Cerent nagyon bántja, hogy Serkan nem engedi be az Emréék ügyvédjével és tanácsadójával tartott megbeszélésre; a kellemetlenül indult meghallgatás végül sikerrel zárul. Serkan ragaszkodik ahhoz, hogy Efe a sajtó előtt is megmagyarázza a történteket. Ferit nagynénje partiján aratott főzési sikerének köszönhetően Ayfer váratlan népszerűségre tesz szert a közösségi oldalakon. Serkan a nap folyamán többször is megpróbálja elmondani Edának az igazat a szülei haláláról, de Eda folyamatosan szökik előle.

Szerelem van a levegőben 59. rész

Efe videóra mondja, hogy miatta omlott le a tető, és nem az Art Life hibájából. Selin megkéri Melót, hogy gyűjtsön össze minden hírt a holdinggal kapcsolatban 2002-ből, majd küldje át neki. Selin elmondja Enginnek, hogy Serkan azt kérte, fordíttassa le Efe vallomását, és küldje el az európai újságoknak is. Eda elmegy Aydannal a jótékonysági gyűlésre, ahol Edát Serkan menyasszonyaként mutatja be. Ferit nagynénje is ott van, és Derya elmondja, hogy a testvére az egyetlen induló a társaság elnöki választásán, mire Aydan úgy dönt, hogy ő is indul.

Szerelem van a levegőben 60. rész

Eda átmegy Serkanhoz, Serkan pedig hazaküldi Selint, hogy nyugodtan tudjon beszélni Edával, de annyira részeg, hogy nem tudja elmondani neki, amit akar. Selin hazamegy, és dühében tombolni kezd. Szétszórja az újságcikkeket is, amelyeket Melo gyűjtött össze, és hirtelen meglátja az, amelyik Eda családjáról szól. Másnap Eda még mindig Serkannal van, és Serkan ismét megpróbálja elmondani neki, hogy miért haltak meg a szülei, amikor Selin betoppan, és elmondja Serkannak, hogy mindent tud Eda szüleinek a haláláról.

Szerelem van a levegőben 61. rész

Alptekin elmegy egy időre, mert úgy érzi, Serkannak igaza van, és ő tényleg csak árt a családjának. Serkan napokig ki sem lép a házból, még dolgozni sem megy be. Eda és a lányok hazamennek a vakációból. Eda megkéri Leylát, hogy hívja be Serkant az irodába, mert ő is bemegy. Piril behívja Aydan asszonyt is az irodába, hogy megbeszéljék az oktatási kampány részleteit. Nesrin, Derya testvére sejti, hogy Aydan készül valamire, ezért ráakaszkodik, nehogy lemaradjon valamiről, és Aydan nyerje meg az elnöki választást.

Szerelem van a levegőben 62. rész

Selin nagyon meglepődik azon, hogy Melo kilép a munkahelyéről. Eda álnéven felhívja azt a vállalkozót, aki felelős a szülei haláláért, és szembesíti tettével. Ayfert felkérik a jótékonysági szervezet árverési estjén a vendéglátási feladatok ellátására, azonban a nagy rendelésszám miatt Ferit siet a segítségére. Ceren elutasítja Ferit békülési kísérletét. Seyfi kompromittáló helyzetben látja Alptekínt, és nem tudja eldönteni, szóljon-e róla Aydannak. Eda titkon visszaadja a gyűrűjét Serkannak.

Szerelem van a levegőben 63. rész

Eda a barátnői tanácsára levélben írja meg Ayfernek, hogy ki a felelős a szülei haláláért. Selin bevallja Pirilnek, hogy már annyira gyűlöli Edát, hogy alig tudja elviselni a jelenlétét; Piril aggódik barátnője miatt. Seyfi minden terelési kísérlete ellenére Aydan váratlanul megjelenik a szállodában, és rájön, hogy Alptekín megcsalja. Az árverés nagy siker, és a divatbemutatón modellek hiányában a lányok lépnek fel. Serkan vacsorázni hívja Edát, de Selin, aki kihallgatja a beszélgetésüket, féltékenységében meghiúsítja a randevút.

Szerelem van a levegőben 64. rész

Piril megrémül, amikor Engin bejelenti, hogy szeretné bemutatni az édesanyjának. Melo és Erdem versengenek, hogy melyikük segít többet Enginnek. Eda és Serkan elvállalják, hogy a jótékonysági kampány arcaként szerepeljenek, bár még mindig feszült köztük a viszony az éttermi eset miatt. Efe úgy dönt, rábíz Edára egy vevőt, aki régi ismerőse, és megígéri: ha a lány beválik, a hölgy továbbra is alkalmazni fogja őt. Ceren nyomozni kezd az után, hogy ki lehetett Fatma hírforrása.

Szerelem van a levegőben 65. rész

Nagyon jól sikerül a kampányfotózás, azonban Serkan féltékeny lesz a jóképű fotósra, akit Selin szerzett. Miután Ceren kérdőre vonja Fatmát, az újságírónő megkéri Selint, hogy intézze el: senki ne nyomozzon utána. Efe megkörnyékezi Selint, majd Feritet is: szeretné megvenni a részesedésüket a cégből. Engin kitalálja, hogy mielőtt bemutatná Pirilt az édesanyjának, a lány Aydanon gyakoroljon egy kicsit. Ferit bevallja Cerennek, hogy ő és Kaan áll a szerződés kiszivárogtatása mögött. Efe pénzt ajánl Fatmának.

Szerelem van a levegőben 66. rész

Ayfer nehezen viseli, hogy ennyi ember van nála, de ekkor ráadásul még Engin és Piril is megérkezik. Nincs idejük arra, hogy elmondják, próbálni szeretnének Aydan asszonnyal, mert Ayfer azt hiszi, azért gyűlt ott össze mindenki, hogy Serkan megkérje Eda kezét. Végül kiderül az igazság. Serkan rájön, hogy valaki kicserélte a borítékot, amiben leírta Edának, hogy melyik étteremben találkozzanak, és ezért hiúsult meg a közös vacsorájuk. Kérleli Edát, hogy adjon neki még egy esélyt.

Szerelem van a levegőben 67. rész

Alptekin elmegy Aydanhoz, és kölcsönösen elmondják egymásnak, hogy válni akarnak. Amikor Eda és Serkan visszamennek az irodába, Ceren, Ferit és Selin összegyűlnek Serkannál. Selin kezdi a mondandóját, és úgy adja elő, mintha ő lenne a legártatlanabb az egészben, bár azt beismeri, hogy mindenki mással együtt ő is eltitkolt valamit Serkan elől. Majd azzal zárja, hogy felmond, és Serkannak adja a részvényeit. Serkan épp valami „büntetést” akar kitalálni Eda számára, amiért hazudott neki, amikor Seyfi hívja, és elmondja, hogy Aydan nincs jól.

Szerelem van a levegőben 68. rész

Balca elmegy az interjúra. Eda meglepődik, hogy Balca nem is hasonlít a képre az önéletrajzán, ugyanis sokkal szebb, de végül Eda ráveszi Serkant, hogy vegyék fel, és hogy még aznap kezdjen is. Selin bevezeti Balcát a cég dolgaiba, és Serkanról is elmond neki mindent. Nesrin Aydanra szabadítja a riportereket, hogy a válásáról kérdezzék. Aydan Serkant hívja segítségül, aki Edával és Balcával érkezik. Balca elküldi az újságírókat. Aydan megkéri őket, hogy segítsenek a kampányban

Szerelem van a levegőben 69. rész

Serkan otthon várja Edát, de ő nem megy el. Helyette megérkezik Engin, és tanácsot kér Serkantól Pirillel kapcsolatban. Serkan azt javasolja, kérje meg a kezét, de Engin nem tudja, hogyan. Balca elintézi, hogy a másnapi elnökválasztás előtt tartsanak egy vitát a jelöltek, ahol a többiek kérdéseket tehetnek fel nekik. Másnap reggel Aydan panaszkodik, hogy 500 sütit kellett készítenie, és kiderül, hogy Melo 50-et írt le, utána rajzolt egy mosolygós fejet, de azt nullának nézte Ayfer. Fifinek az az ötlete támad, hogy adják el a társaság elnökválasztásán a maradékot, és az összeget ajánlják fel adománynak.

Szerelem van a levegőben 70. rész

Este Serkan megint Edát várja, azonban Balca megy át hozzá, munka ürügyén. Serkan behívja, és dolgozni kezdenek. Eda közben úgy dönt, hogy nem váratja tovább Serkant, és teljesíti az első kívánságát. Átmegy, és ott találja Balcát. Balca elmegy, de Eda számára nyilvánvaló, hogy el akarja csábítani Serkant. Másnap Aydan úgy dönt, megpróbálja valamivel befolyásolni Aydant, mert szerinte miatta nem tudja összehozni Edát és Serkant. Úgy dönt, hogy elmegy hozzá.

