in

Fogd a kezem – tartalom

Hirdetés

Fogd a kezem – tartalom.

Azra (Alina Boz) és Cenk (Alp Navruz) története két azonos világból érkező, hasonló anyagi háttérrel rendelkező ember találkozása, akik most ismerkednek a nagybetűs élettel. Minden egy Egyesült Állomokból hazafele, vagyis Isztambulba tartó repülőn kezdődik és csomagjaik összekeveredésének köszönhetően a gép landolását követően is folytatódik. Azra egy gasztroiskola elvégzése után tér vissza szülőhazájába, hogy étteremtulajdonos édesapjának segítsen, azonban egy gázrobbanást követően váratlanul elveszti apját, akinek felhalmozott adósságai miatt az utcára kerül autista öccsével, Merttel együtt. A helyzetet tovább nehezíti, hogy Mert eltűnik. A történet másik szálán a szintén jómódú Cenk áll, aki azután tér vissza Törökországba, hogy kirúgták az egyetemről. A családi vállalkozásukat, amelynek ő a várományosa, nagymamája, Mrs. Feride vezeti, aki miután megtudja, hogy unokája nem fejezte be az egyetemet, jobbnak látja, ha a fiút végigvezeti azon a bizonyos szamárlétrán. Így kerül Cenk a konyhára, ahol útjaik Azrával ismét keresztezik egymást, hiszen Mrs. Feride a lányt szintén alkalmazza apja halála után. Cenkkel együtt indulnak Mert keresésére…

Természetesen, ahogy az életben is, semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Több szálon futó cselekmény, érzelmek, nehéz döntések, szerelmek és félreértések tarkítják a Fogd a kezem-et. Hogyan boldogul Azra édesapja halála után? Sikerül-e megtalálniuk Mertet? Hogy éli meg az autista kisfiú mindezt? Mire képes a szerelem? Mit tesz meg az ember szerelméért és a családjáért? Mi van, ha a kettő között választani kell?

Elimi BIrakma, vagyis a Fogd a kezem fókuszában az emberi kapcsolatok állnak, a szereplők jellemfejlődése és egymáshoz való viszonyuk. A sorozat Latin-Amerika, Afrika, Ázsia és több európai ország, mint például Görögország, Spanyolország, vagy éppen a szomszédos Románia után Magyarországon is látható a Duna Televízió műsorán.

Fogd a kezem – november 29-től hétköznaponként 18.45-től a Duna Televízión!

Fogd a kezem – szereplők névsora

Fogd a kezem heti tartalom

Fogd a kezem korábbi részek tartalma

2020.02.13., Csütörtök 18:45 – 48. rész

Hulya házassági szerződést irat alá Mesuttal, képtelen bízni benne. Ali elmondja Feride asszonynak, hogy ő ismeri Mertet, mivel többször találkozott vele Meryemnél. Az idős asszony azonnal felkeresi a nő házát. Azrát és Cenket megtámadják, a fiút pedig nagyon összeverik, miközben Azrát egy mikrobuszba tuszkolják. Kadír siet a segítségükre, és felajánlja, hogy megjavítja a tönkretett autót. A férfi így megtalálja Ece búcsúlevelét az autóban. Arda iskolájába új lány érkezik, akire a fiúk azonnal felfigyelnek. A Celen család estére Efkant és a szüleit várja vacsorára.

2020.02.14., Péntek 18:45 – 49. rész

Tarik felkeresi Azrát, és őszintén elmondja neki, hogy mit érez iránta, ám a lány visszautasítja. A fiú dühében és csalódottságában Cenket okolja, így a kettejük közötti barátság végleg véget ér. Azmi felajánl egy lehetőséget a fiának az új cégénél, amit titokban szervez. Feride asszony sejti, hogy a Celen cég igazgatója készül valamire, illetve hogy a háta mögött sikkasztott. Az idős asszony egyébként nincs megbocsájtó hangulatban, mivel az orvos közli vele, hogy készüljenek fel, hogy Hüsnyiének nincs sok hátra. Feride asszony azt is elmondja Azrának, hogy Mert Meryem házában volt eldugva. A lány szeretné kideríteni, hogy vajon Ali látta-e ott Sumrut.

