in

Ő lesz a Fókusz új műsorvezetője

Március 24-től D. Tóth András lesz a Fókusz új műsorvezetője. Az RTL Klub híradósa csütörtöktől már Barabás Éva váltótársaként lesz látható a piacvezető csatornán.

D. Tóth András már több, mint 10 éve dolgozik az RTL Klubnál. A Híradónak, a Fókusznak, a XXI. Századnak és a Házon kívülnek is készített már számos riportot. Az utóbbi években pedig Szabados Ágnes oldalán az RTL Klub Híradójának hétvégi adásait vezette. Csütörtöktől pedig már a Fókusz új műsorvezetőjeként debütálhat.

„Mondhatjuk, hogy András az RTL Klub saját nevelése, riporterként, szerkesztőként és műsorvezetőként is megmutathatta már a tudását nálunk. Valójában sosem búcsúzott el a Fókusz csapatától, még akkor is készített riportokat, amikor Híradót vezetett hétvégenként.” – mondta el Kotroczó Róbert, az RTL Magyarország hírigazgatója.

Örülök, hogy a csatorna vezetése engem választott

„Örülök, hogy a csatorna vezetése engem választott, nagy izgalommal vágok bele az új feladatba. Évek óta dolgozom a Fókusz riportereként is, így belülről is jól ismerem ezt a műsort. Különleges kihívás lesz vezetni és szerkeszteni egyszerre egy ennyire nézett napi magazint. Nagyon sokat tanultam a Híradóban, ami hasznomra válhat az új műfajban is. A nézők most egy egészen más oldalamat is megismerhetik.” – fogalmazott a Fókusz új másorvezetője.

D. Tóth András váltásával Szabados Ágnes is új társat kap, hétvégenként Rábai Balázzsal vezetik az ország legnézettebb híradóját.

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

Friderikusz Sándor rossz után, jó hírt közölt

3 évvel ezelőtt búcsúzott az ország Cipőtől