in

Koncz Zsuzsa: “Az egy egészen fura véletlen volt”

Hirdetés

Koncz Zsuzsa Kulka Jánossal közös dallal jelentkezett 2019-ben. Többek között erről és jövőbeli terveiről beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Koncz Zsuzsát Kulka Jánoshoz régi ismeretség köti, gyerekkora óta ismeri. Koncz szerint a színész egy nagyon szerethető ember, a családjáról is az volt az első benyomása, hogy nagyon harmonikusan, szeretetben élnek együtt.

Ismeretségük az évek során egyre szorosabb lett, az énekesnő nyomon követte Kulka színészi pályáját és közszerepléseit, amiről a stúdióban elmondta, hogy az ő ízlésének megfelelnek.

Az énekesnő szerint ha együtt vannak, akkor mindig jobban érzi magát, hogy lesz úgy, mint régen- utalva a színész betegségére és az ebből való felépülésre.

Koncz elmondta, hogy ő hasonló felépülési folyamatot végig csinált egy közeli hozzátartozójával, azt mondja, minimum 4 év a helyreállás.

Műsorvezetői kérdésre elmondta, hogy nem különösebben nosztalgikus alkat. Őrületesen élvezi a munkát, imádja a lendületet, és azt, hogy egyet tudnak érteni akkor is, ha más a véleményük.

Olyan dalokat énekelt, amikről prózában nem szeretne beszélni- ebben főleg Bródy Jánosnak mond köszönetet.

Szóba jött, hogy kellene csinálnia egy olyan koncertet, ahol összegyűjti a verseket, amik számára sokat jelentenek.

Szólj hozzá!
Hirdetés
Hirdetés

Koncz Zsuzsa és Cipő megható duettje – Csodálatos világ

10 legismertebb Koncz Zsuzsa sláger. Hányat ismersz közülük?