2020.02.17., Hétfő 18:45 – 50. rész

Azra Mesuthoz megy, hogy számon kérje, aztán Sumruhoz. A lánynak annyira elege lesz, hogy úgy dönt, Cetinnel az oldalán pert indít ellenük. Rájön, hogy Sumru a Mesuttól kicsalt pénzből házat vett magának. Hüsnyie egyre rosszabbul van, arra kéri Feridét, hogy találja meg a lányát. Cenk és Ferhat mester kitalálják, hogyan hozhatnák közelebb egymáshoz Mertet és Azrát. Melis megismerkedik egy jóképű idegennel, aki nagy hatással van rá – Kadír elkezdte a bosszúját Cenk ellen.

2020.02.18., Kedd 18:45 – 51. rész

Burhan megfenyegeti Sumrut, ehhez pedig Fatmát használja fel. Cenk ötletét megvalósítva, Hüsnyie unokája Ali a Celen villába megy éjszakára, hogy Merttel találkozzon. Melis és Kadír randiznak, a lánynak pedig egyre jobban tetszik a fiú. Serap beszél Azrával, és arra kéri, hogy miután kibékült a testvérével, költözzön el a villából, és hagyja békén Cenket. Hüsnyie úgy érzi, egyre közelebb az út vége, utolsó kívánsága, hogy találkozzon a lányával.

2020.02.19., Szerda 18:45 – 52. rész

Feride asszony megbízza Hasant, hogy találja meg Hüsnyie lányát. Burhan egyre idegesebb, mert nem éri el Cansut, így Sumruhoz fordul segítségért. A nő rájön, hogy a lánya eltűnt, hiszen nincs is a barátnőjénél, sőt nem is találkoztak. Azra és Cetin megindítja a pert Mesut és Sumru ellen. Fatma találkozhat Merttel. Kadír tovább szővi a hálóját Melis körül.

2020.02.20., Csütörtök 18:45 – 53. rész

Ceyda féltékeny az új osztálytársa, úgy érzi Arda több figyelmet szentel neki, mint kellene. Cansu életjelet ad magáról, videót küld Cenknek, ahol öngyilkossággal fenyegetőzik. Azra felismeri a környezetet, és a fiúval együtt elindulnak, hogy megkeressék az elkeseredett lányt. Pedig Cansuban egészen más érzelmek tombolnak. Miután megismerkedik Kadírral, közösen döntik el, hogy milyen bosszút álljanak Cenken. Kadír pedig jól használja fel a lány dühét.

2020.02.21., Péntek 18:45 – 54. rész

Cenk és Azra is nehezen dolgozza fel, ami Cansuval történt. A fiú nem találja a levelet, amit Ecétől kapott, így felkeresi Kadírt. A férfi tagadja, hogy a levél nála lenne. Melis egyre boldogabb, mivel Kadír randira hívja, ami álomszerűen sikerül. Túl szépen… Cansu dühe és elkeseredettsége nem enyhül, ezért arra kéri az anyját, akadályozza meg, hogy Mert újra szeresse Azrát. Sumru azonban gonosz tervet eszel ki: megzsarolja Azrát; amennyiben elhagyja Cenket, gondoskodik róla, hogy a kisfiú újra elfogadja a nővérét. A lány választás elé kerül: a szerelme vagy a testvére. Feride asszony minden idejét Hüsnyijénél tölti, mivel érzi, hogy hamarosan búcsút kell venniük egymástól. A haldokló asszony utolsó kívánsága, hogy találkozzon még egyszer a lányával. Bár Melek szégyelli magát, amiért elhagyta a fiát és az anyját, végül felkeresi. Időben érkezik, de nem sokáig nem foghatja Hüsnyie kezét.