Szerelem van a levegőben 71. rész

Suzi azt javasolja Balcának, hogy tegyen valamit a Serkan és Eda közti bizalom ellen. Engin elmondja Serkannak, hogy a tájépítész cég, amellyel társultak a pályázathoz, kilépett a projektből. Serkan azonnal összehív egy értekezletet, hogy új társat találjanak. Eda felajánlja, hogy majd ő kiválasztja a legjobbakat. Megérkezik Alexander ajándéka Ayfernek, egy szakácskést küldött neki. Aydannak az a terve, hogy beszervezi Alexandert, hogy segítsen a társaságnak, és így meggyőzheti Aydant is, hogy ő is dolgozzon velük, azonban nem tudja elérni Alexandert.

Szerelem van a levegőben 72. rész

Engin megpróbál beszélni Pirillel az esküvőről, de Piril nem akar találkozni Engin millió családtagjával. Azt javasolja, házasodjanak össze titokban. Melo elmondja Edának, hogy Suzi Balca mentora, ő adja a tanácsokat, hogyan csábítsa el Serkant, ám Eda nem akar tenni ez ügyben semmit. Elmondja Melónak, hogy el kell mennie az új főnöke házába, mert Efe megkérte, hogy vigyen virágokat. Meló vele megy. Serkan és Balca elmennek az interjúra, és utána még ott maradnak egy darabig, hogy a magazin lefotózza Serkant. Balca készít magával és Serkannal egy szelfit, amit ki is posztol.

Szerelem van a levegőben 73. rész

Eda elviszi Ayfert korcsolyázni szülinapja alkalmából, és mindenki ott van, hogy felköszöntse Ayfert. Eda és Serkan arról beszélnek, hogy mit fognak csinálni Párizsban. Balca titokban visszateszi a hiányzó lapokat a jelentésbe. Másnap Piril elmondja az apjának, hogy férjhez megy. Kiderül, hogy a holding nyert a pályázaton. Serkan elmondja, hogy ugyan a jelentés nem mutatott semmi gyanúsat, de Eda mégis utána nézett a cégnek, és kiderült, hogy perek folynak ellene, ezért a másik céget választották. Megérkezik Serkan új társa, és kiderül, hogy Semiha az, Eda nagymamája.

Szerelem van a levegőben 74. rész

Engin felhívja Serkant, és elmondja neki, hogy aggódik Alptekin miatt azért, amit Semiha mondott. Serkan és Eda felhívják Aydant és Ayfert, és átmennek Aydanhoz, amikor megtudják, hogy mindketten ott vannak. Ayfer közben megpróbálja megbeszélni Aydannal, hogy hadd találkozzanak a társaság klubjában Alexanderrel, de Aydan elmondja, hogy szilveszter miatt zárva van. Az az ötlete támad, hogy szilveszterezzenek együtt ők, Alexander, Serkan és Eda, de Ayfernek ez nem tetszik.

Szerelem van a levegőben 75. rész

Ferit tiszta lappal akar újra kezdeni, ezért eljátssza Cerennel, hogy akkor találkoznak először. A vezetőség megbeszélést tart, és Semiha azt javasolja, hogy állítsanak össze egy új programot az alkalmazottak válaszai alapján, hogy min szeretnének javítani. Szerinte Serkan mindig egymaga dönt, és ez nem helyes. Serkan elfogadja. Eda négyszemközt beszél a nagymamájával, aki elmondja, hogy nem akarja, hogy Serkan és Eda együtt legyenek, és ha mégis összejönnek Serkannal, ő akkor tönkre teszi a holdingot és az egész Bolat családot.

Szerelem van a levegőben 76. rész

Másnap Semiha megtudja, hogy Eda Serkannál töltötte az éjszakát, és azonnal odamegy. Ayfer és Aydan is elindul, hátha sikerül előbb odaérniük. Eda el akar jönni Serkantól, ám ekkor megjelenik Melo és Fifi. El akarják bújtatni Edát, de még mielőtt sikerülne, megérkezik Semiha, nem sokkal később pedig Ayfer és Aydan is. Később még Alexander is odamegy, mivel Ayfer nincs otthon. És mivel mindenki ott van nála, Serkan úgy dönt, hogy az otthonában tartja a szilveszteri bulit, hogy Edával lehessen. Engin és Piril titokban összeházasodnak.

Szerelem van a levegőben 77. rész

Másnap reggel Eda elmondja a lányoknak, hogy milyen egyezséget kötött Semihával, de megígérteti velük, hogy nem mondják el senkinek. Úgy döntenek, hogy egy csajos napot tartanak. Semiha utasítja Tahirt, hogy kövesse Eda minden lépését. Serkan továbbra is hiába keresi Edát, nem tudja elérni őt. Másnap Piril majd’ szívrohamot kap, amikor meglátja a rendetlenséget, amit Engint hagyott a nappaliban előző este, de sietniük kell az irodába, ezért mindent úgy hagynak. Tahir javasolja Melónak, Leylának és Erdemnek, hogy legyenek barátok…

Szerelem van a levegőben 78. rész

Ayfer növényeket mutat Alexandernek, amikor Aydan megérkezik. Feltámad köztük egy kis versengés Alexander kegyeiért. Semiha bejelenti, hogy talált egy leendő ügyfelet a cég számára. Melih urat, a világ tíz leghíresebb családja közül az egyik örökösét, aki házat szeretne építtetni Isztambulban. Serkan végül elfogadja, hogy hívják meg az irodába. Ferit arra gyanakszik, hogy az a cég akarja besározni Serkan jó hírnevét, amelyiket végül nem dolgoztak együtt, amikor pályáztak. Melih úr megérkezik, és Melónak feltűnik, hogy bámulja Edát.

Szerelem van a levegőben 79. rész

Ayfer és Aydan külön-külön izgatottan készül a randevúra Alexander séffel, azonban az étteremben kellemetlen meglepetés éri őket. Melih nagyon meg van elégedve Eda és a vállalat munkájával. Mindenkit megdöbbent a hír, hogy Alptekínt letartóztatják a Bahamákon – azonban ez Semihának köszönhető, aki így akarja megmutatni Edának, hogy mennyire befolyásos. Melih meghívja Edát és Serkant a házába megünnepelni az együttműködésüket; Semiha kényszerítésére Eda szakít Serkannal azzal az ürüggyel, hogy képtelen túllépni a szülei halálán.

Szerelem van a levegőben 80. rész

Ferit azzal vádolja Serkant, hogy az utóbbi időben érzelmi alapon hozott, logikátlan döntéseivel veszélybe sodorja a vállalatot. Eda kihallgatja Semiha egyik telefonbeszélgetését, majd meg is lesi, ahogy az egyik embere egy sárga borítékot ad át az asszonynak. Tahir, akinek tetszik Melo, szerelmi tanácsot kér Erdemtől, eközben azonban Leylának is nagyon tetszik Tahir, és Melo segítségét kéri, hogy magára vonja a fiatalember figyelmét. Melo megígéri, hogy segít, de cserébe azt kéri Leylától, hogy segítsen kirúgatni Erdemet, aki nagyon bosszantja őt.

Szerelem van a levegőben 81. rész

Semiha, Melih és Eda ugyanabban az étteremben vacsoráznak, mint Serkan és Balca. Eda féltékeny Serkanra, és Serkan féltékeny Edára, ezért elhívja Balcát magával Párizsba, ahová üzleti ügyben utazik másnap. Amikor Serkan és Eda a mosdóban beszélgetnek, Balca Serkan italába csöpögtet a saját epres italából. Amikor Edáék elmennek, Serkan már rosszul van az allergiája miatt. Balca hazakíséri, majd értesíti Semihát. Semiha ráveszi Edát hogy nézze meg, hogy van Serkan.

Szerelem van a levegőben 82. rész

Serkan elhívja Edát Párizsba, és elmondja neki, hogy majd Balcát megkéri, hogy ne jöjjön. Eda időt kér Serkantól, és ő addig ad neki, amíg vissza nem jön Párizsból. Balca azt hazudja Serkannak, hogy az előző este nála leöntötte a ruháját, és ezért kölcsönvett egy inget Serkantól, és Eda ezt félreértette, amikor megérkezett hozzá. Serkan elmondja Balcának, hogy egyedül megy Párizsba, és Balca nagyon csalódott lesz. Később Semiha őt okolja azért, mert nem tudja szétválasztani Edát és Serkant.

