in

Fogd a kezem – szereplők névsora

Hirdetés

Fogd a kezem – szereplők névsora.

Azra (Alina Boz) és Cenk (Alp Navruz) története két azonos világból érkező, hasonló anyagi háttérrel rendelkező ember találkozása, akik most ismerkednek a nagybetűs élettel. Minden egy Egyesült Állomokból hazafele, vagyis Isztambulba tartó repülőn kezdődik és csomagjaik összekeveredésének köszönhetően a gép landolását követően is folytatódik. Azra egy gasztroiskola elvégzése után tér vissza szülőhazájába, hogy étteremtulajdonos édesapjának segítsen, azonban egy gázrobbanást követően váratlanul elveszti apját, akinek felhalmozott adósságai miatt az utcára kerül autista öccsével, Merttel együtt. A helyzetet tovább nehezíti, hogy Mert eltűnik. A történet másik szálán a szintén jómódú Cenk áll, aki azután tér vissza Törökországba, hogy kirúgták az egyetemről. A családi vállalkozásukat, amelynek ő a várományosa, nagymamája, Mrs. Feride vezeti, aki miután megtudja, hogy unokája nem fejezte be az egyetemet, jobbnak látja, ha a fiút végigvezeti azon a bizonyos szamárlétrán. Így kerül Cenk a konyhára, ahol útjaik Azrával ismét keresztezik egymást, hiszen Mrs. Feride a lányt szintén alkalmazza apja halála után. Cenkkel együtt indulnak Mert keresésére…

Természetesen, ahogy az életben is, semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Több szálon futó cselekmény, érzelmek, nehéz döntések, szerelmek és félreértések tarkítják a Fogd a kezem-et. Hogyan boldogul Azra édesapja halála után? Sikerül-e megtalálniuk Mertet? Hogy éli meg az autista kisfiú mindezt? Mire képes a szerelem? Mit tesz meg az ember szerelméért és a családjáért? Mi van, ha a kettő között választani kell?

Elimi BIrakma, vagyis a Fogd a kezem fókuszában az emberi kapcsolatok állnak, a szereplők jellemfejlődése és egymáshoz való viszonyuk. A sorozat Latin-Amerika, Afrika, Ázsia és több európai ország, mint például Görögország, Spanyolország, vagy éppen a szomszédos Románia után Magyarországon is látható a Duna Televízió műsorán.

Fogd a kezem – november 29-től hétköznaponként 18.45-től a Duna Televízión!

Fogd a kezem – tartalom

Szereplő neve Színész(nő) Magyar hang
Azra Güneş Alina Boz Bogdányi Titanilla
Cenk Çelen Alp Navruz Szatory Dávid
Sumru Güneş Dolunay Soysert Balogh Anna
Gönül Süeda Cil Zsurzs Kati
Feride Çelen Seray Gözler Bencze Ilona
Serap Çelen Ebru Aykac Tóth Enikő
Mert Güneş Yigit Kagan Yazici Mayer Marcell
Tarık Yelkenci Batuhan Yelkenci Horváth-Töreki Gergely
Cansu Kara / Yavuz Cemre Gümeli Csifó Dorina
Melis Çelen Cemre Baysel Tamási Nikolett
Nazim Yildirim Simsek Háda János
Hülya Akgün Gökce Yanardag Détár Enikő
Belkis Özgür Kaymak Nyírő Eszter
Nermin Yasemen Heper Koffler Gizella
Azmi Yelkenci Burak Tamdogan Berzsenyi Zoltán
Ceyda Ipek Filiz Yazici Hermann Lilla
Mesut Akgün Ertugrul Postoglu Németh Gábor
Arda Çelen Emre Bey Renácz Zoltán
Fatma Pınar Töre Roatis Andrea
Efkan Emre Ozan Kisfalusi Lehel
Hüsniye Suna Sancaktar Tímár Éva
Kemal Güneş Hüseyin Avni Danyal Bezerédi Zoltán
Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Kovács Kati legszebb dalai

Kovács Kati legszebb dalai

Pál Dénes koncertek, fellépések – helyszínek, időpontok