Korábbi részek tartalma

 

2020.02.04., Kedd 18:45 – 41. rész

Serap addig faggatja Cenket, míg a fiú bevallja, hogy szerelmes Azrába. A vallomást a lány is hallja, nem is tudja mire vélni. Cenk úgy dönt, hogy ezek után őszintén elmondja az érzéseit Azrának. Azmi úr szeretné megtalálni Mertet, ehhez pedig Sumru segítségét kéri. Hulya rájön Mesut hazugságaira, ráadásul attól tart, hogy a férje felelős Kemal haláláért. Mesut megfenyegeti Sumrut, hogy mindent elmond a nő múltjáról a Celeneknek. Sumru közben retteg, mivel úgy tűnik, valaki követi őt. A nő attól tart, hogy az első férje az, akit sok évvel ezelőtt börtönbe küldtek. Arda megismerkedik és összebarátkozik az árvaházban egy kisfiúval, akit Mertnek hívnak és gyönyörűen zongorázik.

2020.02.05., Szerda 18:45 – 42. rész

Cenk és Arda nem szeretnék, ha mások is megsejtenék, hogy mi van köztük. Melis turkálni kezd Azra cuccai között, amikor rájön, hogy az általa olyannyira utált lánynak is van szíve. Feride asszony úgy dönt, nem tűri tovább, hogy Azmi úr kihasználja a betegségét, ezért minden céges adatot ellenőriztet. Tarik elfogadja az apja ajánlatát, hogy dolgozzanak együtt. Hulya szeretné, ha Serap is rájönne, hogy Sumru nem az, akinek mondja magát. Mesut szeretne kibékülni a feleségével, de Hulyat ez hidegen hagyja. A Celen villánál feltűnik egy titokzatos lány, aki Cenket keresi.

2020.02.06., Csütörtök 18:45 – 43. rész

Sumrunak váratlan vendége akad, a börtönből frissen szabadult volt férj. Burhan szeretné, ha a nő elmondaná Cansunak az igazságot róla, hiszen a lány úgy tudja, hogy az apja halott. Tarik rájön Azra és Cenk kapcsolatára. A család beleegyezik, hogy Efkan a villába jöjjön bemutatni a családját, ám Cenk nyomoztat a fiú után. Gönül úgy dönt, hogy visszaköltözik a falujába, mivel nem bírja Nazimot elviselni. Ece újra felkeresi Cenket, ezúttal az étteremben, ám helyette Azrával ismerkedik meg.

2020.02.07., Péntek 18:45 – 44. rész

Arda és Mert együtt készülnek a koncertre, a fiú pedig közös fotót küld a bátyjának. Cenk azonnal szól Azrának, és elindulnak az árvaházba. Sumru és Azmi úr is odasietnek. Azrát hatalmas csalódásként éri, hogy az öccse elutasítja őt, helyette pedig Sumrut választja. Ece öngyilkossága után, bátyja Kadír Cenket hibáztatja, és megfogadja, hogy megbosszulja a húga halálát. Ehhez be kell épülnie a Celen családba.

2020.02.10., Hétfő 18:45 – 45. rész

Mivel Mert nem hajlandó Azrával menni, ezért Sumruval együtt a Celen villába mennek. Fatma nem tudja elfogadni, hogy elszakították a kisfiútól, ezért Sumru házához megy, ott várja meg a nőt és és Mertet. Feride asszony nyugalomra inti Azrát. Serap szeretné, ha a lány az öccsével együtt elköltözne a villából.

2020.02.11., Kedd 18:45 – 46. rész

Burhan tovább zaklatja Sumrut, így találkozik Merttel is, akitől megpróbál a nőt és Cansut illetően információhoz jutni. Azra és a Celen család meglátogatja Mertet, ám a kisfiú nem akar szóba állni velük. Kadír eltemeti a húgát, ám a dühe nem csillapodik. Cenk elmondja Azrának, valójában mi köze volt Ecehez. Fatma tébolyultan mászkál Isztambul utcáin, és gyászolja Mertet.