Szerelem van a levegőben 83. rész

Miközben Aydan és Ayfer végeláthatatlan vitába keveredik a fiatalokon, Serkan és Eda bejelentik, hogy össze akarnak házasodni. Az esküvőhöz a család jóváhagyását kérik, ami azonban – Semiha áskálódásával – nem megy olyan könnyen. Ayfer attól félti unokahúgát, hogy megbánja, ha a házasság miatt nem megy az álmai után. Aydan Eda családjától félti inkább a fiát, mivel nem bízik meg Semihában. A szerelmespár végül Alexander éttermét használja arra, hogy csillapítsa a kedélyeket a két nő között.

Szerelem van a levegőben 84. rész

Piril apja, Aziz tovább teszteli vejét, hogy megbizonyosodjon róla, méltó férje lesz lányának. Ayfer, Eda és barátnői rendbe teszik a lakást, hogy fogadni tudják a vőlegény családját az esti eljegyzésre. A lánykérés nem megy olyan simán, mint ahogy tervezik. A különleges eseményt többször is váratlan esemény zavarja meg. A tradíciókat követve aztán végül megtörténik a gyűrűfelhúzás és a pár ünnepelhet. Semiha azonban nem adja magát ilyen könnyen.

Szerelem van a levegőben 85. rész

Ayfer igent mond Alexander kérésére és úgy dönt, szívesen dolgozna a férfi éttermében. Régi török szokás szerint a menyasszony és a vőlegény családja eljegyzési ajándékokat küld a másik családnak. A dobozok tartalma azonban némely családtagnak váratlan meglepetéseket tartogat. Eljött a henna-éj estéje. Ayfer megfőzi a hagyományos italt, amit – a magát meghívató – Barcán kívül mindenki szívesen kóstolgat. A tánc végére kidől a társaság, a lányok és asszonyok egytől egyig elalszanak. Mire az unatkozó legénybúcsús társaság megjelenik a henna-éj helyszínén, Edának a hűlt helyét találják.

Szerelem van a levegőben 86. rész

Melo és Leyla kiderítik, hogy Balca nem ivott az italból a henna-éjen. Mira segítségével Eda és Serkan elkezdik az esküvői előkészületeket, de Serkannak sok munkája van, és Edának nem tűnik túl lelkesnek. Semiha elmondja Edának, hogy nem fogja megakadályozni a házasságát. Melo elmondja Serkannak, hogy Balca csak színlelte az alvást a henna-éjen, ezért Serkan kirúgja őt. Engin elsüt egy rossz viccet az esküvőről, mire Piril megsértődik.

Szerelem van a levegőben 87. rész

Melo, Eda, Fifi, Ceren és Piril úgy döntenek, elmennek a fiúk után Sapancába. Seyfi azt javasolja Aydannak, hogy töltsön el egy kis időt Ayferrel, hiszen hamarosan rokonok lesznek. Aydan elviszi Ayfert egy szépségszalonba, és utána áthívja magához. Serkan, Engin és Ferit le vannak törve, mert úgy jöttek el, hogy nem békültek ki a lányokkal. A lányok közben megérkeznek, és titokban ki akarják hallgatni őket, de lebuknak. Eda és Serkan rájönnek, hogy félreértették egymást, de Piril és Ceren még mindig haragszik Enginre és Feritre.

Szerelem van a levegőben 88. rész

Piril végül megbocsát Enginnek, Ceren pedig Feritnek. Erdem bevallja, hogy Melih úrtól kapta a süvegcukrot. Másnap Eda és Serkan készülődni kezdenek az esküvőre. Erdem átadja Enginnek a borítékot, amely Serkannak érkezet, de Engin még mindig nem bontja ki. Másnap Ferit végre kibontja a borítékot, és kiderült, hogy Serkannak el kell utaznia Olaszországba, mert ezt csak ő intézheti el, és a határidő aznapi. A lányok már készülődnek az esküvőre, amikor Serkan bemegy, és elmondja Edának, hogy el kell mennie, de megígéri, hogy időben visszaér.

Szerelem van a levegőben 89. rész

Két hónap telt el a repülőgép-szerencsétlenség óta. Eda neves díjat nyert, miután befejezte Serkan félbehagyott tervét. A barátok és kollégák mind Serkant gyászolják, Eda és Aydan viszont szíve legmélyén érzi, hogy Serkan él és egyszer még hazajön. Serkan egy távoli szlovén faluban töltötte az elmúlt két hónapot, ahol egykori barátnője, Selin társaságában épül fel a baleset után. A balesetben fejét akkora ütés érte, hogy memóriavesztést szenvedett, aminek következtében az elmúlt egy év történései kitörlődtek az elméjéből.

Szerelem van a levegőben 90. rész

Eda nehezen tér magához, miután Serkan azt mondta, most látja őt életében először. A lány eltökéli magát és mindent megtesz annak érdekében, hogy visszahozza Serkan emlékeit. Ezt azzal kezdi, hogy összebilincseli magát Serkannal, de egykori vőlegényében az emlékek töredéke sem tör fel. Selin számító módon figyeli az eseményeket. Piril egy kiscicát szeretne örökbe fogadni, de nem tudja, hogyan adagolja be Enginnek. Engin félreért egy beszélgetést, így arra számít, hogy Piril a babavárás hírével akarja őt meglepni.

Szerelem van a levegőben 91. rész

Serkan át akarja venni a projektet Pelinnel Edától, de Pelin kitart Eda mellett. Végül elfogadja Eda terveit. Engin nagyon izgatott, mivel azt hiszi, hogy Piril várandós. Deniz épp Aydannál van, amikor Serkan és Selin megérkezik. Selin megkérdezi Aydant, hogy talált-e már helyszínt a bulihoz. Deniz felajánlja, hogy legyen a kávézójában. Eda nem bír tovább várni, ezért elviszi a közös fotóikat Serkanhoz, hátha azokról az eszébe jut valami, de Serkan továbbra sem emlékszik rá.

Szerelem van a levegőben 92. rész

Serkan buliján Erdem emeli a tétet Melóval és Leylával. Ha eljön a barátnője, egy hétig Melónál és egy hétig Leylánál fog lakni. A lányok belemennek, azonban tényleg megérkezik Erdem barátnője, Sophie. Engin elmondja Pirilnek, hogy hallotta őt, és tud mindent. El akarja mondani Serkannak is, és ekkor kiderül, hogy Piril nem terhes, csak egy macskát szeretne. Eda valóban megcsókolja Serkant, de ő ahelyett, hogy emlékezni kezdene Edára, úgy dönt, hogy megkéri Selin kezét.

Szerelem van a levegőben  93. rész

Miután Enginnek nem sikerül kialakítani Pirilben a felelős apa képét, Serkan tanácsára úgy tesz, mintha teljesen lemondott volna a gyerekről, hátha ezzel épp az ellenkező érzést váltja ki feleségéből. A terv látszólag működik, Pirilnek már-már rosszul esik a lemondó hozzáállás. Edát kimeríti a Serkannal folytatott állandó vita, ezért elfogadja Deniz meghívását, és Cerenékkel együtt kiruccannak a természetbe kiereszteni a gőzt. A kirándulásról Aydan is értesül, így ráveszi Serkant, hogy mozduljon ki a fárasztó hétköznapokból.

Szerelem van a levegőben 94. rész

A hétvégi kiruccanás senkinek nem úgy alakul, ahogy tervezte. Ceren és Ferit szakítanak. Ceren úgy látja, Ferit még mindig nem tudta elengedni Selint, másrészt rájön, hogy – egykori tiniszerelmük után – még mindig fülig szerelmes Denizbe, és ezt őszintén be is vallja neki. Ceren érzi a férfin, hogy Edára vetette a szemét, ezért tehetetlenségében és dühében nekiesik Edának, aki értetlenül áll a helyzet előtt. Serkannak továbbra is villannak be képek a régi életéről, de nem tisztul ki a teljes kép.

Szerelem van a levegőben 95. rész

Eda továbbra is mindent megpróbál bevetni, hogy Serkannak felelevenítse az emlékeit, de amint Serkannak beugrik egy-egy régi emlékkép, azt azonnal el is hessegeti. Selin ujjára eközben gyűrű kerül. Mikor Eda ezt észreveszi, eltökéli magát, hogy Serkant féltékennyé teszi, ezért beveti Denizt. Serkan és Selin kapcsolata után most minden hír Eda és Deniz jegyességéről szól.

Szerelem van a levegőben 96. rész

Engin nem emlékszik arra, hogy másnap Valentin-nap lesz, és ettől Piril ideges lesz. Serkan megtudja, hogy Eda elvitte Szíriuszt Deniz kávézójába, ezért odamegy, hogy elhozza a kutyáját. Deniz meghívja egy kávéra, és ők hárman arról beszélgetnek, hogy Eda és Deniz milyen szerelmesek voltak gyerekkorukban. Deniz mindenféle történetet kitalál a régi időkből.

