in

Takaríttasd az ablakokat is profikkal!

Szereted a nagy és impozáns üvegfelületeket? Ám ha az egyébként szép és rendkívül mutatós portálüvegeken vagy esetleg a kirakatokon csúnya foltok és csíkok éktelenkednek, akkor az bizony el tudja riasztani a vevőket, hiszen köztudott, hogy a tiszta és vonzó megjelenés fontos üzenet.

A makulátlan ablakok nemcsak vizuálisan teszik vonzóbbá magát az épületet és benne az egyes helyiségeket, de növelik a fényáteresztést is, és javítják a teljes összképet. Nagyon fontos arculatalakító elem tehát a tisztaság, ezen belül is a kristálytiszta üveg.

 

Üzletekben, irodákban, üzemekben és lakásokban is

 

Hogy a te üvegfelületeid is tökéletesen ragyogjanak, bízd a megtisztításukat profikra. A TakaritokEu ablaktisztítás oldalán részletesen tájékozódhatsz a különféle igénybe vehető szolgáltatásokról.

 

Egy ablaktisztítás ugyanis nem csak magának az üvegfelületnek a lemosását jelenti, hanem annál sokkal többet. Éppen ezért például olyan többletszolgáltatásokról is olvashatsz, mint például a ragasztófólia eltávolítása vagy a különféle anyagú ablakkeretek kezelése.

 

De egy kisebb-nagyobb felújítást követően is érdemes profikra bízni a munka dandárját, hiszen amíg ők az ablakokat varázsolják patyolattisztává és csillogóvá, aközben te rengeteg mindent intézhetsz.

 

Ragyogás és higiénia

 

Egy szépen csillogó üvegfelületen át nemcsak könnyebben jut be a fény és lesz ott világosabb, hanem sokkal kellemesebb is egy ilyen közegben lenni, dolgozni és élni is. Természetesen az egészségügyi szempontok is alapvetőek, hiszen a rendszeresen takarított és kezelt ablakok csökkentik az allergének, a por és más szennyeződések mennyiségét a munka- és lakóterekben, valamint az üzlethelyiségekben is.

 

Ha több a természetes fény, nem kell olyan hamar lámpát kapcsolni, ráadásul a nap is jobban felmelegítheti a tereket. Egy tisztább ablakkal tehát nem mellesleg még a penész kialakulása ellen is sokat tehetsz, hisz kevesebb lesz a pára, ha többet süt be a nap.

 

Tökéletes felületkezelés profi anyagokkal

 

A portálüvegek és a kirakatüvegek szakszerű takarítását mindenképpen érdemes profikra bízni. Gyors, mutatós és tökéletesen csíkmentes, tartós eredményt kaphatsz így. És nem utolsósorban a karcolásoktól sem kell tartanod, sőt még a vízkőfoltoknak is búcsút mondhatsz, hála a professzionális takarítószerek használatának. A keret letisztítása természetesen mindig a munka részét képezi.

 

Persze az irodák, irodaházak is, valamint a magánháztartások is nagyon jól járhatnak a profik szakértelmével. Hiszen ha például az üvegfelületek vízlepergető hatásúak lesznek jó hosszú ideig a nanotechnológiás-vegyszeres kezelés után, akkor máris sok idő és energia megmaradhat más fontos dolgokra.

 

Egy profi takarítócég szakértelmével elvégzett ablaktakarítással sokkal tartósabb és látványosabb eredményt érhetsz el. Kérj ingyenes ajánlatot a TakaritokEu oldalon! Pár kattintás az egész.

Szólj hozzá!

Síelni indulsz? Ilyen biztosítást köss!

Mikor van az Eurojackpot sorsolás? Íme a válasz!