2020.02.12., Szerda 18:45 – 47. rész

Kadír terve készen áll: úgy gondolja, hogy az a leghatékonyabb, ha Melisen keresztül próbál Cenk közelébe férkőzni. Ceydat felhívja az apja, de egyelőre nem találkozhatnak. Az okot azonban nem árulja el. Efkan a szüleivel együtt felkeresi a Celen családot, Cenk viszont leleplezi, és mindenki előtt megszégyeníti. Melis érthető módon kiborul, és Azrát hibáztatja a kínos jelenetért.

 

2020.01.27., Hétfő 18:45 – 35. rész

Az orvos nem engedi haza Feride asszonyt, de az unokái meglátogatják. Cenk és Azra csúnyán összevesznek, miután a fiú elzavarja a kórház területéről. Cenk felkeresi Azmi urat, és nekitámad. Melis rájön, hogy mennyire értékes számára a nagymamája. Feride asszonyt nagy meglepetés éri, miután az orvosa elmondja, hogy miért nem engedte haza és ki is ő valójában.

2020.01.28., Kedd 18:45 – 36. rész

Az otthon, ahol Fatma és Mert meghúzza magát, igazgatónője felfedezi, hogy a nő és a kisfiú beköltöztek. Reyhan asszony felajánlja, hogy vállalja a kisfiú taníttatását. Mesut lebukik a felesége előtt, hogy pénzt adott Sumrunak. Hulya a maga módján kezeli a helyzetet: felkeresi a barátnőjét azzal az ötlettel, hogy partner lenne az új kávézóban. Cenk megpróbálja elhitetni a nagymamájával, hogy Azra nem kíváncsi rá, Serap pedig felszólítja a lányt, hogy költözzön el. Feride asszony pszichiátriai vizsgálata is lezárul.

2020.01.29., Szerda 18:45 – 37. rész

Seride asszony miután megtudja, hogy Serap el akarta zavarni Azrát, valamit Cenk is becsapta, úgy dönt, hogy Azrát beköltözteti a villába. A család érthető módon nem fogadja jó szájízzel, de tekintve az előzményeket, senki nem meri kimondani egyértelműen a véleményét. Arda és Tunc összeverekednek, Cansu pedig az iskolaigazgató engedélyével egy feladatot talál ki “büntetésből”. Feride asszony nem rúgja ki Azmi urat, de nyilvánvalóvá teszi, hogy tudja milyen szerepet töltött be az ő meghurcoltatásában. Fatma és Mert az iskolában maradnak. Hulya rájön, hogy Mesut csúnyán becsapta, és kérdőre vonja a férjét.

Fogd a kezem 2020.01.20., Hétfő 18:45 – 30. rész

Miután kiderül, hogy Azra és Cansu testvérek, a Celen villában kitör a botrány. Feride asszony rosszul lesz, Serap pedig elzavarja Azrát. Sunmru, mint mindig ezt is kimagyarázza. Cenk hatalmasat csalódik Azrában, ráadásul attól fél, hogy a nagymamája lesz még rosszabbul. Azra az egész éjszakát a Celen ház küszöbén tölti. Serap viszont jó lehetőséget lát a botrányban: Azmi úrral közösen szeretnék, ha a bíróság beszámíthatatlannak ítélné Feride asszonyt és pszichiátriára küldené. Fatma eltűnik és magával viszi Mertet is.

Fogd a kezem 2020.01.21., Kedd 18:45 – 31. rész

Miután Cansu elmagyarázza a történteket Cenknek, a lány azt is elmondja, tudja, hogy a fiú Azrába szerelmes. Arda összetűzésbe kerül az osztálytársával. és úgy tűnik, ennek nem lesz jó vége. A család értetlenül fogadja, hogy Feride asszony megbocsájtott Azrának. Azmi úr nem tétlenkedik, Serappal együtt megindítják Feride asszony pszichiátriai vizsgálatának folyamatát. Tarik arra kéri az apját, hogy ne bántsa Azrát.

