in

Megható sztorikkal tér vissza az RTL Klub népszerű műsora

Az RTL Klubon immár a harmadik évaddal jelentkezik február 14-től kedd esténként a családtagok egymásra találását segítő műsor, a Keresem a családom. Lilu és a stáb az új évad első epizódjában két édesapa nélkül felnőtt hölgynek próbál segíteni.

A Keresem a családom 2015 őszén került az RTL Klub képernyőjére. A kiemelkedő nézettséggel és népszerűséggel futó műsor az őszi szezon után ma, azaz február 14-én, 21.30-tól újabb évaddal jelentkezik a piacvezető csatornán.

A harmadik évad első adásban, Patrícia és Dóri történetét ismerhetik meg a nézők, akik sosem látott édesapjukat keresik.

Patrícia egy pörgős, csinos fiatal lány, aki csak annyit tud, hogy édesapja ukrán származású és mindössze 20 éves volt, amikor megismerkedett az akkor 16 éves édesanyjával, akinek Ruslan volt az első szerelme. A férfinak ugyanakkor vissza kellett mennie a hazájába, de Patrícia édesanyja ekkor még nem is tudta, hogy várandós tőle. A lány apa nélkül, az édesanyjával és az anyai nagyszüleivel nőtt fel. Patrícia elképzelése és érzései alapján portrérajzot készített édesapjáról. Hogy sikerül-e megtalálnia a stábnak a férfit és megmutatni neki a különös alkotást, az a kedd esti adásból kiderül.

A ma esti adás másik főszereplőjéről, Dóráról már születése előtt lemondott az édesapja, aki sosem vállalta munkahelyi szerelemének gyümölcsét. A férfi végül egy másik kolléganőjét választotta, akit feleségül is vett. Dóri édesanyja 18 évesen lett anya, és sok nélkülözés mellett, teljesen egyedül nevelte fel egy szem lányát. Dóri rettenetesen félt a visszautasítástól, de bízott abban, hogy a férfi ennyi év után talán kíváncsi rá. A Keresem a családom stábja mindent megtett, hogy a lány édesapját felkutassa.

A Keresem a családom új évada február 14-én, kedden este érkezik 21.30-tól a Barátok közt után.

Az új évad beharangozó videója itt érhető el:

Szólj hozzá!
Hirdetés

Keleti Éva gyászol: “távozásával hatalmas űrt hagyott maga után”

Ma elbúcsúztatták Torgyán Józsefet