Szerelem van a levegőben 97. rész

Selin meghívja Edát és Denizt egy közös vacsorára Serkan hajóján. Valószínűleg ott akarja bemutatni a felvételt Melo és Ceren beszélgetéséről. Ferit aggódik Cerenért, és Melótól kérdezgeti, hogy mi baja van. Melo elmondja neki, hogy Ceren 20 éves kora óta gyógyszereket szed, de most leállt velük. Alex megemlíti Ayfernek, hogy egy nőhöz megy, aki mézet árul, de nem akarja, hogy Ayfer vele menjen. Ayfer el akarja mondani Edának, hogy együtt vannak Alexszel, de kiderül, hogy Eda már tudja.

Szerelem van a levegőben 98. rész

Engin és Piril babaváró buliján Deniz is megjelenik és váratlanul bejelenti a hírt, ami mindenkit lesokkol: kitűzte az esküvő dátumát, amikor Edát feleségül veszi és még a meghívó is elkészült. Szerepét tovább játszva Eda alig várja a menyegzőt. Közben kiderül, hogy Deniz megkereste Selint és a háttérben együtt kezdenek el dolgozni azon, hogy megakadályozzák Eda és Serkan szerelmét.

Szerelem van a levegőben 99. rész

Eda és Deniz kitűzött esküvőjéről Ayfer is tudomást szerez, ami nem tetszik neki, így Eda 1 hetet kap a taktikai játék folytatására. Serkan séta közben rátalál kedvenc kávézójára, bár nem tudja, miért húzott oda a szíve és nem érti, miért van saját asztala. Miután Eda meggyőzte egyik fontos ügyfelüket, hogy folytassák a projektet, egy prezentációt készül előadni Yildirim úrnak. Az anyagot lementi a szerverre, közben Yildirim úr meghívja az egész csapatot szállodájába.

Szerelem van a levegőben 100. rész

Serkan faképnél hagyja a csapatot a hétvégi házban és visszasiet az irodába Edához, ahol segít neki elkészíteni a prezentációt. Vonzalma a lány iránt tagadhatatlan. Együtt utaznak vissza a panzióba, ahol Selin dühöngve veszi tudomásul a történteket. Serkan és Eda minden lehetőséget megragadnak, hogy beszéljenek és folyton keresik egymás társaságát. Aydannak és Ayfernek fogalma sincs, hogy Alexander mindkettejüknek egyszerre csapja a szelet.

Szerelem van a levegőben 101. rész

Melo nem találja Edát, és ezt elmondja a többieknek is. Ők Serkannal együtt a keresésére indulnak, csak Selin marad ott. Serkan megtalálja Eda nyakláncát, és később Edát is, aki elesett, és fáj a lába. Elviszi egy közeli kunyhóba, majd felhívja Engint. Azonban csak annyit tud elmondani neki, hogy jól vannak, és egy kunyhóban húzták meg magukat, ezután lemerül a telefonja, ahogy Edáé is. Deniz próbálja Selint nyugtatgatni, de Selin őt okolja azért, hogy Serkan Eda után ment, viszont dühében megcsókolja.

Szerelem van a levegőben102. rész

Piril egész nap ideges a hormonok miatt, és emiatt egyszer majdnem meg is verik Engint az egyik parkban, mert azt hiszik, hogy zaklatja Pirilt. Ceren meghallja, hogy Deniz szerint régebben jobb volt a frizurája, ezért, úgy dönt, visszafesti. Aydan és Ayfer azon gondolkodnak, mi történt Alexszel. Később Seyfi is megérkezik, és együtt elmennek Alex éttermébe, hátha megtudnak valamit. Valaki felad egy borítékot Serkannak, amiben fotók vannak arról, hogy Selin és Deniz csókolóznak.

Szerelem van a levegőben 103. rész

Aydan, Ayfer és Seyfi kétségbeesetten próbálják kideríteni, hol lehet Alexander. Selin nagyon dühös lesz, amikor rájön, hogy Eda és Serkan együtt vannak a virágárus boltban, és magára vonja Serkan figyelmét, eljátssza, hogy autóbalesete volt. A rendőrség külön-külön felkeresi Ayfert és Aydant, hogy megtudják, van-e információjuk a két napja eltűnt Alexanderről.

Szerelem van a levegőben 104. rész

Melo csak nagy nehezen tudja lebeszélni Ayfert, hogy velük tartson a meglepetés-vacsorára, amit Serkan szervezett Edának. Ceren nagyon elkeseredik, amikor felveti Deniznek, hogy melegítsék fel egykori kapcsolatukat, és a férfi azzal utasítja vissza, hogy Edába szerelmes; a lány bosszúból elárulja Serkanna, hogy Eda és Deniz félrevezetik. Amikor a menekülő Ayfert és Aydant előállítja a rendőrség, és beviszik őket kihallgatásra, a civakodó Eda és Serkan is megérkezik, hogy kimentsék őket.

Szerelem van a levegőben 105. rész

Az orvos, akit Ferit ajánlott Cerennek, felhívja Feritet, és elmondja neki, hogy Ceren nem ment el a terápiára. Ates úr felhívja Feritet, és elmondja, hogy az Art Life nyerte meg a pályázatot, és később bemegy hozzájuk. Alex csőbe akarja húzni Aydant és Ayfert, ezért megkéri az egyik barátját, Metint, hogy hívja fel Aydant, és mondja el, hogy tudja mit tett. Metin meg is teszi, és elmondja, hogy később majd még felhívja.

Szerelem van a levegőben 106. rész

A párkapcsolati teszten Eda és Deniz a könnyű kérdéseknek hála jól teljesít, de amikor a közös álmukat kéne leírniuk, gondban vannak. Azonban Melo lekapcsolja az áramot, és az este véget ér. Eda átadja Serkannak a borítékot, ami Melónál volt eddig. Még egy virágot is rajzol rá, mert boldog, ugyanis azt mondja Serkannak, hogy Sevim fogja megtervezni az esküvői ruháját.

Szerelem van a levegőben 107. rész

Engin nem érti, mi baja Pirilnek, aki teljesen kiborult a névtelen telefonüzenettől. Melo ügyeskedésének köszönhetően Eda partnere a jótékonysági divatbemutatón nem Deniz, hanem Serkan lesz. Aydan, Ayfer és Seyfi elviszik a pénzt, hogy átvegyék Alexander holttestét, de kínos meglepetésben van részük. Amikor a társaság Ates úr hajóján vendégeskedik, Eda beleesik a vízbe, és egy arra járó hajó kapitánya, Kemal menti ki. Serkan rájön, hogy Eda valóban arra készül, hogy hozzámenjen Denizhez, eközben Selin és Deniz próbál rájönni, hogy ki küldözget a lánynak fenyegető üzeneteket és fotókat.

Szerelem van a levegőben 108. rész

Amikor Aydan rádöbben, hogy Seyfi volt az, aki feljelentette őket a rendőrségnél, kirúgja a férfit és elkergeti a házból. Serkan torkig van már azzal, hogy Eda az irodában intézi az esküvői előkészületeit, sőt még a ruháját is ott próbálja fel. Melo és Eda elhatározzák, hogy az esküvőig hátralévő két napban Eda mindent megtesz, hogy visszaszerezze Serkant; Ceren bocsánatot kér tőlük, és felajánlja segítségét, azonban hiába Eda szétlocsolt parfümje és Melo jóslása, Serkan nem emlékszik semmire a közös múltjukból.

Szerelem van a levegőben 109. rész

Seyfi, Aydan és Ayfer elkészítik a gyógyfüves sütiket, és a tervüknek hála este Serkan és Eda is csatlakozik hozzájuk. Ráveszik őket, hogy egyenek a sütiből, és magukra hagyják őket. Azonban hiába közeledik egymáshoz Serkan és Eda, Serkan még mindig nem emlékszik rá. Selin és Ferit találkoznak, és Selin elmondja, hogy megtalálta az aktát. Figyelmezteti, hogy ne üsse az orrát a dolgába, de Ferit szerint pedig neki nem kéne másokat boldogtalanná tennie. Másnap eljön Eda és Deniz esküvőjének a napja. Aydan megpróbálja rábeszélni Serkant, hogy menjen el, és akadályozza meg a házasságot.

