in

Melyek a lehetőségeink, ha Angliába szeretnénk csomagot feladni?

Ma már elég szép számban élnek más országban egy adott hon szülöttei, amely különösen igaz Angliára, ahová már több évtizede költöznek magyarok. Ez történhet ideiglenes célzattal, pl. kinti egyetemi tanulmányok végzése okán, de lehet tartós is, ha valaki munkavégzés céljából költözik külföldre. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy a közös ünnepeket nem tudjuk együtt eltölteni, így sor kerül a csomagfeladásokra.

Hogyan válasszunk csomagküldő céget Angliába?

 

A legegyszerűbb és leggyorsabb módja ennek, ha megnézzük a Csomagnet.hu gyűjtőoldal csomagküldés Angliába aloldalát, ahol mindössze néhány alapadat beírása után megkapjuk, hogy melyek a lehetőségeink a futárcégek szempontjából. Részletes árakkal és tudnivalókkal listázza ki a Csomagnet.hu az egyes ajánlatokat, amelyekből ki-ki a saját szempontjai szerint ki tudja választani a számára legoptimálisabbat.

 

Feladási helynek a rendszer alapbeállításként Magyarországot jelöli meg, címzettnek pedig az Egyesült Királyságot, így nekünk azt már nem kell beírni. Válasszuk ki, hogy a feladni kívánt küldemény doboz vagy boríték méretű-e, és ezt követően írjuk be a küldemény szélességét, hosszúságát és magasságát, valamint súlyát, és már kérhetjük is az ajánlatokat.

 

Csomagfeladás TNT-vel

 

Hazánkban már elérhető az összes nagy és méltán neves futárszolgálat, azonban a tengerentúlra csak a TNT szállít, ebben ők verhetetlenek. Így nem furcsa, hogy az angliai csomagküldés esetében csak az ő ajánlataikat láthatjuk. A TNT nevével a gyorsaság párosul egyértelműen, így biztosak lehetünk benne, hogy 2-6 munkanap alatt odaér a küldeményünk a címzetthez. Ehhez az Economy Express ajánlat kiválasztása szükséges.

 

Azonban, ha valakinek extra gyors szolgáltatásra van szüksége, akkor válassza a sima Express opciót, amely ugyan jóval magasabb költségen, de 1-2 munkanap alatt eljuttatja a csomagot a kívánt célszemélyhez. Amennyiben déli 12 óráig megtörténik a csomagfelvétel (ez irányítószám függvénye), már másnap ott landol a csomag Angliában.

 

Fontos megjegyezni, hogy bármikor is használjuk a TNT szolgáltatásait, náluk irányító címke nyomtatása szükséges a részedről, amelyet a Csomagnet.hu rendszere a sikeres feldolgozást követően küld el neked e-mailben a nyomtatáshoz.

 

Miért éri meg a Csomagnet.hu-nál megrendelni a feladást?

 

Mára már a Csomagnet.hu minden, hazánkban tevékenykedő futárszolgálattal szerződött, ami azt jelenti, hogy a partneri viszonyuknak köszönhetően mennyiségi alapon sokkal előnyösebb fuvardíjakat tudnak kialkudni, mintha valaki felmegy közvetlenül az adott csomagküldő cég weboldalára. Ennek köszönhetően akár jelentős összeget megspórolhatsz, főleg, ha több helyre is küldesz csomagokat egyszerre.

 

Jó tudni, hogy a TNT-nél lehetőséged van a csomagod értékbiztosítására, akár 1.000.000 forintig. Ha nem sikerül a címzettnek az adott időben átvenni a küldeményt, akkor a TNT díjmentesen kézbesíti másnap is. Amennyiben akkor sem sikerül, díjmentesen visszaszállítja a feladónak.

Szólj hozzá!

Tornáztasd meg az agytekervényeid ezzel a Szomszédok kvízzel. Lássuk, hogy remekelsz! KVÍZ

Síelni indulsz? Ilyen biztosítást köss!