Fogd a kezem  2020.01.22., Szerda 18:45 – 32. rész

Hülya elmondja Mesutnak, hogy Feride asszony Azrára akarja hagyni minden vagyonát. Az egész Celen család a lány ellen fordul. Hüsniyének lelkiismeret-furdalása van, amiért a kis Alinak azt hazudja, hogy az anyja egyszer még visszajön. Cansu eltökéli, hogy küzdeni fog Cenkért Azrával szemben. Melis bejelenti a családnak, hogy Efkannal eljegyzik egymást, a hírnek azonban nem annyira örül a Celen család. Azra nagy erőkkel keresi Mertet, akit Fatma vitt el, és bujkál vele. Azmi tudatja Sumruval, hogy Feride már nem támogatja tovább anyagilag. Ez Sumrut összetöri, és Mesuttól próbál pénzt szerezni. Sumru azzal az ötlettel áll elő, hogy Mesut félemlítse meg Azrát, hogy ne fogadja el Feride asszony örökségét.

Fogd a kezem 2020.01.23., Csütörtök 18:45 – 33. rész

Feride asszony azt hazudja a családnak, hogy elutazik, valójában Hüsnyie néninél alszik a műtét előtti utolsó éjszakán. Azrát gyötri a lelkiismeret-furdalás, ezért szól Cenknek a nagymamája betegségéről. A két fiatal a következő, műtét utáni napokat Feride asszony mellett tölti, amíg az orvos haza nem engedi. Cenk arra kéri a lányt, hogy utána tűnjön el az életükből. Fatma macska-egér harcot játszik Sumruval, miközben Mert nála van. A hazaérkező Feride asszonyt rendőrök várják, hogy bekísérjék az elmeorvosi vizsgálatra.

Fogd a kezem  2020.01.24., Péntek 18:45 – 34. rész

Miután Feride asszonyt beviszik a kórházba, Cenket pedig a rendőrségre, a család elindul utánuk. Azráért is megérkeznek a rendőrök, igaz, ők más okból; a Celen család jelentette fel. Egyre nyilvánvalóbb, hogy Azmi úrnak tervei vannak Sumruval. Feride asszonynál megkezdik a pszichiátriai vizsgálatot. Cenk és Arda is nagyot csalódtak az anyjukban.

2020.01.30., Csütörtök 18:45 – 38. rész

Sumru megtudja, hogy Azra a villába költözött, ami őt is és Cansut is kiborítja. Az asszony szeretné Azmi urat az oldalára állítani, és elérni, hogy Azra eltűnjön a Celen család közeléből. Más is van így ezzel, Melis felhívja Cansut, hogy rávegye, közösen túrják ki Azrát. Reyhan igazgatónő szeretné, ha Mert is fellépne a szokásos iskolai koncerten, Fatma ennek egyáltalán nem örül. Arda a család segítségét kéri, milyen programot találjon az árva gyerekekkel. Az alapötletet Azra adja. A lány egy titokzatos üzenetet kap egy idegentől, aki azt állítja tudja, hol van Mert. Azra elindul megkeresni, pedig nem kellene

2020.01.31., Péntek 18:45 – 39. rész

Azmi úr ajánlatot tesz Azrának: előkeríti a testvérét, cserébe eltűnik a Celen család életéből. Cenk megtudja, hogy a férfi tudott Feride asszony betegségéről, ennek ellenére vetette alá a pszichiátriai vizsgálatnak. Hulya megpróbálja szembesíteni Sumrut és Mesutot, de mindketten kimagyarázzák magukat. Azra rájön, hogy Efkan egy csaló, és megpróbálja kihasználni Melist. Gönül rájön, hogy a férje lop az étteremből.