Szerelem van a levegőben 110. rész

Serkan Enginnel beszélget egy kocsmában, amikor egy férfi beléjük köt, és végül verekedés tör ki. Serkan a fejére mért ütések hatására ismét emlékezni kezd Edára. Engin megpróbálja rábeszélni, hogy menjen el az esküvőre, és mondja el Edának, hogy emlékszik rá, de Serkan szerint már túl késő. Eda hiába várja, hogy Serkan eljöjjön. Végül el kell kezdeniük a szertartást, amelyről Eda úgy tudja, hogy csak színjáték. Serkan végül úgy dönt, elmegy, de amikor megérkezik, Eda már kimondta az igent, és kiderül, hogy Deniz átverte, és egy valódi anyakönyvvezetőt hívott. Aydan megfenyegeti Denizt, hogy ha nem hajlandó elválni, az ügyvédei börtönbe küldik, ezért Deniz beleegyezik.

Szerelem van a levegőben 111. rész

Mivel összesen nyolc órájuk marad aláíratni Denizzel a házasság érvénytelenítéséről szóló papírt, Serkan, Eda és barátaik számára megkezdődik a versenyfutás az idővel – valamint Denizzel, aki Selin javaslatára bujkál előlük, mivel azt akarja elérni, hogy inkább hivatalosan nyújtsák be a válást, így Eda csak háromszáz nap múlva mehessen férjhez. Aydan nagyon megdöbben, amikor váratlanul meglátogatja első szerelme, Kemal, aki értesült arról, hogy Aydan elvált, és szeretné feleleveníteni a kapcsolatot. Serkant feldühíti, hogy Selin nem hajlandó bocsánatot kérni Edától; Ferit nyomatékosan megkéri Selint, hagyja békén Serkant és Edát.

Szerelem van a levegőben 112. rész

Amikor Ayfer és Aydan értesül arról, hogy Deniz szökésben van, úgy döntenek, Seyfivel együtt a férfi felkutatására indulnak. Erdem egy félreértés miatt bezárja Edát és Serkant egy garázsba, miközben Deniznek sikerül elmenekülnie és a kávézóban bújik meg, ahol viszont Ayferék felfedezik és megkötözve hazaviszik. Seyfi véletlenül altatót tesz a férfi italába, és amikor váratlanul megérkezik Kemal is, együttes erővel próbálkoznak magához téríteni Denizt, hogy még időben aláírhassa a papírt. Eda és Serkan természetesen megrémülnek, amikor meglátják az ájult Denizt, de szerencsére Melo megmenti a helyzetet. Melo kulcsfontosságú információt tud meg Selinről.

Szerelem van a levegőben 113. rész

Kemal elmondja Serkannak és Edának, hogy szeretné kibővíteni a társulásukat. Serkannak gyanús Kemal. Engin azt hiszi, hogy Pirilt, elütötte egy autó, de kiderül, hogy nem ő volt az. Piril és a kisbaba jól vannak. Aydan áthívja Kemalt magához, és megkéri, hogy többet ne találkozzanak. Kemal azt válaszolja, hogy ő békén fogja hagyni Aydant, de lehetséges, hogy még így is összefutnak majd. Eda elhívja Kemalt a buliba. Készülődés közben Melo nem bírja tovább, és elmondja Edának, hogy Selin terhes. Eda azonnal elmegy Selinhez, Melo és Ayfer pedig a buliba. Selin megkéri Edát, hogy ne mondja el Serkannak, mert el akar utazni, hogy egyedül nevelje fel a gyerekét.

Szerelem van a levegőben 114. rész

Serkan felhívja Selint, hogy megkérdezze, beszélt-e Edával, mert arra gyanakszik, Eda emiatt mondott nemet neki. Azonban Selin tagad. Melo Cerennek is elmondja, hogy Selin terhes, és hárman Edával arra jutnak, hogy Selin valószínűleg hazudik. Elhatározzák, hogy utána járnak. Eda és Serkan Kemallal és Atessel tárgyalnak, amikor Aydan, Ayfer és Seyfi megérkeznek az irodába. Aydan Kemal láttán dühös lesz, ami felkelti Serkan kíváncsiságát.

Szerelem van a levegőben 115. rész

Eda, Ceren és Melo követik Selint az orvoshoz, de bármennyire is igyekeznek, semmit nem tudnak meg a lány állapotáról. Erdem elhívja Leylát kávézni, de szokásos bumfordiságával vérig sérti a lányt. Annak ellenére, hogy Ayfer és Seyfi biztatják, Aydan úgy érzi, nem tud még egy esélyt adni Kemalnak; végül hosszas győzködés után mégis elmegy a találkozóra. A hiábavaló nyomozás után Eda végül kérdőre vonja Selint a terhességgel kapcsolatban.

Szerelem van a levegőben 116. rész

Edát nagyon megrendíti, amikor a kórházban értesül arról, hogy Selin valóban várandós Serkan gyermekével; nem is tud teljesen kikapcsolódni a tiszteletükre rendezett vacsorán Ayfernél, és végül kiböki az igazat Serkannak, annak ellenére, hogy Selin titoktartást kért tőle. Serkan kérdőre vonja Selint, nem érti a dolgot, mert szerinte nem történt kettejük között semmi. Aydan külön-külön biztosítja Serkant és Selint is arról, hogy támogatja őket, bármit is döntenek.

Szerelem van a levegőben 117. rész

Serkan rosszulléte után Eda és Serkan a kórházba siet, ahol szerencsére kiderül, hogy Serkannak nem esett komoly baja, bár az orvos további vizsgálatokat rendel el. Eda sordöntő telefonbeszélgetésnek lesz fültanúja Selin és Deniz között. Aydan elhatározza, hogy örökre lemond a szerelemről, és Kemallal sem foglalkozik többé. Serkan és Eda boldogan ünneplik frissen visszakapott boldogságukat, azonban Serkan nagyon megdöbben, amikor az orvos váratlanul rossz hírt közöl vele.

Szerelem van a levegőben 118. rész

Serkan motorral érkezik Edához, és elviszi, de nem munkába. Motoroznak egy kicsit, majd Serkan megmutatja Edának, hogy néhány cetlire leírt mindent, amit még nem próbált ki, de szeretné. Eda is leírja, hogy ő mit szeretne, majd véletlenszerűen húznak egyet. Az elsőt Eda írta, és meg szeretné változtatni valaki életét. Serkan úgy dönt, ha már nem megy el a megbeszélésre Kemallal, Erdemot küldi, hogy megváltoztassa az életét.

Szerelem van a levegőben 119. rész

Erdem élvezi frissen megszerzett hatalmát, de Melo hamar megleckézteti. Kemal és Aydan részvétlátogatása Nevzat úr özvegyénél érdekes fordulatot tesz, amikor felbukkan Eda és Serkan, akik biztosítási ügynöknek adják ki magukat, így nyomoznak Nevzat halála ügyében. Ferit – Serkan kérésére – Melo segítségét kéri, hogy nyomozzanak együtt, hogy minél pontosabb képük legyen a gyilkosságról. Serkan és Eda belopózik Nevzat házába, de kellemetlen meglepetés éri őket.

Szerelem van a levegőben 120. rész

Serkan és Eda megállnak a lakókocsi-túrán, azonban hamarosan megjelenik egy filmstáb is, és ráveszik Serkant, hogy szerepeljen egy jelenetben, ahol meg kell csókolnia egy színésznőt. Eda féltékenységében elküldi a színésznőt, és beugrik helyette. A főszereplő, Püren szeme megakad Serkanon, és utasítja az asszisztensét, hogy mindent tudjon meg róla, és valaki figyelje minden lépését. Fel is veszik a jelenetet, de utána Püren ráakaszkodik Serkanra, amit Eda nem néz jó szemmel.

Szerelem van a levegőben 121. rész

Edát rendkívül bosszantja a levakarhatatlannak tűnő színésznő, Püren, Serkan pedig nagyon mérges lesz, amikor rájön, hogy Erdem a megkérdezése nélkül szerződött le a filmesekkel. Serkan és Eda azt a cetlit húzza, miszerint egy-egy palackot kell a tengerbe dobniuk, benne egy kívánságukkal. Pirilt és Engint nyomasztja, hogy nem tudják, ki mondja meg Piri apjának, hogy a vágyott fiúunoka helyett kislányt várnak; végül Leylát szemelik ki a feladatra.

Szerelem van a levegőben 122. rész

Öt év telt el Serkan és Eda szakítása óta. Serkan épp New Yorkba készülődik egy három hónapos munkára, de váratlanul lemondja a megbízást; mikor Piril helyett elmegy egy felújítandó szállodába tárgyalni, összetalálkozik Edával. Engin és Piril házassága válságban van – Engin maradt otthon a fiukkal, és ez konfliktusokat szül. Edának, aki sikeres tájépítész lett, időközben született egy kislánya, akire Melo vigyáz, de Kiraz elevensége sok fejtörést okoz neki.

