in

Majális 2019: május elsejei események Debrecenben

Majális 2019: május elsejei események Debrecenben.

Táncos Majális

Táncos Majális és Hajdúsági Kézműves Sörök Mustrája

Évadnyitó a Szabadtérin

A tavasz örömünnepén újra Táncos Majálissal nyitjuk a szabadtéri szezont. A természet megújulásának szimbóluma a feldíszített májusfa, amely körül 14 órától tánckavalkád kezdődik. Színpadra lép Debrecen majd mindegyik néptáncegyüttese, tánciskolája, mozgásművészeti csoportja, művészeti iskolája, de bemutatkoznak az új tánc- és mozgásművészeti irányzatok képviselői is.

A Békás-tó mellett 10 órától szórakoztató térzene, kézműves játszóház és enni-innivaló finomságok várják a közönséget.

Közkívánatra ismét megrendezzük a Hajdúsági Kézműves Sörök Mustráját: csapra verjük a megye sörfőzdéinek (Hajdúsági Serfőzde, Hajdúböszörmény; Bocskai Freedom, Hajdúnánás; Mianyánk Kézműves Sörfőzde, Debrecen és Debreczeni Sörfőzde, Debrecen) és egy meghívott vendég, a törökszentmiklósi Ugar Sörfőzde söreit.

A programok ingyenesen látogathatók!

PROGRAM:
10:00-11:00 Békás-tó, rendezvénytér
JAZZ FIVE

11:00-12.00 Békás-tó, rendezvénytér
BÜRKÖS ZENEKAR

12:30-13:00 Nagyerdei Szabadtéri Színpad
MÁJUSFA-ÁLLÍTÁS

13:00-13:30 Nagyerdei Szabadtéri Színpad
NÉPI EGYÜTTESEK MŰSORA

13:30-19:00 Nagyerdei Szabadtéri Színpad
CSOPORTOK TÁNCOS MŰSORA

14:00-18:00 Békás-tó, rendezvénytér
CSOPORTOK TÁNCOS MŰSORA

A programok ingyenesen látogathatók!
Kika majális a hétvégén

2019. május 4 és 5-én, május első hétvégéjén majális a debreceni kika áruházban.

Debreceni kika gasztro majális

Kapcsolódjon ki az egész család!

Szombaton és vasárnap terítéken a főzés és a konyha és ezzel együtt az egészséges étkezés és fitt életmód. Ingyenes étrend tanácsadás, hogy a fogyókúra jól sikerüljön, edzői tippek a karcsú és egészséges alakért.

Egész nap lakberendezési és életmód-tanácsadás, szombaton Wossala Rozina főz, vasárnap Kövér Sándor grillez.

A gyerekeket a debreceni kika parkolóban kültéri ügyességi gyerekjátékokkal várjuk.

Az áruházban szuper anyák napi fotósarkot alakítunk ki azoknak, akik anyák napja alkalmából szívesen szelfiznének anyukájukkal.

Szombaton 10 órától 14 óráig a Best FM Debrecen rádió az áruházból élőben közvetít.

„A Best FM bemutatja … KIKA gasztro majális május 04- én és 05- én, Debrecenben! Május 4-én szombaton 10-től kettőig kérje Ön is kedvenc slágerét a Best FM élő helyszíni kívánságműsorában és közben kapcsolódjon ki a Kikával!

Lakberendezési tanácsadás Rácz Karolinával, a TV2 Falforgatók című műsorának állandó tanácsadójával, a Carol Art&Cafe kávézó tulajdonosával.

Akivel a fantázia átCarol!

Életmód tanácsadással vár minden kedves látogatót az áruházban szombaton 10 órától 17 óráig Jenéné Rácz Rebeka Személyi edző és csoportos fitness instruktor.

Szombaton

14 órától Wossala Rozina főz a debreceni kikában!

Wossala Rozina szakács és televíziós személyiség. 2016-tól a RTL Klub Konyhafőnök egyik zsűritagja, 2014—ben második helyezést ért el a műsorban.

Belső indíttatásból kezdett el főzni, majd ösztöndíjjal végzett Firenzében egy vendéglátóipari egyetemen, tanulás után pedig elindult világot látni és felfedezni. Élt és dolgozott Los Angelesben és Mexikóban, a Yukatán-félsziget tengerpartján is.

Egy idő után rájött arra, hogy európainak lenni kiváltság, visszajött Magyarországra, és egy nagy belvárosi étterem üzletvezetője lett. Azóta már sok étterem nyitása fűződik a nevéhez, ahol koncepciókat dolgozott ki és brandeket épített.  Mára már az ikonikusnak számító Bestia társtulajdonosa és 2017-ben megnyitotta a Kishusom nevű helyét is, ami egy kolbászozó-lánc első zászlóshajója.

Vasárnap

Az áruház parkolójában állatsimogató.

A Debreceni Kutyaház Állatotthon  standjánál:  Az Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesület 2004 januárjában jött létre azzal a céllal, hogy Debrecenben, Kelet-Magyarország legnagyobb városában és környékén az utcára kidobott, balesetes, sérült kóborló kutyák és macskák számára menedékhelyet biztosítson, az állatokat orvosi ellátásban részesítse, majd megfelelő gazdát találjon nekik.

Az Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú egyesület társszervezeteként 2008-ban alakult a Kutyaház Egyesület. Az Egyesület céljaként tűzte ki a Debrecenben és a régióban élő, utcára dobott, sérült, kóborló állatok megsegítését.

Jelentkezz örökbefogadónak az állatmenhely standjánál!

10.00 és 17.00 óra között

Az áruházban életmód-tanácsadás Kecskés Melinda és Kecskés Zoltán táplálkozási szakértő és személyi edzővel.

14 órától 17 óráig

Kövér Sándor séf grillez. Kövér Sándor a Baromfiudvar gasztró szaktanácsadója, kétszeres mesterszakács, világbajnok ezüstérmes séf – ínyenc nyári finomságot készít sok kerti zöldséggel.

Az áruház szombaton 10.00 – 20.00-ig, vasárnap pedig 10.00 – 19.00-ig a szokásos nyitvatartási időben várja a vásárolókat.

 

Szólj hozzá!
Hirdetés

Majális 2019 – május elsejei események a Szentendrei Skanzenben

Tabán Fesztivál 2019: itt a majális fellépőinek névsora

Tabán Fesztivál 2019: itt a majális fellépőinek névsora