in

Összezárva Friderikusszal – infok a folytatásról

Novemberben befejeződött az Összezárva Friderikusszal című műsor a Tv2-őn, a nézők szerették, és várják folytatást, de vajon lesznek-e újabb adások? A válasz cikkünkből kiderül.

Nagy beszélgetések, váratlan helyzetek, szélsőséges, nagy érzelmek az adásokban, ahol úgy láthatták a nézők Friderikusz Sándort és vendégeit, ahogy eddig sosem.

A legismertebb magyar sztárok, közéleti személyiségek érkeztek az „Összezárva Friderikusszal” díszletei közé, köztük olyan vendégek, akikről el sem tudnánk képzelni, hogy együtt töltenek akár csak néhány órát is Friderikusz Sándorral.

A műsorvezető a vendégeit egy lakótérben fogadta, ahova 24 órára összezárták őket: ott ettek, ittak, beszélgettek, aludtak. Nem volt kilépés és kapcsolat a külvilággal, 24 óra alatt senki sem tudta megjátszani magát. Az egynapos összezártságból egy órás szórakoztató műsor készült.

Jön a folytatás?

A hetente jelentkező különleges portrék nagy népszerűségnek örvendtek a nézők körében, így a folytatás egyértelműnek tűnt, azonban a csatorna egyelőre a progran jövőjéről nem adott tájékoztatást, viszont Hajdú Péter producer elárult egy információt.

“Tavasztól folytatjuk!” – közölte Hajdú a hivatalos oldalán egy nézői kérdésre válaszolva.

Szólj hozzá!
Hirdetés

Hogyan tovább Ridikül? Itt tartunk most!

Január 8-án így emlékeznek az elhunyt magyar színészre