in

Trendhim visszaküldés – Infók itt!

Trendhim visszaküldés – Infók itt!

Olyan vásárlási vágy tört rád egy zavaros szombat este, amit mostanra megbántál? Esetleg rájöttél, hogy a világosnarancs mégsem a te színed? A legjobbakkal is megesik.

Ezért biztosítunk a Trendhimnél csere és visszaküldési lehetőséget 365 napon át, kivéve a személyre szabott termékeknél.

A törvény által előírt 14 napos elállási és visszaküldési jogon felül, a Trendhim visszatérítési szabályzata egy kiterjesztett, 365 napos lehetőséget nyújt arra, hogy a nem használt terméket annak teljes áráért visszajuttasd hozzánk.

KATTINTS IDE a visszatérítési folyamat elindításáért, majd kövesd a megadott utasításokat.

Alább további információkat találhatsz a visszatérítés/visszaküldés folyamatáról.

LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE, EGYSZERŰEN
1. LÉPÉS: TÖLTSD KI A NYOMTATVÁNYUNKAT ÉS NYOMTASD KI
Keresd meg a rendelésed azonosítóját a rendelést megerősítő e-mailben és menj a www.trendhim.hu/returns oldalra.
Itt add meg az azonosítót és az irányítószámot, majd kattints a bejelentkezésre. (Ha nem találod a rendelésed azonosítóját, akkor írj nekünk nyugodtan és ossz meg velünk minden a rendeléseddel kapcsolatos rendelkezésedre álló információt, mint az e-mail cím és név amivel rendelted.)
Most keresztülvezetünk a visszatérítési/küldési folyamaton, ahol pontosan megadhatod, mely termék(ek)et szeretnéd visszaküldeni és mely termékeket cserélnél inkább. Azt is megadhatod, hogy melyik termékekért akarsz visszatérítést.
A folyamat végén letöltheted a visszaküldési űrlapot és a visszaküldési címkét. Ezeket az űrlapokat e-mailben is elküldjük ugyanarra a címre, amin keresztül az eredeti rendelés is történt.
Nyomtasd ki a visszaküldési űrlapot és a visszaküldési címkét.

Trendhim visszaküldés – Infók itt!

Szeretnél INGYEN lottózni? KLIKK! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!
Szólj hozzá!
Hirdetés

Women secret visszaküldés – Infók itt!

Trendmaker visszaküldés – Infók itt!