Szerelem van a levegőben 123. rész

Serkan és Eda egy kávézóban beszélgetnek, de Serkan végül megbántja Edát, aki azonnal el is jön onnan. Kiraz bűvész-előadással szórakoztatja a családtagjait, majd ráveszi Burakot, hogy menjenek, és segítsen neki az új bűvésztrükkökkel. Aydan száján kicsúszik, hogy szeretné, ha Kiraz már apának szólítaná Burakot. Engin és Piril úgy döntenek, átviszik Cant a nagymamájához, hogy kettesben töltsenek egy estét. Azonban Serkan megjelenik, és elmondja nekik, hogy találkozott Edával.

Szerelem van a levegőben 124. rész

Kemal Silébe megy, hogy mindent elmondjon Kemalnak, de erről Aydannak is szól. Aydan és Seyfi azonnal utána mennek. Serkannak az az ötlete támad, hogy Eda készítsen prezentációt arról, hogyan képzeli el a szálloda kertjét. Ha tetszik Serkannak, Eda maradhat. Eda persze felháborodik, de elkészíti a prezentációt, amelyet be is mutat Serkan, Deniz, Engin és Piril előtt. Serkan ezután bocsánatot kér Edától, és megkéri, hogy beszélgessenek még egyszer egy vacsora keretei között. Eda beleegyezik. Aydan ráveszi Kemalt, hogy még ne mondjanak el semmit Serkannak, viszont Kemal úgy dönt, ott marad Silében néhány napig, hogy átgondolja a dolgokat.

Szerelem van a levegőben 125. rész

Eda és Serkan kellemesen induló vacsoráját megzavarják Eda feltoluló emlékei; megkéri a férfit, hogy másnap reggel utazzon el, amit Serkan nem hajlandó megtenni. Serkan elmeséli az anyjának, hogy összefutott Edával, és közben nem veszi észre, hogy Seyfi a fürdőszobában bújtatja Kemalt. Melo találkozik Erdemmel, és kölcsönösen biztosítják egymást el nem múló utálatukról. Aydan, Ayfer, Melo, Piril, Engin és Seyfi is összetalálkozik; a két idősebb nő újra versengeni kezd egymással. Amikor Serkan jelenlétében Kiraz felbukkan, Melo azzal siet Eda segítségére, hogy kijelenti: Kiraz az ő lánya, Burak pedig a férje.

Szerelem van a levegőben 126. rész

Eda megismerkedik Pinával, a fiatal lánnyal, aki gyakornoki munkára jön Serkan mellé, és ad neki néhány tanácsot Serkannal kapcsolatban; nagyon meglepődik, amikor kiderül, hogy Pina Serkan unokahúga. Aydan megpróbálja videófelvételen elmondani Serkannak, hogy évek óta Kemalt szereti, de úrrá lesz rajta az idegesség; végül egy levelet hagy a fia kocsijában. Eda – Piril segítségével – megpróbálja elérni, hogy Serkan visszatérjen Isztambulba, és távol kerüljön tőle és Kiraztól, de nincs könnyű dolga. Melo azt hiszi, a Serkan kocsijában levő levelet Eda írta, amiben beismeri, hogy Serkan Kiraz apja.

Szerelem van a levegőben 127. rész

Eda elmondja Aydannak és Melónak, hogy tegyék vissza a borítékot Serkan kocsijába, mert nem ő írta. Serkan olyan terveket küld Edának, amelyek feldühítik őt, ezzel akarja elérni, hogy elmenjen hozzá. A terve sikerül, Eda elindul Serkanhoz. Engin a szomszédasszonyoknak panaszkodik, hogy Piril nem veszi észre, mennyit dolgozik otthon. Piril ekkor ér haza, és veszekedni kezdenek. Aydan meglátja, hogy Melo egy sráccal flörtöl, és felháborodik, mivel azt hiszi, Melónak férje van. Eda és Serkan megbeszélik a tervrajzokat, majd Deniz válaszára várnak.

Szerelem van a levegőben 128. rész

Aydan nem érti, hogy lehet, hogy Serkan nem olvasta el a levelet, de kiderül, hogy Seyfinél van, aki azt hiszi, Kemal írta. Serkan bocsánatot kér Edától, amiért számon kérte rajta, hogy van-e valakije, mire Eda bevallja, hogy Kirazzal beszélt telefonon. Amikor elmegy, kiesik a tárcájából a pengető, amit még Serkantól kapott, és Serkan megtalálja. Másnap reggel Kiraz ráveszi Serkant, hogy lőjenek célba a játékával, és egy fagyit nyer a győztes. Piril és Can ráveszi Engint, hogy menjenek Silébe. Aydannak feltűnik, hogy Kiraz inkább hasonlít Edára.

Szerelem van a levegőben 129. rész

Piril és Engin kölcsönösen gyanakodnak egymásra, hogy ki mennyit tud Kirazról, de nem tudják leleplezni a másikat. Serkan megfogadja, hogy bebizonyítja Edának: már nem a munka a legfontosabb számára, és ebben számít Engin hathatós segítségére, aki viszont a minden lében kanál Erdemet mozgósítja. Eda, Melo és Burak mindent bevet, hogy rábírják Kirazt az oltásra, amit meg kell kapnia. Aydan zsarolással próbálja kiszedni Kirazból, ki az anyukája.

Szerelem van a levegőben 130. rész

Engin megbízza Erdemet, hogy gyermekfelvigyázás ürügyén szerezze meg Kiraz egy hajszálát, de persze a dolog nem megy gördülékenyen. Eda kitalálja, hogy Kirazzal egy teljes munkanapot Serkannal töltenek, hogy lássa, a férfi miként viselkedik a gyerekkel, azonban a folyamatosan érkező munkafeladatok mindkettejük számára kihívást jelentenek. Aydan szintén megpróbálja megszerezni Kiraz hajszálát Enginék kisfia felhasználásával, de nem jár sikerrel.

Szerelem van a levegőben 131. rész

Seyfi elmegy Eda házába Erdemhez, és megszerez egy fogkefét, amiről azt hiszi, hogy Kirazé. Eda elájul, és Serkan ébresztgeti. Később Serkan szerelmet vall Edának, mire Eda megkérdezi, mi lenne, ha ő gyereket szeretne. Serkan azt válaszolja, hogy ők jól meglennének gyerek nélkül. Serkan segít Kiraznak, mire ő a hősének nevezi Serkant. Pina elmondja Aydannak, hogy Kerem rajtakapta őt, ezért úgy tett, mintha tetszene neki Kerem.

Szerelem van a levegőben 132. rész

Eda és Kiraz elindulnak, de Eda rájön, hogy Kiraz Serkannál hagyta a fél pár cipőjét, hogy megtalálja őt. Eda elmegy Serkanhoz, és elmondja, hogy Kiraz a közös gyerekük. Serkan hazamegy, de Eda követi. Serkan nem akar beszélni vele, ezért Eda reggelig ott vár. Engin meg akarja büntetni Piril, hiszen ő már évek óta tudta, hogy Kiraz Eda lánya, ezért cserél vele. Onnantól Engin fog bejárni az irodába, és Piril marad otthon Cannal. Aydan meghallja, hogy Piril nem mondta el senkinek, amit megtudott, és dühös lesz rá.

Szerelem van a levegőben 133. rész

Amikor Deniz megtudja, hogy Serkan elment, olyan dühös lesz, hogy mindenkit kirúg. Seyfi békítő próbálkozásai ellenére Ayfer és Aydan között folytatódik a versengés a kis Kiraz szeretetéért. Serkan visszaérkezik a szállodába, hogy beszéljen Denizzel, és Eda azt hiszi, hogy elfogadta őt és Kirazt, és boldogan szalad Melóhoz a jó hírrel. Egy kis trükkel Pina és Kerem egyre közelebb kerül egymáshoz. Serkan elmondja Edának, hogy még nem érzi készen magát arra, hogy apa legyen.

Szerelem van a levegőben 134. rész

Eda sikeres prezentációt tart az olaszoknak – nagyon szeretné, hogy megkapja egy renoválás alatt álló olasz kastély tájépítészeti projektjét. Aydan és Ayfer egymással versengve szervezik a születésnapi partit Kiraz számára – Aydan még Pinát is elküldi kémkedni. Az olasz bizottság egyik tagja és a felesége elhívja Edát és Serkant vacsorázni. Piril és Engin továbbra is küszködik azzal, hogy miként osszák meg a munka-gyereknevelés arányát egymás között.

