in

Íme az Őszi hacacáré honlapja

Íme az Őszi hacacáré honlapja.

Őszi hacacáré 2021 – Kormányszóvivő: ingyenes, országos koncertsorozat indult

A közösségi élet újraindulásával az augusztus végétől október végig tartó kilenc hetes időszakban ingyenes, országos koncertsorozat indult – közölte a kormányszóvivő.

Szentkirályi Alexandra kiemelte: “nehéz, megpróbáltatásokkal teli év van mögöttünk, hiszen a koronavírus-járvány rányomta a bélyegét a mindennapjainkra, így az elmúlt másfél évben sokszor elmaradtak koncertek, a hagyományos fesztiválok, a kis közösségek tradicionális eseményei, a búcsúk, vagy éppen a falunapok is”.

A kormányszóvivő azt mondta: az Őszi Hacacáré elnevezésű ingyenes koncertsorozat elindításának egyik fő célja az “összetartozás közös megünneplése”, amit hosszú elzártság után, újra személyesen, együtt lehet megtenni. Továbbá – mint kiemelte – ez “remek alkalom” arra is, hogy a zenészek és a közönség újra egymásra találhassanak.

Infok itt: Őszi hacacáré honlap

A tervek szerint a nagyszabású, csaknem 130 állomásos rendezvénysorozat helyszínenként két előadóval nyújt majd koncertélményt. A sorozat keszthelyi állomásán, Demjén Ferenc koncertjén ő maga is részt vett – jegyezte meg.

A következő hetekben hallható és látható lesz, például Charlie, Király Viktor, Vastag Csaba, a Neoton, a Beatrice, Ákos, a Margaret Island és a Tankcsapda – sorolta a kormányszóvivő, hozzátéve: az esti koncertek előtt helyi fellépőket is hallhat majd a közönség, továbbá a helybeli vendéglátósok, termelők is megjelennek majd a rendezvényeken.

“Az Őszi Hacacáré egy jó lehetőség arra, hogy pótoljunk egy keveset abból, ami a koronavírus miatt eddig elmaradt” – fogalmazott videójában a kormányszóvivő.

BővebbŐszi hacacáré 2021 program

Szólj hozzá!
Hirdetés

Tiltott gyümölcs 145. rész magyarul – nézd online

Őszi hacacáré 2021 – helyszínek, időpontok, programok