2020.02.03., Hétfő 18:45 – 40. rész

Cenk és Azra nagyon összevesznek, a fiú pedig kis híján szerelmet vall. Arda – anélkül, hogy tudná ki ő – megismerkedik Merttel, a két fiú között pedig rögtön kialakul az együttműködés. Cetin olyat mond Hulyanak, ami a nőt teljesen kiborítja. tarik rájön, hogy Nazim meglopja, ráadásul úgy érzi, hogy mindenki csak kihasználja. Sumru a Celen villába megy, ahol meggyőzi Serapot arról, hogy Cenk és Azra között több van futó ismeretségnél.

Fogd a kezem  2020.01.13., Hétfő 18:45 – 25. rész

Meryem nagyon rosszul érzi magát, amikor rájön, hogy Mert nem más, mint Azra testvére. Azmi és Serap mindent megtesznek, hogy mentsék a Celen család vagyonát, ezért megpróbálnak rábukkanni Feride asszony végrendeletére. Cansu és Azra között nő a feszültség, Cansu úgy véli, a húga Sumrut használja, hogy bosszút álljon rajta Cenk miatt. Tarik és Cenk között tettlegességig fajul egy vita, ami Azra miatt tör ki. Feride asszony kérdőre vonja és megfenyegeti Azmit, miután rájön, hogy az iratai között turkált. Sumri Serapnak és Hulyanak is panaszkodik a nevelt lánya miatt.

Fogd a kezem 2020.01.14., Kedd 18:45 – 26. rész

Kemal úr egykori pincére, Cetin arra gyanakszik, hogy a robbanás nem véletlen volt, és szeretné, ha újra kezdenék a nyomozást. Ebben pedig Sumru segítségét kéri, aki támogatja ebben, sőt Mesut is mellé áll. Sumru viszont azt a pénzt szeretné visszakapni, amit néhai férje Mesutnak adott. A férfi így kénytelen hozzányúlni a feleségével közös számlájukhoz, viszont ahhoz Hulya aláírására is szüksége lesz. Feride asszony belátja, hogy Ardának szüksége van Ceydára a gyógyuláshoz. Cansu rájön anyja féltve őrzött titkára.

Fogd a kezem  2020.01.15., Szerda 18:45 – 27. rész

Meryem nem bír tovább a lelkiismeretével, és szeretné elmondani Azránka, hogy tudja, hol van Mert. Közben Cansu és az anyja megjelennek a házánál, ahol Fatma összetűzésbe keveredik velük. Sumru megfenyegeti Meryemet, hogy börtönbe küldi, ha elárulja őket. Fatmával és Mertttel együtt hazatérnek Sumru házába. Ferhat séf figyelmezteti Cenket, hogy a nagymamájának születésnapja lesz másnap. Ezért úgy döntenek, hogy a villában tartanak egy fogadást a tiszteletére. Feride asszonyra újabb műtét vár.

Fogd a kezem  2020.01.16., Csütörtök 18:45 – 28. rész

Cenk meglepetéspartit szervez a nagymamájának, ahová elhívja Tarikot is. Cenk felkeresi Sumrut és Cansut, hogy meghívja őket is, de amikor náluk jár, rájön, hogy a két nő titkol valamit. Mesut megpróbálja rávenni Hulyat, hogy a közös számláról pénzt vegyen ki, a nő azonban érzi, hogy valami nincs rendben ezzel az üggyel. Azra megtudja, hogy Feride asszony beteg. Cansunak egyáltalán nem tetszik, hogy Fatma velük él.

Fogd a kezem 2020.01.17., Péntek 18:45 – 29. rész

Arda és Ceyda helyzetét nem könnyítik meg az osztálytársak, ám Cansu melléjük áll. Feride asszonynál elkezdődnek a vizsgálatok, amit az asszony nehezen visel, ráadásul továbbra is titkolja a család elől. Este meglepetés parti várja a villában, ahol a család felköszönti. Ám a legnagyobb meglepetést Cenk ajándéka okozza: leleplezi Azrát és Cansut.