Szerelem van a levegőben 135. rész

Serkan Can segítségével megtalálja Kirazt, és megtudja tőle, hogy szeretné, ha visszajönne az apja. Elviszi a szülinapi buliba, ő pedig elmegy. Később megjelenik egy űrhajósruhában, és elmondja Kiraznak, hogy ő az apja. A buli után Kiraz meg akarja mutatni Serkannak a szobáját, ezért ő is hazamegy Edáékkal. Később megtudja, hogy Buba szokta lefektetni Kirazt, ezért féltékeny lesz, és elhatározza, hogy megpróbál tökéletes apja lenni Kiraznak.

Szerelem van a levegőben 136. rész

Mivel Eda és Serkan is vizesek lettek a locsolók miatt, lezuhanyoznak, és éppen mindketten törölközőben vannak, amikor Melo belép, és félreérti a helyzetet. Később Serkan megkéri Edát, hogy hadd töltse kettesben a napot a lányával. Eda belemegy. Ayfer megpróbálja rávenni Edát, hogy menjenek el egy ügyvédhez, de Eda elutasítja, ezért Ayfer Melót viszi magával.

Szerelem van a levegőben 137. rész

Eda épp Serkannal, Enginnel és Pirillel ebédel, amikor felhívják, hogy ő kapta az olasz megbízást. Ayfer tanácsára Melo megpróbálja megvigasztalni Burakot, aki nem veszi észre, hogy a lány milyen érzelmekkel viseltetik iránta. Kemal nem teljesen biztos benne, hogy őszinte szívvel tud segíteni Aydannak Kiraz felügyeletének megszerzésében.

Szerelem van a levegőben 138. rész

Engin bevallja Pirilnek, hogy nem tudja kezelni a munkát, ezért Piril felajánlja neki, hogy térjenek vissza a régi kerékvágásba: Piril dolgozik, Engin marad otthon Cannal. Engin elfogadja. Eda megpróbál beszélni Aydannal, Serkan pedig Ayferrel, hogy kezdjenek tiszta lappal. Azonban Eda és Serkan rájön, hogy a másik család bizonyítékokat gyűjtött ellenük, ezért dühükben beleegyeznek, hogy bíróság elé vigyék az ügyet.

Szerelem van a levegőben 139. rész

Másnap reggel Aydan, Seyfi és Ayfer átmennek Edáékhoz, mondván, hogy vigyáznak Kirazra, amíg Serkan és Eda munkában vannak. Aydan elmondja, hogy talált egy dadát Kiraz számára. Később Serkan elmondja Edának, hogy élhetnének együtt Olaszországban, egy családként. Melo izgatottan várja Burakot, de ő olyan másnapos, hogy inkább egyből lefekszik aludni. Deniz kirúgja Keremet, mire Eda is felmond. Erre Serkan sem akar többé ott dolgozni. Hazamennek, és látják, hogy teljes a felfordulás Aydan és Ayfer versengése miatt.

Szerelem van a levegőben 140. rész

Engin véletlenül elküld egy üzenetet Pirilnek, amit nem neki szánt, ezért Piril még inkább féltékeny lesz. Eda Melóval telefonál, és bevallja neki, hogy örül, hogy Serkan ott van. Serkan ezt meghallja, és mivel Eda hazudott neki, megnyeri a fogadást. Még két hétig maradhat Edánál. Azonban Eda este kizárja Serkant az erkélyre, nehogy vele kelljen aludnia. Másnap Serkan egy kicsit meg van fázva, de legalább volt ideje elintézni, hogy legyen gyermekmegőrző az irodában. Eda eleinte ellenkezik, de végül bemegy Serkannal és Kirazzal az irodába. Piril is beviszi Cant a gyermekmegőrzőbe.

Szerelem van a levegőben 141. rész

Erdem titokban édességet ad Cannak és Kiraznak. Melo rábeszéli Ayfert, hogy menjenek át a másik étterembe dolgozni. Ugyan nem mondja el Ayfernek, de nem akarja látni Burakot. Engin elmondja Serkannak, hogy nem mondott el valamit Pirilnek, hogy egy catering céget alapított az egyik szomszédnőjével. Serkan segítségét kéri, hogy Piril ne jöjjön rá, de Serkan szerint el kéne mondania neki. Piril elmondja Edának, hogy szerinte Engin megcsalja őt, de Eda úgy véli, csak egy félreértésről van szó.

Szerelem van a levegőben 142. rész

Kemal beköltözik Aydanhoz. Később megérkezik a DNS-vizsgálat eredménye, ami kimutatja, hogy Kemal-e Serkan apja, de Aydan egyelőre nem tudja megnézni, mert Kemal is otthon van. Seyfi elviszi Kirazt, hogy megnézzenek néhány iskolát. Serkan panaszkodik Edának, hogy nincs otthon étel, ezért Eda elküldi Serkant vásárolni. Egy óra múlva csatlakozik hozzá, mert tudja, hogy Serkan sosem végezne.

Szerelem van a levegőben 143. rész

Eda négyszemközt ráveszi Serkant, hogy ne bánjon túl keményen Keremmel a tervrajza miatt. Serkan átbeszéli Keremmel, hogy mik voltak a hibái. Aydan végre meg tudja nézni a DNS-teszt eredményét, és kiderül, hogy tényleg Kemal Serkan apja. Másnap Piril és Engin átmennek Edáékhoz, és elmondják nekik, hogy elmennek az iskolai meghallgatásra. Eda és Serkan is be akarják oda íratni Kirazt, de ennek Pirilék nem örülnek, mivel már csak egy szabad hely van.

Szerelem van a levegőben 144. rész

Melo bevallja Ayfernek, hogy Burak megcsókolta, Ayfer pedig elintézi, hogy kettesben maradjanak, azonban ekkor Burak – Kerem tanácsára – közli a lánnyal, hogy úgy tekint rá, mintha a testvére lenne. A Serkan-Eda, valamint Engin-Piril páros között egyre inkább elmérgesedik a viszony, ahogy a felvételi verseny a vége felé közeledik. Kiraz és Can véletlenül meghallja, amint Aydan azt mondja Seyfinek, hogy Serkannak Kemal az apja.

Szerelem van a levegőben 145. rész

Aydan hagy egy üzenetet Serkan rögzítőjén: bevallja, hogy a férfi édesapja nem Alptekín, hanem Kemal. Serkan és Eda a közös éjszaka után kölcsönösen biztosítják egymást szerelmükről. Kemal és Kiraz között egyre közvetlenebb a kapcsolat, a kislány szinte nagyapjaként szereti a férfit. Melo – Ayfer megdöbbenésére – sikeresen féltékennyé teszi Burakot. Aydan üzenetét Serkan kérésére Eda hallgatja meg, aki kitörli az üzenetet, és meggyőzi Aydant, hogy személyesen mondja el az igazat Kemalnak és Serkannak.

Szerelem van a levegőben 146. rész

Eda elhívja Kemalt az iskolába. Ő el is megy, és eléri, hogy Kiraz kijöjjön a mosdóból. Eda meghívja Kemalt és Aydant vacsorára. Az a szándéka, hogy az egész család és a barátok előtt bejelenti, hogy együtt van Serkannal. Aydan úgy dönt, kibékíti Serkant Kemallal. Megtudja, hogy Deniz befektetőket keres a kikötői projekthez, és ráveszi Kemalt, hogy szálljon be. Eda és Serkan ráveszik Keremet, hogy jöjjön vissza dolgozni. A vacsoránál Deniz is megjelenik hívatlanul.

Szerelem van a levegőben 147. rész

Másnap Serkan felhívja Melót, és a segítségét kéri, mert meg akarja kérni Eda kezét. Melo persze elmondja Ayfernek, és hamarosan Edán kívül már mindenki tudja a hírt. Serkan az ő segítségüket is kéri, de meglepetést akar Edának. Serkan azt mondja Edának, hogy a kikötői projekt ügyében lesz egy vacsora aznap, és elhívja őt is. Piril megtudja, hogy lefújták a Katar projektet, azonban akkora kölcsönt vettek fel rá, hogy azt nem tudják visszafizetni, és ez azt jelentené, hogy tönkremegy a cég.

Szerelem van a levegőben 148. rész

Serkan és Eda összeházasodnak. A lagzin Piril úgy dönt, nem szól nekik, mekkora bajban van a cég, hadd élvezzék a nászútjukat. Kerem rájön, hogy Pinának nincs barátja, csak az ikertestvérével beszélt. Deniz is megjelenik a lagzin, és válóperes ügyvédek névjegyeit adja Serkannak nászajándékba, majd elmegy. Serkan és Eda elmennek Olaszországba nászútra. Másnap Melo elküld nekik egy cikket, amiben azt írják, hogy Deniz Serkan szeretője.

