in

Nagy Feró így várta Pimaszúrékat

Nem akármilyen fogadtatásban volt része Pimaszúrnak, aki a Pimaszúr átcuccol című ottalvós reality-jében először Nagy Feróhoz látogatott el. A zenészlegenda pálinkával és az általa készített magyaros falatokkal várta a kétszemélyes stábot.

Kedden, 22:00-kor az RTLII-n láthatják a nézők a Pimaszúr átcuccol első adását, melyben Papp Gergő és felesége, Juhász Judit Nagy Feróékhoz cuccolnak át.

„Első házigazdám Nagy Feró, azon ritka hírességek egyike, akinek változásait, elvadulását és megszelídülését is ámulattal figyeljük, mert mindig valamilyen. Mindig hiteles, aki vállalja önmagát és ez egy cseppet sem kis dolog a mai világban. Ő A Nagy Feró, 69 éve. Nagyon örülök, hogy az ősrocker beengedett minket őrbottyáni otthonába, ahol nem mindennapi vendégszeretetben volt részünk. Feró ugyanis nemcsak az érkezésünk tiszteletére töltött pálinkát – némi tepertővel és sült kolbásszal kísérve – hanem másnap reggel is ágyba hozott egy-egy kupicával, a kávé mellé” – árulta el Papp Gergő, akihez hasonlóan a vendéglátó is jól érezte magát.

„Gergőt nagyon szeretem, ezért kivételezett helyzetben van nálam. Örülök, hogy itt voltak és megmutatják a családomat. Remélem, hogy a nézők szeretni fognak bennünket” – mondta Feró, akinek életébe kedden, 22:00-kor az RTLII-n pillanthatnak be a nézők a Pimaszúr átcuccol című műsorban.

Szólj hozzá!

Peller Károly: “Már 10 éve működik”

Remek magyar film: Föltámadott a tenger