Korábbi epizódok tartalma

2020.01.06., Hétfő 18:45 – 20. rész

Csak a véletlenen múlik, hogy Azra nem találkozik Merttel. Cenk nagyon maga alatt van, miután rájön, hogy szerelmes Azrába, de mivel csalónak tartja a lányt, megfogadja, hogy keres mást. Valamint eldönti azt is, hogy visszaszerzi a család vagyonát. Feride asszony orvosi leletei ugyan rosszak, de az orvos biztatja. Tarik elmondja Cansunak, hogy Cenk egy Azra nevű lányért van oda, így a lányban összeáll a kép. A Celen céghez rohan, hogy saját szemével lássa az igazságot, de ott olyan dolog történik, amire a lány végképp nem számít: Cenk a barátnőjeként mutatja be.

2020.01.07., Kedd 18:45 – 21. rész

A telefonbolti eladó meglátja Mert fotóját és értesíti Azrát, hogy a fiú nála járt az eltűnése éjszakáján. A lány mindent megtud, és felháborodva rohan Sumruhoz, hogy számon kérje. Mertnek egyre jobban hiányzik Azra, ám miután a kisfiú nem érti, mi történik vele, azt hiszi a nővére magára hagyta. Mesut újabb üzletbe ugrik bele, miközben nincs anyagi fedezete. Ardának egyre jobban hiányzik Ceyda, de a lány betartja, amit Cenk kért tőle, vagyis nem találkozik a gyógyulófélben levő fiúval. Melisszel mindenki összeveszik a családban, a lány pedig úgy érzi, hogy ő senkit nem érdekel.

2020.01.08., Szerda 18:45 – 22. rész

Melis úgy érzi, hogy a családban senki nem foglalkozik vele, így Zeynepékhez menekül. Miután Feride asszony rájön, hogy a lány nincs otthon, Cenket kéri meg, hogy menjen utána. A Celen család vacsoráján Cenk bemutatja Cansut, a lány viszont meglehetősen kínosan érzi magát Azrával egy társaságban. Ráadásul Arda és Melis nyíltan Azra ellen fordulnak. Azmi úr azt hiszi, hogy Tarik és Azra között szerelmi viszony van, és megpróbálja rávenni a fiát, hogy használja ki a lehetőséget.

2020.01.09., Csütörtök 18:45 – 23. rész

Tarik őszintén elmondja Cansunak, hogy szerinte Cenk nem szerelmes belé. Azra és Cenk között érezhető a feszültség a konyhán, amit a séf is észrevesz. Sumru elmondja Serapnak, hogy volt egy nevelt lánya, aki most rosszindulattal van felé, így Cenk anyja azt feltételezi, hogy Sumru ártatlan. Kemal régi pincére, Cetin felkeresi Mesutot, mivel arra gyanakszik, hogy egykori főnöke halála nem egyszerű elektromos hiba. Nazim megpróbálja behízelegni magát Azránál, egy majdani örökség reményében.

2020.01.10., Péntek 18:45 – 24. rész

Miután Azra megtudja Feride asszony betegségét, az idős nő arra kéri, hogy ne mondja el a családnak. Sumrut a rendőrség kihallgatja, a nő pedig össze – vissza beszél, így ügyvédre van szüksége. Cansu kérdőre vonja az anyját, mivel gyanítja, hogy Sumru többet tud, mint amennyit elmond. Tarik és Cenk között továbbra is feszült a viszony. Azmi úr tájékoztatja Serapot, hogy amennyiben szeretné kivenni a részesedését a cégből, úgy kikerül a tulajdonosi, döntéshozó körből.

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Jákó Vera: Ne szidjatok soha engem

Bátrak földje – szereplők, alkotók névsora