Szerelem van a levegőben 149. rész

Eda és Serkan egy étteremben vacsoráznak. Serkan kimegy néhány perce, addig Eda fizetni akar a céges bankkártyával, és rájön, hogy zárolták. Serkannak nem mondja el, de felhívja Pirilt, és tőle megtudja, hogy mi történt. Piril kéri, hogy ne szóljon Serkannak. Ezután Eda próbál mindenen spórolni, és Serkan nem érti, hogy miért. Engin azt hiszi, hogy Piril megint várandós. Eda rájön, hogy Serkan mindenképp megtudná, hogy nem tud fizetni a céges bankkártyával.

Szerelem van a levegőben 150. rész

Serkan számára egyre kényelmetlenebb Deniz közeledése, emellett nagyon nehezen viseli, hogy nem tud Edával lenni. Engin azt hiszi, hogy Piril várandós, pedig a felesége csak kétségbeesetten próbálja visszahúzni a vállalatot a csőd széléről. Aydan Kemal segítségével próbálja meggyőzni Denizt, aki egy vita után minden kapcsolatot megszakított Serkannal, hogy mégis fogadja a férfit. Engin a félreértés miatt féltékeny lesz, de végül Piril mindent elmond neki az Art Life nehéz helyzetéről.

Szerelem van a levegőben 151. rész

Serkan egyelőre nem tudja elmondani Edának, hogy eladta a részvényeit. Közben Piril és Engin dühös Serkanra, mert úgy érzik, cserben hagyta őket. Aydan felhívja Pirilt, és tőle megtudja, mi történt. Piril és Engin átmennek Edáékhoz, és Eda tőlük megtudja, mit tett Serkan. Piril és Engin összevesznek Serkannal és Edával, majd később Eda biztosítja Serkant, hogy mindenben támogatja, bármihez is akar kezdeni ezután. Kiraz elmondja, hogy házi feladatnak azt kapta, hogy le kell videóznia, ahogy feltesz egy kérdést a családjának.

Szerelem van a levegőben 152. rész

Burak és Melo végre összejönnek, de Melo nem akarja elmondani senkinek sem. Ayfer arra próbálja tanítani Aydan, hogyan éljen egyszerűbben, és azt javasolja, adja el a ruhákat, amiket már nem hord. Aydan nem hajlandó eladni egyetlen ruháját sem, ezért úgy dönt, inkább Kemal zakóit adja el. Serkant az egyik diákja meghívja egy buliba, ezért Eda megkéri Melót, hogy este vigyázzon Kirazra. Melo Burakot is szeretné magával vinni, amibe Eda beleegyezik.

Szerelem van a levegőben 153. rész

Aydan úgy dönt, feleannyi fizetést ad Seyfinek, hogy csökkentse a költségeiket, de ezzel beláthatatlan lavinát indít el. Serkan panaszkodik Kemalnak, mert úgy érzi, Eda unja őt, sosem figyel oda rá, mióta tanítani kezdett, Kemal pedig úgy érzi, nem tud olyat tenni, ami Aydan megelégedésére szolgálna. Piril és Engin elúsznak a feladatokban, és annak ellenére, hogy nem felhőtlen a kapcsolatuk, Eda felajánlja nekik a segítségét. Melo elárulja Edának, hogy összejött Burakkal.

Szerelem van a levegőben 154. rész

Miután Eda elújságolja Serkannak, hogy várandós, Serkan a hírtől teljesen úgy kezd viselkedni, mintha ő is várandós lenne; túlzott aggodalma és gondoskodása sokszor bosszantja, de meg is nevetteti Edát. Amikor befut az első megrendelés az új céghez, Piril és Engin azon töri a fejét, hogy a két óra múlva hozzájuk ellátogató megrendelő előtt miként tűnhetnének fel a legjobb színben. Végül Engin behívja Serkan barátait és családtagjait, hogy játsszák el a megrendelő Nuray asszony előtt, hogy felkapott, neves építészek, akik szorgalmasan dolgoznak.

Szerelem van a levegőben 155. rész

Aydan elhatározza, hogy beszél Keremmel, majd megpróbálja rávenni, hogy vagy hagyja békén, vagy vegye el Pinát. Kerem nem érti, hogy miért mondja ezt. Melo, Ayfer és Burak meglátogatják Edáékat, és Ayfer kettesben beszélget Serkannal. Elmondja neki, hogy mindent tud, de miközben ő a depresszióra gondol, Serkan a terhességre. Viszont később Serkan gyanút fog, hogy Ayfer valami másra gondol. Eda szerint furcsán viselkednek, mert mindenki aggódik érte.

Szerelem van a levegőben 156. rész

Pina bejelenti Serkannak, hogy együtt van Keremmel. Serkan nem bánja, ha Kerem tényleg egyetemre megy. Eda visszatér, és elmondja, hogy megkapták a projektet. Serkan Pirilre és Enginre bízza Kirazt, hogy elvigye Edát egy házhoz, ami Edának nagyon tetszik. Serkan elmondja neki, hogy évekkel ezelőtt megvette, és odaköltözhetnek. Eda örül az ötletnek. Ayfer és Melo megérkeznek Aydanhoz, de Seyfi figyelmezteti őket, hogy Aydan botox kezelést kapott, ami félresikerült, és ezért a fél arca lebénult.

Szerelem van a levegőben 157. rész

Eda és Serkan elmennek a nőgyógyászhoz. Serkan meg akarja tudni a magzat nemét, de Eda nem, ezért Serkan titokban készít egy fotót az ultrahangképről. Burak felveti, hogy összeházasodhatnának, de Melo eltereli a témát. Serkan Engin segítségével próbálja megtudni a baba nemét. Engin ezt később elmondja Pirilnek is, aki továbbadja Edának. Eda dühös Serkanra, mert azt hiszi, megismerte a baba nemét, de Serkan tagad.

Szerelem van a levegőben 158. rész

Kiraz és Can kitalálja, hogy összeházasodnak, de az ötlet mindkét szülőpárnál csak visszafogott lelkesedést vált ki. Eda és Serkan végre megtudja a baba nemét. Melót bosszantja, hogy Burak mennyire szereti a focit és a meccseket, és Ayferrel együtt komoly tesztnek veti alá a fiút. Mivel az esküvőhöz jegygyűrű is dukál, Kiraz kérés nélkül elveszi Aydan Yadigartól kapott gyűrűjét, amit Aydan bosszankodva az asztalon hagyott.

Szerelem van a levegőben 159. rész

Mivel Eda rendkívül bosszantónak találja a kontrollmániás orvost, akit Serkan talált neki, bosszúból felkeres egy szülésznőt, aki a vízben szülést propagálja nekik. Bár Ayfert kivéve mindenki azt hiszi, hogy az eltűnt gyűrűt Kerem lopta el, hogy kifizesse az egyetemet, a fiú szomorúan elmeséli, hogy Burak adta neki kölcsön a pénzt. Eda egy elejtett megjegyzésből rájön, hogy teljesen kiment a fejéből Serkan születésnapja, de Melo már intézkedett: beváltja évekkel korábban tett ígéretét, hogy rendez Serkannak egy igazi szülinapi partit.

Szerelem van a levegőben 160. rész

Reggel Seyfi átmegy Edáékhoz, és Serkan megbízza azzal, hogy figyelje Edát, amíg ő nincs otthon, és mondja azt, azért jött, hogy főzzön. Eda nem hisz neki, de húsgombócot kér, amit Seyfi megtagad. Ayfer elmondja Melónak, hogy ő egy szenvedélyes férfit szeretne, erre Melo megígéri, hogy szerez neki egyet. Eda felhívja Keremet, és megfenyegeti, hogy jöjjön haza Konyából. Kerem beleegyezik. Serkan elmondja Piriléknek, hogy kapott egy új munkaajánlatot Hollandiából.

Szerelem van a levegőben  161. rész

befejező epizód

Eda és Serkan a hegyi nyaralóba tartanak, de Serkan eltéved, és ráadásul le is robban a kocsi.

Seyfi bejelenti Aydannak, hogy fel fog mondani miután Eda megszült. Aydan kiakad, ezért Seyfi azt javasolja Kemalnak, hogy adjon neki egy kis nyugtatót. Miközben Sekan a kocsit javítja, elfolyik Eda magzatvize. Az erdő közepén nincs igazán térerő, de Edának sikerül felhívnia Ayfert, és megkéri, szóljon Cenk doktornak, hogy szülni fog. Serkannal elindulnak a kórházba, de Serkan még mindig nem tudja, hol vannak. Aydan megissza az egész üvegcse nyugatót, és ezzel teljesen szedálja magát.

Szólj hozzá!

Csillagászati tetőpont – válasz rejtvényhez

Fazilet asszony és lányai epizódlista: íme a tartalom